Tarih: 20.01.2007 - 19:06 Mesaj konusu: farklı peugeotlar çif silindir
arkadaşlar ben hatayda oturuorum ve motorlarla ilgilenmeyi çok seviorum benim kendi yaptıgım bir motorum var saatteki hızı 180 km ye ulaşıyor üstelik büyük motorda degil küçük PEUGEOT ilgisini çeken yada yarışmak isteyenlere duyrular AMA yarışan kişinin motoruda RAMZEY yada PEUGEOT olacak herkeze iyi günler...
_________________ ADANALI
RaDiKaL19, kardeşim hoşgeldin 180 yapan pejoları da gördük sayende sağolasın _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tarih: 20.01.2007 - 19:37 Mesaj konusu: her zaman beklerim:)
yakında otobana atacaz videoları gönderrim çok zor yaptık bu motoru ya az param gitmedi 1milyarı geçti ama deger 125'lik kanuni arkamda kalıyo:)
ŞiMDi daha farklı bişi denicem eger tutuarsa yarış motor ları bile yetişemicek gerçekten şaka gibi gelio ama yapacam kurtuluşu yok eger yaptıgım proje tutarsa saatte 250-300 km arası degişir az kaldı proje bitti geriye HAYATA GEÇİRMESİ KALDI:)
Tarih: 20.01.2007 - 19:40 Mesaj konusu:
ya arkadaslar bu mopedler 180 yapıyo diye anahaber bültenlerinede çıktı.
gerçektenyapabilirlermi? bilmiyorum ama sürtünmeyi azaltmak için motorun üzerine yatıp tek elle motoru kontrol ediyolar buda ölümle dans etmek . _________________ ÖZGÜR OLMAK YÇYN UÇMAYA , UÇMAK YÇYNDE KANATLARA GEREK YOKTUR
az kaldı ya bu aralar pek ugraşmıom dershane varda öss'ye hazırlanıom bu daha bişi deil siz asıl haziranda görün o yapacagım en az tekrarlıyim en az 200 diyecem adımıda basarım üstüne en çok demek istemiorum çünkü baya gider üstüne mecburi yatıoruz rüzgar çok felaket çarpıo yoksa oturarak zor der:)
RaDiKaL19, abartma bu kadarda mobilette 300 yapmaz yapsada bişi farketmez mopetler herzaman mopet olarak kalıcaktır...
eğer gerçekleştir bu racingleri geçen mopet hayalini sana 2006 model er5 hediye etcem... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tarih: 20.01.2007 - 20:07 Mesaj konusu: siz inanmayın:(
benim bahsettigim PEUGEOT çif silindir bu siyah degil yanlız onun projesi yeni bitti ya vitesli bisiklet gibi düşünün misal 1 motor 150 dedinde 2 motor devreye girecek dişliler degişmiş bi şekilde deviri alınca 200km hızı aşacak size garantisini veriorum bana hediye edecek olan arkadaşada şimdikten teşekürler işallah sözünde durur ve alırsın çünkü ben şaka yapmıorum hazirana kadar beklerseniz görüceksiniz gelmezsem bilin ki motorun üstünde pok yoluna gitmiş olurum
neyse bende vasiet ederim arkadaşlara onlar gönderirler tamam:)
RaDiKaL19, çok eskilerden ince mehmet vardı arkadaşım adanalı çok motor kovalamıştık be en son tarsuz da kasa yapım ölmüştü yarışta adanada çok ufak motor vardı ama pejonun çifti mobilet kadar randuman vermiyor
Tarih: 20.01.2007 - 20:19 Mesaj konusu: motor gerçektende tehlikeli
dedigin dogru ama mobilet uzun mesafede gider biz kısa mesafede basıoz yoksa ben mobilete bişi demiom çok güzel motor kalkışı falan baya iyi de pejo bi başka ya biz ole alıştık yada ole alıştırdılar bu arada başın sag olsun arkadaşın için üzüldüm aslında benim ve benim gibilerin yaptıgı delilik ya incecik tekerin üstüne canımızı emanet edioz çok tehlikeli ama motor işte insanolgu vaz geçemi o ki artık buraya takılırım ben motor delisi çok gerçektende ya çok sabırsızlanıyorum benim şu çit pejoyu bi hayata geçirseydim asıl o zaman ortalık karışırdı neyse artık bekleyecez mecburi:)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız