Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lanet Taksiler(kaza)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lanet Taksiler(kaza)

Lanet Taksiler(kaza)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 21.01.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun taksicilerde böle dolmuş şoförleride böle açıkcası ticari araçlar genelde trafiğin düzenini alt üst ediyor 3-5 kuruş fazla kazanmak için
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.01.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük geçmiş olsun. Anlattığına bakılırsa gerçekten ucuz atlatmışsın bence bir sadaka ver diyeceğim ama bu gidişle bu trafiğin 't' sinden bile anlamayan insan sıfatında olan hay........ lardan çok olduğundan dolayı bizler çok sadaka vermek durumunda kalacağız diyorum.Kazasız günler.
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kizilderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.01.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm geçmiş olsun dostum ama şerefsiz taksiciler demeyelim çünkü sana yardım edende bi taksici şerefsizlik araçla alakalı değil insanlıkla alakalı bişey bi laf vardır "boş taksinin arkasından dolu taksinin önünden gidilmez" bilirsin tekrar geçmiş olsun
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 21.01.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-spawn-, Inan kurbanlık gıbı dolasıyoruz bu tıp soforlerın arasında!!! Öfkeliyim buyuk gecmıs olsun sana bır sey olmaması sevındırıcı... pztsı gunu sıle turu yaptık 5 motor.bu soforlerden bırısını bayıltıyordum az kalsın adam gordugu halde onume kırdı bende kendımı kurtardıktan sonra onunu kestım...bana demezmı karakola gıdelım polıs ıstıyorum dıye sen adam oldurmeye tesebbus et sonrada durdurdum dıye polıııııs dıye yırtın!yaslı bır amca geldı sen uyma bu adama haklısın dedı yatıstırdı benı...azamı dıkkat etsende sonuc bazen kaza olabılıyor senın basına gelen gıbı..tekrar gecmıs olsun...
Başa dön
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ROYAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taksici olmuş ama adam olamamış kınıyorum... adii insanlar wicdan yok boylelerınde... Sinirlendim
Başa dön
ROYAL Çevrimdışı ROYAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 21.01.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun spawn kardeş.herkes herne iş yaparsa yapsın yaptığı işe saygı duyup hakkını versin yeter.bizim başka bir isteğimiz yok bu araç şöförlerinden.gerçekten çok ucuz atlatılmış bir kaza.arkadaşların dedikleri çok doğru boş taksinin arkasından dolu taksinin önünden gidilmemeli.tekrar geçmiş olsun umarım arzu ettiğin gibi bir motora sahip olur ve kazasız sürüşler yaparsın.
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackhorse
Üye
Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende muzdarıpım bu taksıcılerden adamların yuzlerıne bakınca ıcımden hemenanıyorumm
Başa dön
blackhorse Çevrimdışı blackhorse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 21.01.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun arkadaşlar inşallah hiçbirinizin başına gelmez böyle şeyler.
benim kabul edemediğim adamın kazanacağı 4 5 lira yüzünden motorumdan oldum belki bana da ciddi birşey olabilirdi. mesela sırt üstü düşseydim düşünmek bile istemiyorum. insan hayatı bu kadar ucuz olamaz. olmamalı. insanın düşünmeden yaptığı hareketten ve cahillikten daha kötü birşey yok dünyada.
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cokan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş.zaten böyle hayvanlar yüzünden trafiğe çıkılamıyor yaaa.
Başa dön
cokan Çevrimdışı cokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun. O düşüşleri de bilirim Göz kırpıyorum hata yapanların pişikinliklerini de Sinirlendim Düşerken yapabileceğin pek bir şey yoktur. Ama sen gayet mantıklı hareket etmişsin taksinin altına girmemek için. tekrar geçmiş olsun
Başa dön
afnopha Çevrimdışı afnopha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelıkle cok gecmiş olsun fakat sole bı gercekte varkı yanı suc 100de100 taksıde ama bu cın malı maxı scoterlar bırakın yamurlu yolu kuru asfaltta dahi kaymak ıcın bahane arıyo bunların e5 dekı max hızı guvenlı yolculuk ıcın 60 kmh dı ve bu hızla kolay kolay kaza yapılmaz yani birazda hıza ve takıp mesafelerıne dıkkat etmek lazım bence bu tur motorlardan kullanan bırı olarak kesınlıkle guvenlık sıfır motorda dıye bılırım benım basıma yolda gıderken arka frene ani bi şekilde ihtiyacım oldu fren mandeni kola yapışmış vaziyette ama motorum hala hareket halındeydı ben bu olayı gorunce hemen motoru elden cıkarttım çinlilere cok yazık
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, haklısın ön arka disk olmasına rağmen kayıyorlar ani frende. neyse artık kayacak bir motorum da yok öyle düşün kayıyordu falan ama en azından motordu Gülümsüyorum
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun kardeş ya malesef onlardan daha çok var trafikte Şok oldum
Başa dön
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

geçmiş olsun dostum ama şerefsiz taksiciler demeyelim çünkü sana yardım edende bi taksici şerefsizlik araçla alakalı değil insanlıkla alakalı bişey

Ewet her taksici için geçerli değil bu tabii.Çok büyük geçmiş olsun kardeşim... Üzgünüm
ripe
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlattıklarına bakılırsa,senin suçun yok,ama olacakla,geleceğe'de çare yok derler,büyük geçmiş olsun, çok şükür,sana bir şey olmamış'ya o'da bir teselli.Tekrar geçmiş olsun....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal