Tarih: 30.12.2006 - 00:47 Mesaj konusu:
Evet bendende gilera runner a 10 puan.Süper alet,ama YBR yi ne için kullanıcagına baglı.Kurye isen mesela YBR al derim.Ama zevk için biniyosan Runner benim favorim... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 22.01.2007 - 18:08 Mesaj konusu:
StrongeR, zavk için bilmem adamın biri geldi takas yapalım dedi soriyim dedim buaradadeli_kral, dedikleerine katılıorum özellikle beyzin _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
Tarih: 22.01.2007 - 18:17 Mesaj konusu:
bence runner kalsınderim ben işine karışmak gibi olmasın runner daha seri ve daha suratli 180 sp runner la iki kişi 160 km/h gördük daha ne olsun _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
runner ı hiç kullanmadım ama uzun sayılabılecek bır sure ybr kullandım ve hıc bı sıkıntım olmadı ybr gayet guzel moto bence ama tabiki karar senın _________________ bozz_kurtt@hotmail.com
tokat merkez
60 hh 447
60 dc 973
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız