Tarih: 21.01.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
Çok büyük geçmiş olsun. Anlattığına bakılırsa gerçekten ucuz atlatmışsın bence bir sadaka ver diyeceğim ama bu gidişle bu trafiğin 't' sinden bile anlamayan insan sıfatında olan hay........ lardan çok olduğundan dolayı bizler çok sadaka vermek durumunda kalacağız diyorum.Kazasız günler.
Tarih: 21.01.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
geçmiş olsun dostum ama şerefsiz taksiciler demeyelim çünkü sana yardım edende bi taksici şerefsizlik araçla alakalı değil insanlıkla alakalı bişey bi laf vardır "boş taksinin arkasından dolu taksinin önünden gidilmez" bilirsin tekrar geçmiş olsun _________________ motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
-spawn-, Inan kurbanlık gıbı dolasıyoruz bu tıp soforlerın arasında!!! buyuk gecmıs olsun sana bır sey olmaması sevındırıcı... pztsı gunu sıle turu yaptık 5 motor.bu soforlerden bırısını bayıltıyordum az kalsın adam gordugu halde onume kırdı bende kendımı kurtardıktan sonra onunu kestım...bana demezmı karakola gıdelım polıs ıstıyorum dıye sen adam oldurmeye tesebbus et sonrada durdurdum dıye polıııııs dıye yırtın!yaslı bır amca geldı sen uyma bu adama haklısın dedı yatıstırdı benı...azamı dıkkat etsende sonuc bazen kaza olabılıyor senın basına gelen gıbı..tekrar gecmıs olsun...
Tarih: 21.01.2007 - 12:46 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun spawn kardeş.herkes herne iş yaparsa yapsın yaptığı işe saygı duyup hakkını versin yeter.bizim başka bir isteğimiz yok bu araç şöförlerinden.gerçekten çok ucuz atlatılmış bir kaza.arkadaşların dedikleri çok doğru boş taksinin arkasından dolu taksinin önünden gidilmemeli.tekrar geçmiş olsun umarım arzu ettiğin gibi bir motora sahip olur ve kazasız sürüşler yaparsın. _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 21.01.2007 - 13:18 Mesaj konusu:
sagolun arkadaşlar inşallah hiçbirinizin başına gelmez böyle şeyler.
benim kabul edemediğim adamın kazanacağı 4 5 lira yüzünden motorumdan oldum belki bana da ciddi birşey olabilirdi. mesela sırt üstü düşseydim düşünmek bile istemiyorum. insan hayatı bu kadar ucuz olamaz. olmamalı. insanın düşünmeden yaptığı hareketten ve cahillikten daha kötü birşey yok dünyada. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Çok geçmiş olsun. O düşüşleri de bilirim hata yapanların pişikinliklerini de Düşerken yapabileceğin pek bir şey yoktur. Ama sen gayet mantıklı hareket etmişsin taksinin altına girmemek için. tekrar geçmiş olsun
öncelıkle cok gecmiş olsun fakat sole bı gercekte varkı yanı suc 100de100 taksıde ama bu cın malı maxı scoterlar bırakın yamurlu yolu kuru asfaltta dahi kaymak ıcın bahane arıyo bunların e5 dekı max hızı guvenlı yolculuk ıcın 60 kmh dı ve bu hızla kolay kolay kaza yapılmaz yani birazda hıza ve takıp mesafelerıne dıkkat etmek lazım bence bu tur motorlardan kullanan bırı olarak kesınlıkle guvenlık sıfır motorda dıye bılırım benım basıma yolda gıderken arka frene ani bi şekilde ihtiyacım oldu fren mandeni kola yapışmış vaziyette ama motorum hala hareket halındeydı ben bu olayı gorunce hemen motoru elden cıkarttım çinlilere cok yazık _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 21.01.2007 - 15:31 Mesaj konusu:
EROLL88, haklısın ön arka disk olmasına rağmen kayıyorlar ani frende. neyse artık kayacak bir motorum da yok öyle düşün kayıyordu falan ama en azından motordu _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
geçmiş olsun dostum ama şerefsiz taksiciler demeyelim çünkü sana yardım edende bi taksici şerefsizlik araçla alakalı değil insanlıkla alakalı bişey
Ewet her taksici için geçerli değil bu tabii.Çok büyük geçmiş olsun kardeşim... _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Tarih: 21.01.2007 - 15:45 Mesaj konusu:
Anlattıklarına bakılırsa,senin suçun yok,ama olacakla,geleceğe'de çare yok derler,büyük geçmiş olsun, çok şükür,sana bir şey olmamış'ya o'da bir teselli.Tekrar geçmiş olsun.... _________________ Motor değil, kullanan "TEHLİKELİ"dir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız