Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi

Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde binersin inşallah
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Grenajların asfalt yüzü görmesin .. ilk Litrelik motorun olduğu için hemen gaza gelme motorunu tanı biraz Bravo Bravo Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah hayırlı olsun hocam. gerçekten maşallahı var. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

ben şiirimi yazıyım şuraya.. Gülümsüyorum

honda'nın geçemediği motor
teker yapamadığı yermi var
paraları seve seve ona veririm
bikerede benim olsun 1000rr..
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.farın daima açık olsun Bravo
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper görünüyor.kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim abi OK honda dan şaşmam diyorsun yani Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız hatasız keyifli sürüşler dilerim.Hayırlı olsun
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOSTUM GECENDE MSN DE YAZDIN ama gec gördüm kusura bakma sanırım bu konuyla ilgili konuşcaktın sanırım ama gördüğüm kadarıyla çok güzel alet zaten honda diyecek söz yok! allah kaza bela vermesin 2006 harbiden iyi yürüyor bundan süphen olmasın!! Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oh be sonunda 600F imle 1000RR delebilceğim, drag rollon ne varsa Çok gülüyorum

Hayırlı olsun bülent kankam... OK
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin..!!

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun eee ne derler bızde 1000rr son kararrr.. Bravo
TysonPit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: City Of Angels

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun diyeyim sana bir kez daha bülent abim.. kazasız belasız kullanman dilegiyle. güzel bi karaRR verdin. bu arada mont ve kaskın uyumuda çok güzel olmuş. Bravo
Başa dön
TysonPit Çevrimdışı TysonPit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun....
hasarsız sürüşler byby.....
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin Gülümsüyorum

bu arada egzoz fotosu varsa eklersen sevinirim Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cizimci
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nerden buluyorsun böyle dandikleri anlamıyorum ..... senin gibi avukata yakışmıyor yegen vazgeç ...

lastikelere şerit atmayı unutma... hayırlı uğurlu olsun

yollar senindir kimse tutamaz tek teker gidersin artık YEGEN

Dans Delirdim Delirdim
Başa dön
cizimci Çevrimdışı cizimci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oooo, Bülent hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullan inşallah. Yakışır! Gülümsüyorum

Yürümeyen 600cclerden sonra ilaç gibi gelmiştir sana bu. Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal