Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mutlaka gelmek istiyorum bende hatta yazlık bir mont düşünüyorum umarım uygun bişeyler de bulurum fuarda.
Başa dön
Sarpedon Çevrimdışı Sarpedon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle bende geliyorum...tabii istersenizz ? ? Üzgünüm Üzgünüm
çünlü sizinle olmaktan çok keyif alıyorum.... eminim yine çok keyifli bir gün olucak...neyse görüşürüz.... kendinize iyi bakın byby.....
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Bravo Bravo Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

AMA KİMİNLE GİDİCEM TAAA İSTANBUL'A ? ? ?
Üzgünüm Ağlıyorum Üzgünüm
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'yi yalnız bırakmayacağız! en büyük yoğunluk bizim standımızda olmalı. Bravo bende ordayım Hakan Başkan.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TysonPit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: City Of Angels

MesajTarih: 18.01.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

31- mart, 1 nisan aöf sınavları var.. özellikle ayarladılar sanki fuar günlerini.. burdan kalkıp gelmemi imkansız kıldılar teşekkürler bu tarihi belirleyen kişikere Üzgünüm şansım yokmuş demekki başka bi yıla kaldı napalım Gülümsüyorum
Başa dön
TysonPit Çevrimdışı TysonPit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz de mutlaka standa uğrayıp alışveriş yapacağız başkan. Hem de yeni Hornet hakkındaki düşüncelerinizi yüzyüze bir görüşürüz.
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 18.01.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum işimden nefret ettiğin anlar işte böyle günler oluyor. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.01.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de fuar boyunca orada olacağım...

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 18.01.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes orda olsun arkadaşlar.şapka tişört v.b bizi temsil eden herşeyler üzerimizde olsun ki birbirimizi tanıyalım. Bravo herkes görsün bütün delileri Çoook seviyorum
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper süper süper yıkılıyo, kovalasanızda ordayım. Çok gülüyorum Dans
Başa dön
StrongeR şimdi Çevrimiçi StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 18.01.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 senedir sabırsızlıkla bekliyorum . gel tezkere gel . gecen sene İETT otobusuyle gelmıştım ama busene harley devidson vrod scramın le gelecem yani 125cc suzukimle 5000 kişi birlikte gidelim anadolu yakası md ler şimdiden ayarlasın kendi ni bogaz koprusunden geçenler bunlar ney desin bende deli bunlar safkan delı deyim bak göğsüm kabardı
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.01.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım bu organizasyon TÜRKİYE MD için.

Herkesi orada görmek istiyoruz arkadaşlar Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işallah bende gelicem bu fuara bu seferde kacırmak ıstemıyorum
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya şu fuarı iple çekiyorum ya Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maclaud
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah biz de orda olucağız tabiki bu allahın emri gibi bişey sonuçta gönlümüzde yatan motor aşkının en büyük göstergesi olan motor fuarı benim hayatımda ayrı bir yere sahip.
MD'nin orada olması benim için çok büyük bir mutluluk bundan sonrada MD'siz bir motor fuar'ı düşünemiyorum anca beraber kanca beraber demem yeterli heralde Bravo Bravo Bravo
Başa dön
maclaud Çevrimdışı maclaud Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelicem en azından uğricam bi kaç md li ilede tanışmış olurum
Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal