Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni tigerin sorunu servistede düzelmedi..:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni tigerin sorunu servistede düzelmedi..:(

kanuni tigerin sorunu servistede düzelmedi..:(
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 28.12.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni servisi felan hikaye hicbiri doğru düzgün tamirci değil,hepsi montajcı. Büyük firmaların servislerinden yardım iste..Kadıköy Kızıltoprak da Honda(Mototal) ve Mototaş var bi uğra derim..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni tigeri 6 ay sahibinden com da ilandan sonra nihayet bugün sattım..kanuni kimseye tavsiye etmiyorum..4700 ytl.mal olan kanuni tiger 1600 ytl.ye zor alıcı buldu... Üzgünüm
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.01.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka benden sana tavsiye sat o motoru nede olsa oda cin malı her ne kadar yerli üretim soganı kullansalar bıle bırde kopya zaten bılıyorsun başka fırmalardan calıntı modller bır ara topic bıle acıldı Çok gülüyorum

neyse genede uzuldum senın adına sonra gorusuruz kendıne ıyı bak ve ara benı bır ara olmazsa ugra benım dukkana olurmu bayadır gorusemıyoruz senınle muhabbet etmeyı bıl ozledım yahu Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meric250cc demiş ki:
kanka benden sana tavsiye sat o motoru nede olsa oda cin malı her ne kadar yerli üretim soganı kullansalar bıle bırde kopya zaten bılıyorsun başka fırmalardan calıntı modller bır ara topic bıle acıldı Çok gülüyorum

neyse genede uzuldum senın adına sonra gorusuruz kendıne ıyı bak ve ara benı bır ara olmazsa ugra benım dukkana olurmu bayadır gorusemıyoruz senınle muhabbet etmeyı bıl ozledım yahu Çok gülüyorum Delirdim

meriç en kısa zamanda uğrayacağım arkadaşım..anjin olmuşum..motorsiklete biraz ara verdim..geleceğim yeni motorsikletimle..kawasaki kle 500 le Bravo
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrracingteam4
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bendede seyhan 125 vardı senınkı gıbı değil ama servisle biraz tartısmtım kuralkannıjn ana sayfasına gir şikayet formu doldur hemen sana mail ile cvp vercekler beni daha sonra ardılar bızzat sorunu sordular ılgıleneceklerını soledıler ve servısı de aramıslar servıs yanı kenan abı te benım dukkanıma geldı sorunu cozelım dıye ve 3 gun sonra problem cozuldumu dıye arayıp bılgı aldılar kesın gır kuralkana form doldur sıkıntına bı cozum bulacaklardır Bravo
60 dc 973
Başa dön
ybrracingteam4 Çevrimdışı ybrracingteam4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo, en buyuk hatayı sen yapmısın farkında degılsın KANUNIMİ uzakdurr hatta arkana bakmadan kac Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı durum bana olsa o vites kutusunu onların bi yerine takarım ya böle salak servis olurmu Öfkeliyim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 23.01.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo demiş ki:
kanuni tigeri 6 ay sahibinden com da ilandan sonra nihayet bugün sattım..kanuni kimseye tavsiye etmiyorum..4700 ytl.mal olan kanuni tiger 1600 ytl.ye zor alıcı buldu... Üzgünüm

Yazık günah valla ne diyim. herkes okusun işte bunu. Ucuz diyip alıp bi ton sorun sorun motordan zevk alamıyosun üstüne bide satarkende bi ton zarar. Neyse geçmiş olsun buda bi tecrübe işte..
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 23.01.2007 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benden sana bi tavsiye www.sikayetimvar.com gir buraya anlat derdini sonra ordan kanuni yetkilisi senle ilgilenecek kesinn inşallah sorununu çözerler Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal