Tarih: 18.01.2007 - 10:09 Mesaj konusu:
kesinlikle bende geliyorum...tabii istersenizz
çünlü sizinle olmaktan çok keyif alıyorum.... eminim yine çok keyifli bir gün olucak...neyse görüşürüz.... kendinize iyi bakın byby.....
Tarih: 18.01.2007 - 11:03 Mesaj konusu:
31- mart, 1 nisan aöf sınavları var.. özellikle ayarladılar sanki fuar günlerini.. burdan kalkıp gelmemi imkansız kıldılar teşekkürler bu tarihi belirleyen kişikere şansım yokmuş demekki başka bi yıla kaldı napalım
1 senedir sabırsızlıkla bekliyorum . gel tezkere gel . gecen sene İETT otobusuyle gelmıştım ama busene harley devidson vrod scramın le gelecem yani 125cc suzukimle 5000 kişi birlikte gidelim anadolu yakası md ler şimdiden ayarlasın kendi ni bogaz koprusunden geçenler bunlar ney desin bende deli bunlar safkan delı deyim bak göğsüm kabardı
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 18.01.2007 - 13:11 Mesaj konusu:
Hadi bakalım bu organizasyon TÜRKİYE MD için.
Herkesi orada görmek istiyoruz arkadaşlar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
İnşallah biz de orda olucağız tabiki bu allahın emri gibi bişey sonuçta gönlümüzde yatan motor aşkının en büyük göstergesi olan motor fuarı benim hayatımda ayrı bir yere sahip.
MD'nin orada olması benim için çok büyük bir mutluluk bundan sonrada MD'siz bir motor fuar'ı düşünemiyorum anca beraber kanca beraber demem yeterli heralde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız