bizde oradaydık siz geldiniz biz gittik
beşir(turlabo) ile kahvaltı için taa akhisardan düştüm yollara...
sizden bir kaç arkadaş ile tanışma fırsatım oldu...
ama eğlenceli ve kaliteli bir grubunuz var
görüşmek dileği ile
Hocam Keman sanatçısını nerden buldunuz.
Sene 93 yer Muş.
Askerlik görevini yaparken bu Kemancı Osman'ım torun olarak nizamiyeden ayak bastı.Bir baktım amcam koğuşa gelmiş elinde keman.Hemde İzmir'li.
Ne iş dedik "ben kemancıyım,ayrılmam kemanımdan dedi" yani burda insanlar ne derece mootur delisiyse oda o derece keman delisi.Kemancı değildir ama kendisi Keman Sanatçısı'dır.Hayatı keman.Uzun aradan sonra geçen sene Çeşme'de gördüm.
Velasılkelam motordelisi nelere kâdir.Burda görmekte varmış.Antalya'da bir arkadaşım daha var onunlada uzun zamandır irtibatım kopuk belki onuda görürüm burlarda _________________ Ülkesini,yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti,dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7062 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.01.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
gezi komitesi başkanlığına ve küresel ısınmaya teşekkürler, güzel sıcak bir pazar günüydü.Sevgili HalilRR , havalar iyi gittiği sürece yeni organizasyonlarını bekliyoruz
blackheart, Merak etme dostum organizasyonlar ard arda geliyor hazırlanın siz
Alıntı:
halilRR,arkadaşım bana söz verdi denizli ye gelecekmiş benim için çöker me oynayacakmış gerek yoktu ama neyse gel bakalım musafirimizi iyi agırlarız
papatyaR6, Yav ne zaman söz verdim be valla Allah taş yapar he.Söz veren birisi varsa o da sizdiniz ama göremedik sözünüzü tuttuğunuzu hanımefendi
Denizliye gelirsem de çökertme oynamaya değil kulaklarını çekmeye gelecem senin bilesin İnsan abisine söz verirde nası yerine getirmezmiş bakiyim
Alıntı:
halilRR döktürmüş yine zeybekte.o kuzu yettımı ona merak ediyorum
yelizzz, Al işte gelecem deyipte gelmeyenlerden birisi daha.Lafa geldimi maşallah çene kapanmaz ama sarma sarıp geziye gelmeye geldimi ses soluk çıkmaz
Bu arada yetti kuzu canım merak etme sen yarısını ben yedim çünkü _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 23.01.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
halilRR,
Alıntı:
papatyaR6, Yav ne zaman söz verdim be valla Allah taş yapar he.Söz veren birisi varsa o da sizdiniz ama göremedik sözünüzü tuttuğunuzu hanımefendi
Denizliye gelirsem de çökertme oynamaya değil kulaklarını çekmeye gelecem senin bilesin İnsan abisine söz verirde nası yerine getirmezmiş bakiyim
evet herşey yalan bir önceki yazıyı silah zoru ile yazdım sen anlayasın diye bu işareti koydum ama nafile abiciğim anlamamış gerçekler abim geleceğim demedi gelmezsen vuracağım dedi bu arada nedir benim çektiğim önüne gelen kulağını çekerim diyor ama kulağımı bulmak zor
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7062 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.01.2007 - 01:14 Mesaj konusu:
Alıntı:
evet herşey yalan bir önceki yazıyı silah zoru ile yazdım sen anlayasın diye bu işareti koydum ama nafile abiciğim anlamamış gerçekler abim geleceğim demedi gelmezsen vuracağım dedi bu arada nedir benim çektiğim önüne gelen kulağını çekerim diyor ama kulağımı bulmak zor
papatyaR6, Sen en kısa zamanda İzmir e gelip kendini affettirmede kulağı bulma işini bize bırak _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 23.01.2007 - 12:28 Mesaj konusu:
oh oh maşallah allah muhabbetinizi bozmasın ilk resimdeki mahmat abi nede yakışıklı çıkmış orda saatler olsun deyim gözümden kaçmadı ydiniz mis gibi kuzuyu afiyet olsun eglence muhabbet hava süper belli teşekkürler resimler için _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Hava da ne güzelmiş öyle. Şu iş ortamı iyice sıkmaya başladı beni. Ama bir yandan da mecburiyet durumu işte. Gözüm kuzuya takıldı ööyle dalmışım , piknik yapmayı ne kadar özlemişim meğer. Güzel gezi olmuş, sazlı sözlü. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 1013 Nereden: çanakkale - bozcaada
Tarih: 23.01.2007 - 17:13 Mesaj konusu:
çok saygıdeğer halil abicim umarım bu yazdığımı okursun....
çökertme oynadığın insan yanlış seçim
allahın kürdü ne anlar çökertmeden çalamadınız bi halay heheheheehe
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız