Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ufak plaka

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ufak plaka

ufak plaka

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 22:12    Mesaj konusu: ufak plaka Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar plakamı ufalttırmak istiyorum.1 kaç tane ufak plakalar gördüm mesela polislerin plakası gibi olanlardan.1 cbr125 de gördüm hoş görünüyordu.Nerde nasıl yaptırabilirim? plaka kestirme işleminemi başvurmalıyım yada muameleciye gidip yeni plaka mı çıkarttırıyım.1de damga kabartması flm nasıl halledileiblinir? Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 22.01.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelecek cevapları takip edeceğim..bende düşünüyorum..Soğuk damga işleri felan var Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.01.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, way abim hayırlı olsun moderatör olmuşuz Dil çıkarıyorum
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertaltinok, bildigim kadarıyla ufak plaka verilmiyor istanbulda.bende var ist deyim ama motorum konyalı.gördüğün ufak plakalarda sonradan yapma plastikten tebalacılar yapıyorlar ama mühür olayları yok bilgine...ufak plaka takarsanda orjinalinide bir şekilde yanında gezdirmeni tavsiye ederim Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 23.01.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bi çok kişi yaptırıyo ama hep mühürsüz gördüklerim. Harleylerde falan gördüm ama onlarda sağlam para bayılmıştır eminim. Ama onlar için sorun yok cukka dolu zaten. Gülümsüyorum freddy_'nin dediği gibi bi reklamcıdan beyaz pleksiglas alıp kestirip ayarlayabilirsin. Polis mühürsüzlüğe pek bişi demiyo yeterki orjinali yanında olsun. Ama kılın tekine dek gelme ihtimalinide düşün. Sitede mavioğuz var onun motorunu plakasıda miniydi istersen bi danış PM'den..

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-30824.html
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eee gecenin bii saati plakalık bulamıyacağıma göre sen sağ ben selamet.

aspire, keşke söyleyipte polisleri de uyandırmasaydın "gecenin bi saati" Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.01.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum saolun arkadaşlar. Anladımki bu iş yaş bende plakalığı çıkariyim bari birazda olsa küççük görünsün yine.1de kenarları flmda kestiriyim.çok teşekkürler herkese.
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.01.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yaptırdım, tabelacıda yazdırdım, ama orjinal plakayı yanımda taşıyorum. Plastik malzemenin üzerine yazı yapıştırma yaptılar, hafif ve gayet kibar oldu.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.01.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar küçük plakalara vize yapmıyorlar bilginiz olsun!!!
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 23.01.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu yapilani (kücük /sahte plakayi) dogru bulmuyorum..

sahte, standart disi, okunmasi zor ,trafikde böyle bir plakayla sürüs yapmanin ceza-i müeddiyesi olmali.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.01.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertaltinok, herhangi bir tebalacıda yaptırabilirsiniz yaptırdıgınız plakanın bir gecerliliği yoktur resmi değilidr fakat polis cevirmelerinde onların insafına bakıyor her şey yaptıran arkdaşlarımın hiç biri sorunla karşılaşmadı ben dahil Bravo
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.01.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzerine basa basa tekrar söylüyorum, orjinal plakayı da mutlaka motor üzerinde veya çantanızda bulundurmanız gerekiyor. Kanunen hiç bir geçerliliği yok.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
suzuki_semih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.01.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu plakalar reklamcılardan yaptırabilirsin..damgası falan olmazççpoli gördümü ceza yazar yada durdurur orjinal plakası nerde diye sorar..yanında taşırsan gerçek plakanı sorun olmaz Bravo
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal