Kanuni servisi felan hikaye hicbiri doğru düzgün tamirci değil,hepsi montajcı. Büyük firmaların servislerinden yardım iste..Kadıköy Kızıltoprak da Honda(Mototal) ve Mototaş var bi uğra derim.. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
kanuni tigeri 6 ay sahibinden com da ilandan sonra nihayet bugün sattım..kanuni kimseye tavsiye etmiyorum..4700 ytl.mal olan kanuni tiger 1600 ytl.ye zor alıcı buldu...
Tarih: 22.01.2007 - 17:26 Mesaj konusu:
kanka benden sana tavsiye sat o motoru nede olsa oda cin malı her ne kadar yerli üretim soganı kullansalar bıle bırde kopya zaten bılıyorsun başka fırmalardan calıntı modller bır ara topic bıle acıldı
neyse genede uzuldum senın adına sonra gorusuruz kendıne ıyı bak ve ara benı bır ara olmazsa ugra benım dukkana olurmu bayadır gorusemıyoruz senınle muhabbet etmeyı bıl ozledım yahu
kanka benden sana tavsiye sat o motoru nede olsa oda cin malı her ne kadar yerli üretim soganı kullansalar bıle bırde kopya zaten bılıyorsun başka fırmalardan calıntı modller bır ara topic bıle acıldı
neyse genede uzuldum senın adına sonra gorusuruz kendıne ıyı bak ve ara benı bır ara olmazsa ugra benım dukkana olurmu bayadır gorusemıyoruz senınle muhabbet etmeyı bıl ozledım yahu
meriç en kısa zamanda uğrayacağım arkadaşım..anjin olmuşum..motorsiklete biraz ara verdim..geleceğim yeni motorsikletimle..kawasaki kle 500 le
dostum bendede seyhan 125 vardı senınkı gıbı değil ama servisle biraz tartısmtım kuralkannıjn ana sayfasına gir şikayet formu doldur hemen sana mail ile cvp vercekler beni daha sonra ardılar bızzat sorunu sordular ılgıleneceklerını soledıler ve servısı de aramıslar servıs yanı kenan abı te benım dukkanıma geldı sorunu cozelım dıye ve 3 gun sonra problem cozuldumu dıye arayıp bılgı aldılar kesın gır kuralkana form doldur sıkıntına bı cozum bulacaklardır _________________ bozz_kurtt@hotmail.com
tokat merkez
60 hh 447
60 dc 973
Tarih: 23.01.2007 - 01:33 Mesaj konusu:
gulo demiş ki:
kanuni tigeri 6 ay sahibinden com da ilandan sonra nihayet bugün sattım..kanuni kimseye tavsiye etmiyorum..4700 ytl.mal olan kanuni tiger 1600 ytl.ye zor alıcı buldu...
Yazık günah valla ne diyim. herkes okusun işte bunu. Ucuz diyip alıp bi ton sorun sorun motordan zevk alamıyosun üstüne bide satarkende bi ton zarar. Neyse geçmiş olsun buda bi tecrübe işte.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 23.01.2007 - 07:32 Mesaj konusu:
benden sana bi tavsiye www.sikayetimvar.com gir buraya anlat derdini sonra ordan kanuni yetkilisi senle ilgilenecek kesinn inşallah sorununu çözerler _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız