öncelikle tebrik ederim kanuniyi.aslında ürettikleri motorlar güzel ama sanırım bazı modelleri çok fazla sorun yaratıyor.bide sahiden %100 yerli mi.şu 'ÇİN' ibarsini üzerinden atmalı kanuni.daha kaliteli motorlar yapması dileğiyle başarılarının devamını dilerim _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6157 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.01.2007 - 14:12 Mesaj konusu:
Alıntı:
slmlar lidermotor benim 2003 model 42500 de kanuni seyhan 125 liğim var ama taş gibi yani sıfırlara taş çıkartabilecek cinsten ama 1800 liraya (gayet cuzi bi miktar)satamıyorum neden.hee birde en ufak bi kırığı döküğüde yokk bilgilerinize
ben seni hala anlamış değilim mert_tufan.. sen bu motorun ilk sahibimisin??
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
suanda 2007 kanuni 125cc ler 2400ytl 2500ytl arasında 12 ay 0 faiz uygulanıyor nakit almaya kalksan eminim dahada düşer! sen çıkıp diyosunki
Alıntı:
slmlar lidermotor benim 2003 model 42500 de kanuni seyhan 125 liğim var ama taş gibi yani sıfırlara taş çıkartabilecek cinsten ama 1800 liraya (gayet cuzi bi miktar)satamıyorum neden.hee birde en ufak bi kırığı döküğüde yokk bilgilerinize
2003 model 42binde makina 1800 ytl alım satımı ile 2000ytl minumum!! adam 400ytl daha koysa 0km alabilir yada 12 vadeli alır bu rakama sence bu durumda senin motorun fiyatı normalmi?? senin makina su zamanda max ederi 750ytl dir!bu rakama belki müşteri bulursun sonra senin gibi güya profesyonel bi yarışçı yani motor piysaasındaki biri bu tur saçma soruları nasıl soruyor anlamış değilim! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 20.01.2007 - 18:59 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, kardeşim yanlış anlama ama sen bnmle uğraşmak için elinden geleni ardına koymuyosun bide senin amacın üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi 1 ben Mert_Tufan ın ufak kardeşiyim bnm seyhan 125 liğim var ilk sahibiyim ayrıca özelliklerini sayıyorum ozaman neden bu kadar pahalı olduunu anlarsın (cbr 600 f direksiyon-tri oval akrapoviç özel yapım cbr 125 için egzost -performans buji -yatık granaj yine cbr 125 için -pirelli lastik ön-arka -150 lilik silindir -el yapımı 150 usd lik depo )evet eğer şimdide pahalı diyorsan eyvallah bu parçaların hepsi zaten 1000 usd tutuyor ben motosiklete para istemiyorum parçaların parasını istiyorum bilmem anlata bildimmi?????
Tarih: 20.01.2007 - 19:05 Mesaj konusu:
Ticaret de bu büyük bir başarıdır..Giderek büyüyen sektörde dürüst,ilkeli bir kurum olabilmekde çok önemlidir..Bu vesileyle LİDER MOTOR u kutlamak gerek.. _________________
Tarih: 22.01.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
öncelikle tebrik ederim kanuniyi.aslında ürettikleri motorlar güzel ama sanırım bazı modelleri çok fazla sorun yaratıyor.bide sahiden %100 yerli mi.şu 'ÇİN' ibarsini üzerinden atmalı kanuni.daha kaliteli motorlar yapması dileğiyle başarılarının devamını dilerim
kanuni'de diğer küçük hacimli motorlarda (honda yamaha suziki vs vs) olduğu gibi çinde yapılmakta (en azından birçok parçası) fakat arkadaşlar bu çin malı konusunda çok önemli bir konuyu gözardı ediyorsunuz. kanuni ürünleri çinde fason olarak yaptırılmaktadır yani kuralkanın istediği standartlara uygun olarak üretilmektedir nasıl ki bizler türkiyede fason olarak ürettiğimiz birçok ürüne avrupanın markasını fason olarak üretip gönderiyorsak (siparişi veren firmanın belirttiği standartlarda) kanuni de çinde aynı şekilde kendi standartlarını belirterek sipariş vermekte ve kanuni markalı olarak kendi ürününü çinde fason olarak ürettirmektedir.tıpkı ybr titan vs gibi küçük cc li istisna motorlar haricinde %90 ı çinde üretilmektedir.
Tarih: 22.01.2007 - 23:59 Mesaj konusu:
omerbop arkadaşım sakın yanlış anlama benim kanuni yada kuralkanla sadece kullanıcısı olmak dışında hiçbir alakam yok.(öle bi motor yapın ki) bencede yapsınlar fakat şuna emin olabilirsinki ybr'den daha kaliteli bir motoru kanuni daha ucuza bile satsa malesefki milletimizde yerli malı saplantısı olduğu için (kalitesizdir diye) kimse almaz. en azından ben bile acaba hangisini alsam diye düşünürüm. ama bu fiyata bu kalite, yani fiyat/performans oranı ve uzun vadeli kullanım maliyeti açısından bence kanuni türkiyedeki en iyi marka ve eğer bizler kanuni markasını kötülemek yerine verdiğimiz para ve aldığımız malı bilirsek herşey daha güzel olabilir.bunu otomobil sektöründeki tofaş grubu ile karşılaştırabiliriz aslında, kimse tofaş grubu araçlar için iyi demiyor fakat trafikteki en fazla bulunan araçlar tofaş grubunundur.kimse aldığı bir albea arabayı bmw ile mukayese etmez ama ne hikmetse konu motorsiklet olunca herkes dünyada marka olmuş ürünle kanuniyi mukayese ediyor. sözün özü,kimse kullandığı motordan 1. sene sonunda memnun değildir muhakkakki daha büyük bir motora sahip olmak isteyecektir bu gayet normal ama motorunu büyütmek isteyenler neden eski motorunu (kanuniyi)kötüler bunu anlamıyorum. sonuçta eğer kötüleyecekse kullanmış olması lazım,eğer kullanmışsa alırkenki beklentisi nelerdi. bunu önce kendisine bir sorması gerekiyor. ben kanuni 250C kullanıcısıyım 30.000km yol yaptım ve gayette memnunum arıza yapmadı değil 2 kere arıza yaptı ama arıza yapmayacak diye değil arıza yaparsa onarırız diye garanti veriyorlar ve benim motorumdaki arızalarıda hem garantiden hemde sabah bırakıp akşam alacağım gibi kısa sürede hallettiler. ben motorumdan gayet memnunum çünkü beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.(en azından şimdilik
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1278 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 08.02.2007 - 18:17 Mesaj konusu: Re: Kanuni Motosiklette 2006 Yılının Lideri
lidermotor demiş ki:
2006 Yılında Kanuni Motosiklet Satışında İstanbul Birincisi ve Türkiye Beşincisi Olduğumuz Yapılan Bayii Toplantısında Almış Olduğumuz Ödüllerimiz ve Kanuni Magazin Dergisinin Haberi ile Tescillenmiştir.
(www.kanunimagazin.com)
Bu nedenle ,
Lider Motor olarak bize destek veren tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz..
Benim bu yazıdan anladığım; Lider Motor sadece Kanuni marka motorsikletlerin satışlarında İstanbul 1. si , Türkiye 5. si olmuş. Yani diğer motor satışlarıyla bir karşılaştırma yapılmamış. Lider Motoru, Kanuni Motor dünyasındaki başarıdan dolayı kutlarım.
Bu ödül, Kanuni Motor'un başarısını değil Lider Motorun satış gücünü ölçen bir ödül olmuş.
Benim anladığım budur yada cümlede virgül eksiği var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız