Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 21 Ocak İzmir Çiçekliköy Gezi Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

21 Ocak İzmir Çiçekliköy Gezi Resimleri

21 Ocak İzmir Çiçekliköy Gezi Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
erdi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbulLLLLL

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler fotolar çok güzel OK
Başa dön
erdi Çevrimdışı erdi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.01.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlence buna denir işte ellerinize sağlık arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
lodos45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde oradaydık siz geldiniz biz gittik Gülümsüyorum
beşir(turlabo) ile kahvaltı için taa akhisardan düştüm yollara...
sizden bir kaç arkadaş ile tanışma fırsatım oldu...
ama eğlenceli ve kaliteli bir grubunuz var Alkışlıyorum
görüşmek dileği ile Bravo
Başa dön
lodos45 Çevrimdışı lodos45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 22.01.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam Keman sanatçısını nerden buldunuz.
Sene 93 yer Muş.
Askerlik görevini yaparken bu Kemancı Osman'ım torun olarak nizamiyeden ayak bastı.Bir baktım amcam koğuşa gelmiş elinde keman.Hemde İzmir'li.
Ne iş dedik "ben kemancıyım,ayrılmam kemanımdan dedi" Gülümsüyorum yani burda insanlar ne derece mootur delisiyse oda o derece keman delisi.Kemancı değildir ama kendisi Keman Sanatçısı'dır.Hayatı keman.Uzun aradan sonra geçen sene Çeşme'de gördüm.

Velasılkelam motordelisi nelere kâdir.Burda görmekte varmış.Antalya'da bir arkadaşım daha var onunlada uzun zamandır irtibatım kopuk belki onuda görürüm burlarda Gülümsüyorum
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.01.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar gerçekten çok harika bir hafta sonu geçirdik buna vesile olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.01.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gezi komitesi başkanlığına ve küresel ısınmaya teşekkürler, güzel sıcak bir pazar günüydü.Sevgili HalilRR , havalar iyi gittiği sürece yeni organizasyonlarını bekliyoruz

blackheart, Merak etme dostum organizasyonlar ard arda geliyor hazırlanın siz Bravo

Alıntı:

halilRR,arkadaşım bana söz verdi denizli ye gelecekmiş benim için çöker me oynayacakmış gerek yoktu ama neyse gel bakalım musafirimizi iyi agırlarız

papatyaR6, Yav ne zaman söz verdim be valla Allah taş yapar he.Söz veren birisi varsa o da sizdiniz ama göremedik sözünüzü tuttuğunuzu hanımefendi Sinirlendim
Denizliye gelirsem de çökertme oynamaya değil kulaklarını çekmeye gelecem senin bilesin Delirdim İnsan abisine söz verirde nası yerine getirmezmiş bakiyim Sinirlendim Çok gülüyorum

Alıntı:

halilRR döktürmüş yine zeybekte.o kuzu yettımı ona merak ediyorum

yelizzz, Al işte gelecem deyipte gelmeyenlerden birisi daha.Lafa geldimi maşallah çene kapanmaz ama sarma sarıp geziye gelmeye geldimi ses soluk çıkmaz Sinirlendim
Bu arada yetti kuzu canım merak etme sen yarısını ben yedim çünkü Delirdim
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 23.01.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR,
Alıntı:

papatyaR6, Yav ne zaman söz verdim be valla Allah taş yapar he.Söz veren birisi varsa o da sizdiniz ama göremedik sözünüzü tuttuğunuzu hanımefendi
Denizliye gelirsem de çökertme oynamaya değil kulaklarını çekmeye gelecem senin bilesin İnsan abisine söz verirde nası yerine getirmezmiş bakiyim

evet herşey yalan bir önceki yazıyı silah zoru ile yazdım sen anlayasın diye Dil çıkarıyorum bu işareti koydum ama nafile abiciğim anlamamış gerçekler abim geleceğim demedi gelmezsen vuracağım dedi Gülümsüyorum bu arada nedir benim çektiğim önüne gelen kulağını çekerim diyor ama kulağımı bulmak zor Gülümsüyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.01.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evet herşey yalan bir önceki yazıyı silah zoru ile yazdım sen anlayasın diye bu işareti koydum ama nafile abiciğim anlamamış gerçekler abim geleceğim demedi gelmezsen vuracağım dedi bu arada nedir benim çektiğim önüne gelen kulağını çekerim diyor ama kulağımı bulmak zor

papatyaR6, Sen en kısa zamanda İzmir e gelip kendini affettirmede kulağı bulma işini bize bırak Sinirlendim Çok gülüyorum
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 23.01.2007 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık Bravo paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum devamını bekleriz Çoook seviyorum
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.01.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh maşallah allah muhabbetinizi bozmasın ilk resimdeki mahmat abi nede yakışıklı çıkmış orda saatler olsun deyim gözümden kaçmadı ydiniz mis gibi kuzuyu afiyet olsun eglence muhabbet hava süper belli teşekkürler resimler için Bravo
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale - bozcaada

MesajTarih: 23.01.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperdi süperdi herşey süperdi OK OK OK herkese sonsuz teşekkürler ama yakan top ve istop oynarken fotolarımız yok Üzgünüm
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
porphyria
Üye
Üye

Nereden: izmir-alia?a

MesajTarih: 23.01.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süper olmuş
benim en çok beğendiğim resimde kuzu lu resim
ama sadece tadımlık oldu heralde kuzu; okadar çok ki katılım valla .. süpersiniz
Başa dön
porphyria Çevrimdışı porphyria Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok saygıdeğer savaş abi senin fotolarıda koysana umarım okursun Göz kırpıyorum
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.01.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hava da ne güzelmiş öyle. Şu iş ortamı iyice sıkmaya başladı beni. Üzgünüm Ama bir yandan da mecburiyet durumu işte. Gözüm kuzuya takıldı ööyle dalmışım Gülümsüyorum , piknik yapmayı ne kadar özlemişim meğer. Güzel gezi olmuş, sazlı sözlü.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok saygıdeğer halil abicim umarım bu yazdığımı okursun....
çökertme oynadığın insan yanlış seçim
allahın kürdü ne anlar çökertmeden çalamadınız bi halay heheheheehe Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal