Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 24.01.07 Çarşamba MD Geleneksel toplatısı..(anadolu yakası)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

24.01.07 Çarşamba MD Geleneksel toplatısı..(anadolu yakası)

24.01.07 Çarşamba MD Geleneksel toplatısı..(anadolu yakası)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:03    Mesaj konusu: 24.01.07 Çarşamba MD Geleneksel toplatısı..(anadolu yakası) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu haftaki geleneksel toplantımızı CORNER CAFE BAR da yapıyoruz ve herkesi bekliyoruz...

Eski bir tayfa vardı, ocakbaşıteam diye ne oldu nerdeler anadolu yakası toplantısı bu işte hadi gelin....

Tarih:24.01.2007 Çarşamba
Saat:19.30 sonra
Mekan:CORNER CAFE BAR
Adres:Maltepe-kadiköy bagdat caddesi Bostancı mevkii günaydın et lokantası altı... BOSTANCI

En son mezar tarafından 19.01.2007 - 16:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehueheueh gelmeye çalışcaz mezarcım. gelemesekte bol bol eglence herke$lere...

Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben gelicem Mezarım, şirinim. Kambersiz düğün olmaaaaaazzzzzzzzzzzz Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vahshe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OF uzakta yine gelemicemm Üzgünüm herkese şimdiden iyi eğlenceler...
Great power bringss great responsibility...
Başa dön
vahshe Çevrimdışı vahshe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamber geliyorsa ben gelmem onun ayakları kokuyor.... Çok gülüyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya gene çok üzüldüm yakınsınız ama vardıyam uymuyor şu motorumu satmadan bi gele bilsem bari
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplantı oldu mu-olmadı mı Çok gülüyorum ,
belge isterim, belge....
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 19.01.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizde Anadolu yakasında olduğumuz için bizde gelebiliriz sanırım Delirdim
Avrupa yakasında olsaydı gelemezdik çok uzak kalırdı Delirdim Çok gülüyorum
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 19.01.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben anlamadım toplantı 24 mü 27 sinde mi? Bende gelmek isterim. Artık degisiklik olsun hayatimizda. Gülümsüyorum

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 19.01.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakikaten, nerede Ocakbaşı? Üzgünüm

İnşallah geleceğim ben de. Gülümsüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 19.01.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açıklama yapmalıyım :

Arzucum toplantı henüz olmadı. Bu topik, önümüzdeki çarşamba günü yapılacak olan toplantının topiğidir. (Garibimin kafası karıştı, erken açılınca afallıyor böyle Dil çıkarıyorum )

Ercan, yukarıdaki mesaj sana da açıklamaydı bir taraftan. Toplantı haftaya çarşamba, yani ayın 24'ünde olacaktır. Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 19.01.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelelim.İçelim.Açılalım.Konuşalım.Paylaşalım.Yapalım işte ortaya karışık..

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize iyi eğlenceler diliyorum Bravo
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cecito
Üye
Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off yaa yine hafta içi yine karşı taraf.... Ağlıyorum
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SBSP
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Erenköy - Akaretler

MesajTarih: 20.01.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, gevezehanim,

Ben geliyorum... Kaçar mı?

Sevgiler,

td

Piaggio X8 200
Başa dön
SBSP Çevrimdışı SBSP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal