Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - farklı peugeotlar çif silindir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

farklı peugeotlar çif silindir

farklı peugeotlar çif silindir
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RaDiKaL19
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:06    Mesaj konusu: farklı peugeotlar çif silindir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben hatayda oturuorum ve motorlarla ilgilenmeyi çok seviorum benim kendi yaptıgım bir motorum var saatteki hızı 180 km ye ulaşıyor üstelik büyük motorda degil küçük PEUGEOT ilgisini çeken yada yarışmak isteyenlere duyrular AMA yarışan kişinin motoruda RAMZEY yada PEUGEOT olacak herkeze iyi günler...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaDiKaL19, kardeşim hoşgeldin 180 yapan pejoları da gördük sayende sağolasın İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaDiKaL19, biraz fazla değilmi 180 bu moped 180 yapsın ben motorumu çöpe atarım
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

radikal19, hoşgeldin. motorum 'a taşıdım.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaDiKaL19, aramıza hoşgeldin dostum motorunda güzelmiş gerçekten Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RaDiKaL19
Üye
Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:37    Mesaj konusu: her zaman beklerim:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında otobana atacaz videoları gönderrim çok zor yaptık bu motoru ya az param gitmedi 1milyarı geçti ama deger 125'lik kanuni arkamda kalıyo:)
ŞiMDi daha farklı bişi denicem eger tutuarsa yarış motor ları bile yetişemicek gerçekten şaka gibi gelio ama yapacam kurtuluşu yok eger yaptıgım proje tutarsa saatte 250-300 km arası degişir az kaldı proje bitti geriye HAYATA GEÇİRMESİ KALDI:)
Başa dön
RaDiKaL19 Çevrimdışı RaDiKaL19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaDiKaL19, hadi bakalım gönder videoları utandır bizi
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1300hayabusa86
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirda?/çorlu

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar bu mopedler 180 yapıyo diye anahaber bültenlerinede çıktı.
gerçektenyapabilirlermi? bilmiyorum ama sürtünmeyi azaltmak için motorun üzerine yatıp tek elle motoru kontrol ediyolar buda ölümle dans etmek . Dans
RaDiKaL19
Üye
Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az kaldı ya bu aralar pek ugraşmıom dershane varda öss'ye hazırlanıom bu daha bişi deil siz asıl haziranda görün o yapacagım en az tekrarlıyim en az 200 diyecem adımıda basarım üstüne en çok demek istemiorum çünkü baya gider üstüne mecburi yatıoruz rüzgar çok felaket çarpıo yoksa oturarak zor der:)
Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1300hayabusa86, ölümle dans ediyolar bu doğruRaDiKaL19, umarım kask takıyorsundur...
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaDiKaL19, abartma bu kadarda mobilette 300 yapmaz yapsada bişi farketmez mopetler herzaman mopet olarak kalıcaktır...

eğer gerçekleştir bu racingleri geçen mopet hayalini sana 2006 model er5 hediye etcem...

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

250-300 km arası degişir

demek 250 300 vay anasını birazdaha zorlasan aslında 320 330 gider Alkışlıyorum
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaDiKaL19
Üye
Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:07    Mesaj konusu: siz inanmayın:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bahsettigim PEUGEOT çif silindir bu siyah degil yanlız onun projesi yeni bitti ya vitesli bisiklet gibi düşünün misal 1 motor 150 dedinde 2 motor devreye girecek dişliler degişmiş bi şekilde deviri alınca 200km hızı aşacak size garantisini veriorum bana hediye edecek olan arkadaşada şimdikten teşekürler işallah sözünde durur ve alırsın çünkü ben şaka yapmıorum hazirana kadar beklerseniz görüceksiniz gelmezsem bilin ki motorun üstünde pok yoluna gitmiş olurum Gülümsüyorum
neyse bende vasiet ederim arkadaşlara onlar gönderirler tamam:)
Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaDiKaL19, çok eskilerden ince mehmet vardı arkadaşım adanalı çok motor kovalamıştık be en son tarsuz da kasa yapım ölmüştü yarışta adanada çok ufak motor vardı ama pejonun çifti mobilet kadar randuman vermiyor
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaDiKaL19
Üye
Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:19    Mesaj konusu: motor gerçektende tehlikeli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedigin dogru ama mobilet uzun mesafede gider biz kısa mesafede basıoz yoksa ben mobilete bişi demiom çok güzel motor kalkışı falan baya iyi de pejo bi başka ya biz ole alıştık yada ole alıştırdılar bu arada başın sag olsun arkadaşın için üzüldüm aslında benim ve benim gibilerin yaptıgı delilik ya incecik tekerin üstüne canımızı emanet edioz çok tehlikeli ama motor işte insanolgu vaz geçemi o ki artık buraya takılırım ben motor delisi çok gerçektende ya çok sabırsızlanıyorum benim şu çit pejoyu bi hayata geçirseydim asıl o zaman ortalık karışırdı neyse artık bekleyecez mecburi:)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal