Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gilera runner mı 125 ybr mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gilera runner mı 125 ybr mi?

gilera runner mı 125 ybr mi?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 28.12.2006 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

huyunu suyunu bildigin motosikletin warken neden durduk yere kumar oynuyosunki?
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 28.12.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede runner kral motor sürmüştüm bir kere gerçektende cok hosuma gitmişti
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deli_kral
Üye
Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gılera suratte ybryi geçer ben kullandım biliyorum ama benzini içiyo.....
bence gilera scooterda bir numara..
Başa dön
deli_kral Çevrimdışı deli_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.12.2006 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bendende gilera runner a 10 puan.Süper alet,ama YBR yi ne için kullanıcagına baglı.Kurye isen mesela YBR al derim.Ama zevk için biniyosan Runner benim favorim...
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR, zavk için bilmem adamın biri geldi takas yapalım dedi soriyim dedim buaradadeli_kral, dedikleerine katılıorum özellikle beyzin Çok gülüyorum
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros,
Alıntı:

son sürat ikisinde de aynı hemen hemen

şaka yapıyorsun galiba son hız konusunda Çok gülüyorum
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence runner kalsınderim ben işine karışmak gibi olmasın runner daha seri ve daha suratli 180 sp runner la iki kişi 160 km/h gördük daha ne olsun
ybrracingteam4
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

runner ı hiç kullanmadım ama uzun sayılabılecek bır sure ybr kullandım ve hıc bı sıkıntım olmadı ybr gayet guzel moto bence ama tabiki karar senın Bravo
60 dc 973
Başa dön
ybrracingteam4 Çevrimdışı ybrracingteam4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal