Tarih: 19.01.2007 - 13:38 Mesaj konusu: motordelisi@hotmail.com MSN im çalınmıştır
bu MSN listemde olanlar dikkat etsinler..
BU gün tüm denemelerime ragmen MSN imi alamadım..
Eger başaran olursa şu MSN imi geri alsın..
Acayip kızgınım _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 19.01.2007 - 14:03 Mesaj konusu:
herkucuk, vermiştim ama o mailede SIFIRLAMA mesajı gelmedi daha _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
şifrenizi sıfırlayın ve gizli soru cevabından tekrar alabilirsiniz tabi bunu deneyip başarısız olmuşsanız yapılacak tek şey insafına kalmış karşı kişinin... ve tanıdık msn den kendi msn nizin açılmasını bekleyip trojen göndermektir en azından karşı tarafın pc sini çökertin
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5985 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 19.01.2007 - 14:10 Mesaj konusu:
kristal, karsı taraf bu kadar salak olcagını sanmıyorum + Hakan_Dincer, yapa bılcegın butun herseyı yapmıssan yapılcak bısey yok calınan adresın acılmasını bekle ve adam ınsaflıysa gerı vermesını rıca et cok gecmıs olsun _________________
Sanırım Sana tvs yardımcı olur ben bi söyliyim 5-10 dk hallediyorlar .. zaten zamanında hakan sende ona bi kıyak yapmıştın sana borcu var _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Hakan Direk Polise başvur... Izmiri bilmiyorum ama Istanbulda bu işle ilgileniyorlardı. Bize kaç defa bu nedenle IP'den isim belirlemek için gelmişlerdi zamanında bu nedenle... Baya da bir cezası var artık bu işin. _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 19.01.2007 - 14:31 Mesaj konusu:
Malesef böyle hasta ruhlu insanlar var sanal alemde,ne olacaksa kişiye özel bir adresi ele geçirince,özel bir ad olmasa takma kafana dicektim başkan ama,sen yinede takma kafana bir tek motor delisi var nasıl olsa...
geçmiş olsun allah düşman başına vermesin umarım geri alabilirsin... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tarih: 19.01.2007 - 14:37 Mesaj konusu:
deliemin, ben tvs ye ne kıyak yaptım yahu
neyse ..zaten benim @motordelisi.com uzantılı milyon tane mail alma şansım var..
Eger karizmaysa @motordelisi.com uzantılı bir MSN daha makbuldur sanırım. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız