Tarih: 12.12.2006 - 11:58 Mesaj konusu:
darkvenoxrider demiş ki:
Paylasim icin tesekkurler
Bir de, birsey sormak istiyorum. Neden bu tarz seyleri ikinci kez (ya da daha fazla kez) paylasimina bu tepki nedir? Hayir bi soru falan olsa 2. 3. kez anlasilir bi tepki. Ama bi fotograf, bi video, ya da boyle bi yaziya bu tepki nedir. Paylasan kisi ya da bunu daha once gormemis insanlarin bulmalari icin site de bulunan on binlerce topic`e tek tek bakmalari mi gerekiyor?
darkvenoxrider valla bravo cok guzel solemıssın.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Bir de, birsey sormak istiyorum. Neden bu tarz seyleri ikinci kez (ya da daha fazla kez) paylasimina bu tepki nedir? Hayir bi soru falan olsa 2. 3. kez anlasilir bi tepki. Ama bi fotograf, bi video, ya da boyle bi yaziya bu tepki nedir. Paylasan kisi ya da bunu daha once gormemis insanlarin bulmalari icin site de bulunan on binlerce topic`e tek tek bakmalari mi gerekiyor?
Tarih: 18.04.2008 - 17:32 Mesaj konusu:
Paylasım icin saol yeni far edebildim emege saglık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız