Tarih: 24.01.2007 - 11:09 Mesaj konusu:
çok geçmil olsun kaza yapan arkadaşla ilgili bi gelişme varmı acaba,durumu umarım ciddi değildir. allah acil şifalar versin _________________ allah bütün motor kullananlary,kasaplardan korusun,yolunuzu açyk etsin
Tarih: 25.01.2007 - 01:46 Mesaj konusu:
herne kadar tanımasamda haberi duyunca içim fena oldu arkadsımızı KAYBETİMİŞİZ oldwolf dan bilgiyi aldım beyin ölümü bugun gerçekleşmiş çok kötü bi durum söylenicek bir şey bulamıyorum walla
dikkat dikkat!!
geride kalanlara sabır versin alllah yerini cennet etsın demek den baska çaremiz yok bu zoruma gidiyor yardım edemiyince _________________ alper200 tarihde kaldy:)
[img]http://img267.imageshack.us/my.php?image=arkaplan7eu.jpg[/img]
Tarih: 25.01.2007 - 11:47 Mesaj konusu:
_HALİT_, maalesef
ALPER
Alıntı:
herne kadar tanımasamda haberi duyunca içim fena oldu arkadsımızı KAYBETİMİŞİZ oldwolf dan bilgiyi aldım beyin ölümü bugun gerçekleşmiş çok kötü bi durum söylenicek bir şey bulamıyorum walla
dikkat dikkat!!
geride kalanlara sabır versin alllah yerini cennet etsın demek den baska çaremiz yok bu zoruma gidiyor yardım edemiyince
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız