Hakan_Dincer, teşekkür ederim. Yeterli oldu; bir başka motosiklet forumuyla bu yüzden küsmüştüm(tabi pek umurlarında olduğunu sanmıyorum ama...). Moderatör arkadaşlardan ricam, eğer bir forumu taşıyacaklarsa "Geri Dönüşüm Kutusu"na bir açıklama yapsınlar. _________________ Türk Demek Türkçe Demektir, Ne Mutlu Türküm Diyene! M. Kemal ATATÜRK
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 24.01.2007 - 00:31 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
bluenight gibi önüne gelen topici kitlemezler umarım
Eray'cım nickim hala unutulmadığına göre zamanında baya etkili çalışmışız demekki!
Ayrıca o anki durum neyi gerektiriyorsa onu yaptık ve yaptığımız şeyler sonuçta yine MD içindi!
Yeni moderatör arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar ve sabır diliyorum. Zor ama bir o kadar da zevkli bir iştir, kolay gelsin... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 24.01.2007 - 00:35 Mesaj konusu:
ToSuNuM, aslında GERİ DÖNÜŞÜME topic taşıma olayı hiç yok..Sadece eger topic elden gitmişse KİLT lemek gerekir ve topici dikkatle izleyenler en azından "Topic ne oldu" demeyeceklerdir..
Geri Dönüşüme sadece ilk mesajında küfür olan,hakaret olan,kişileri ve kurumları hedef alan topicleri gönderiyoruzki zaten bunlarında kimse takipçisi olmuyor... _________________
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 24.01.2007 - 09:10 Mesaj konusu:
ryangt, Eray sakın böyle düşünme kardeşim Biz VİP koğuşuna düzeni sağlamak adına atandık.Kesinlikle kitleyeyim,sileyim düşüncesinde değiliz.Mesela ben MD'yi her açtığımda ilk önce genel bölümümüze bakıyordum.Şimdi ise girer girmez VİP koğuşuna bakıyorum.Amaç sadece düzeni sağlamak. ToSuNuM, Dostum bahsettiğin topici bende buldum..Kilitleneceği yere silinmiş.Daha çok yeniyiz artık acemiliğimize verin.Önümüze birsürü "buton" eklendi.Daha yeni yeni görevlerini öğreniyoruz.Topic sahibi sevgili "zen" abinin de bu konuda bizi anlayışla karşılayacağından eminim.
Bluenight, Teşekkür ederim Bülent abi. _________________
ToSuNuM, topice kilidi ben bastım. Bazı arkadaşlar olayı taziyeden çıkarmış ve Kürtcülük-Ermenicilik-Lazcılık-Çerkezciliğe dökmüş ve yine diyorum kaldı ki burası 36,000 üyeli bir site ve bu sitede bu saydığım uluslardan çok insan var. Kimsenin kalbinin kırılmasını istemedim ve Topic i açan Zen arkadaşımızdan özür diliyorum.
Arkadaşlar kavga etmek kimsenin hoşuna gitmez kaldı ki daha 10 gün öncesine kadar md vip de çok kavga ettim. MSn den tehdit mesajları bile aldım hoş şeyler değil. Kardeş kavgasına son vermek için bu tür topicler amacını aştığı zaman da herzaman kilitleyeceğim.
Buna saygı göstereceğinizi umut ediyorum Saygılar.....
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 24.01.2007 - 10:35 Mesaj konusu:
herkese ve arkadaslara hayırlı ugurlu olsun
excavator_zx6, ama senın ıcın artık pek hayırlı olmucak
neden dersen o sıvrı dılın bıraz kutlesecek
yerını bıl fazla cevap verme polemık konusu yaratma _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 24.01.2007 - 10:59 Mesaj konusu:
mehmet_RR, Aşk olsun abi nezaman sivridilli olduğumu gördün Topici dağıtmayayım diye fazla yazmıyorum.Anlaşıldı seni kızdırmam lazım yine. Gel bakayım msn e _________________
NiGhTeXpReSs, excavator_zx6, Hakan_Dincer, belki böyle daha iyi olmuştur. Topic açık olsaydı muhtemelen ben kapışacaktım; ama insan yine de o kadar yazıyor, yazıyor, gidince de ben boşuna mı yaptım diyor. Mesela benim yüzümden forum sıfırladıkları olmuştur :P . Çok üyesi yoktu belki ondandır. Benim orada tek ricam insanların biraz daha duyarlı olmalarıydı. Neyse orayı buraya taşımayalım. Size yeni görevinizde başarılar ve kolay gelsin . _________________ Türk Demek Türkçe Demektir, Ne Mutlu Türküm Diyene! M. Kemal ATATÜRK
Tarih: 24.01.2007 - 20:46 Mesaj konusu:
shadow-750, NiGhTeXpReSs, excavator_zx6, Abilerim şimdi VIP dahada iyi,sağlam,dinamik ve bol neşeli moderatörlerle şenlendi desenize ama inanıyorumki VIP artık dahada güvenli olacak.Başarılarınızın dewamını dilerim. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız