İsteğin Gücü istiyormusun almak için çaba göster
motor da cok sukur ıstedıgım makınaya sahibim
İLK hedefim saglık sıhhatla HONDA S 2000 alıp 2004 otomobılde(bence) son noktayı yakalamak .MANYAK MAKİNA HONDA S 2000 _________________ 34 HJM 83 CBR 1000rr
0 RH+
cbr 1000 rr war delijapon :P reklam olmasın mantıgıyla yazmak ıstemedım 8).Sana sonuna kadar katılıorum s 2000 daha cok arkadan ıtıslı drıft ı cagrıstırıyor(kısısel gorusum) _________________ 34 HJM 83 CBR 1000rr
0 RH+
ben bu işin son noktasında olduğumu düşünüyorum kawasaki zx -10 kullanıyorum ama her motorcunun gönlünde bir aslan yatar benim hayalimdeki makina kawasaki zx- 12 R ninja makina full + full extra bir makina olması müttiş olrdu bee neyse buna da şükür _________________ Umuda kur?un syksada ?l?m,unutma umuda kur?un i?lemez G?L?M...
Benim hayalim sadece hayal kalacaktir áma bu motor olsa öffff derim sadece :!: ;-)
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 24.12.2004 - 09:14 Mesaj konusu:
NeiTH, sana katılıyorum dostum
hayatbuysa hayabusa şu an cbr 600f im var fakat benim hayalim hanımı ikna edebilmek gerisi kolay _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız