Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorcumu ikikere duşun derim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorcumu ikikere duşun derim

motorcumu ikikere duşun derim
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 ci el elektronik cihaz ve Araç , asla ama asla almam. düsük özellikli olsun, daha az tanınmış bir marka olsun ama 0 olsun.. insan ayagını yorganına göre uzatmalı, elde edemediği bişey varsa, uzaktan bakmayı bilmeli, illa sahip olacağim diye 2 ci ellerle uğraşmamalı bence..
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
midye
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kütahya-Ystanbul

MesajTarih: 22.01.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamına denk gelmemişsindir Gülümsüyorumçok şükür bi yamuk görmedim daha
-------------------------------
Başa dön
midye Çevrimdışı midye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 22.01.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bencede en mantıklısı sıfır heleki SS de kimin motora ne yaptığını bilemezsin alacan makinayı ilk anahtarı sen takacan poşetlerini sen sökecen rodajını sen yapacan abi en güzeli bence üffff üfffff taz gelsi artık yaaaaa Ağlıyorum

Son Mesajdan 47 saniye:

prdn yazzz Çok gülüyorum gelsin diyecektim
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 22.01.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla pıyasa oyle zaman tarıh kısı sahıs onemlı deıl zamanında bır kısı almıs 2004 model race temız dıye ama bızde servısteyken geldı oradakı abılerle bır ınceledık basına gelmeyen kalmamıs motorun ve o kadar barız kı ustune oturunca cok kolay anlıyorsunuz ve bu ısı yapan adamlar bılınen ınsanlar temız dıye vermısler ama temızlıkle alakası yok yanı dıyecegım 2. el sakat ıs alacaksan bılen bırını gotureceksın ona gore alacaksın yada sıfır a bıneceksın
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.01.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar böle adamların ve motolarının fotolarını çekip afiş etsenis ya yakmasınlar kimsenin canını Sinirlendim
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jackpot
Üye
Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 22.01.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorculuk bu degil tabiki... Motorcu ozgur ve ozgundur. Para pula bakmaz. Motor bile ona ozgurlugu getirdigi icin degerlidir. Bu adamlar motorcu degil. MOTORLU... Eminim egolari icin biniyorlar motora. Magandalik olsun diye, manita icin yada para icin... Bu adamlara bakarak Biz motorculari karalama arkadas... Biz dogaya asigiz. Ruzgar icin oluruz.
Para ne olaki... Elimizn kiri.... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
jackpot Çevrimdışı jackpot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.01.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tarz olayların başlıca sebebi, bizim insanımız bir tek kendini çok akıllı zanneder, karşısındakini küçümser. Bu hem alıcı hem de satıcı için geçerli. Satıcı bahsettiğiniz gibi türlü oyunlara başvurur sanki karşısındaki anlamayacak motorun durumunu. Alıcı derseniz o başka bir alem zaten, telefonda 5 yaşındaki çocuğun bile gülüp geçiceği tekliflerde bulunur. O akıllı ya karşısındaki geri o yüzden isteğinin hemen kabul görüceğini düşünür. Olaya tek taraflı bakmayın, ben motorumu satarken yaka silktim. İşin özü bu memlekette ikinci el bir mal almak ta satmak ta kabus.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.01.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle yapanı dolandıracaksın ya gercekten
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 22.01.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu topicte vesile olmuş olsun,çok deneyimli değilseniz ve almak istedğiniz bir motor varsa ben her zaman burdayım

işte örnek bir kişilik Bravo Bravo Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.01.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imkan olduğu sürece 0 km makina almak yada kesinlikle sahibini tanıdığınız güvendiğiniz makinaları almakta fayda var1 tabiki arkadasınızdan da alsanız o makinanın ilk sahibi olmalı! onada farklı bi yerden geldiyse dikkat etmekte fayda var! ince ayrıntılar var bu işte kazık yememek istiyorsanız tabiki tecrübe gerektiren konu oyuzden bilen bi adamla gidip bakmakta fayda var!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 22.01.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi malesef turk insani bu tarz konularda boyle para diyince adamlarin gozleri donuyo .

bu zeki arkadaslarda kime cakarsak die dolanio ortalikta.
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

57_neron, helal olsun kardeşim güselbi başlık açmışın motorcuların binici ve tamirci %85 i şeytan babasına kakalar kazalı makinayı eşşeği yeşile boyar kawasaki diye satarlar çok sakat Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahahahhaha ''eşşeği yeşile boyar kawasaki diye satar" devil_, süpersin Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cronos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 23.01.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kimseye güvenmemek lazım..Onların işi köprüyü geçene kadar. Şok oldum
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef işin içine para girince insanlar değişiyor dost düşman oluyor.

bi arkadaşa motosiklet almak için yola çıktık. Antalyada birisine tel açtık. motosikletin eksilerini bize söyledi. arkadaş fiyat konusunda hiç pazarlık etmeden alacağını söyledi. fakat bir şartı vardı. Atalyaya geldiğinde Motosiklette kendisinin her bulduğu eksik için 500 ytl fiyat düşeceğini söyledi. kabul edersen gelicem dedi. malum durum ortada adam kıvırtmaya başladı. bu adama bir zamanlar arkadaş diyorduk.

o motoru bize satsaydı 1 milyar kar edecekti belki. ama artık 1 değil 5 milyar verse artık yüzüne bakmayız.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal