Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2006 hayabusa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2006 hayabusa

2006 hayabusa

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NeCeF
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2007 - 23:02    Mesaj konusu: 2006 hayabusa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marka : SUZUKİ

Model : HAYABUSA

Yılı : 2006

Km : 2100

Renk :BORDO-SİYAH

Fiyat : 25.000 YTL ( OTV-KDV dahıl plaka harıc )

Msn-E mail : necefriza@hotmail.com

Tel : 0 533 317 51 00

İl : İSTANBUL

ACIKLAMA : Kapalı garajda durmaktadır.Marchesini jantlar,Akrapoviç çift egzoz,zenon far, piper cross hava filtresi, iridyum buji, zero ön cam,karbon tank ped,karbon manetler,vortex yarış ayaklıkları, goodrıdge on ve arka celık fren hortumları, 1000 km bakımı yetkılı servıste yapılmıstır...Ayrıca motosıkletın OTV si yatırılmamıstır bu yuzden de plaka yoktur. Alıcının ustune fatura edılıp verılecektır.Kredıye uygundur...

NeCeF Çevrimdışı NeCeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 16.01.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rıza abim satıyorsun canavarı demk haa.. Üzgünüm

Motorun aldığı ilk gününden beri ve tüm extra ekipmanlarını takarken bile hem yanındaydım..

Ne kadar temiz bakıldıını,Zaten kapalı garajda durdugunu bizzat kendim biliyorum zaten fotolardanda anlaşılıyor...

Kullandığımda bırakmak istememiştim...Hayabusa zaten kullanan biliyor...

Şimdiden alanada satanada hayırlı olsun diyim ama şöle bi gercek var vallahi üzüldüm bu canavarın gidişine... İstemiyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeCeF
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugracım cok saol motor her zaman olur alırız ınsallah daha ıyılerını suan ıcın satmam gerekıyo ama..
NeCeF Çevrimdışı NeCeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal