Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zincirle başım dertte!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zincirle başım dertte!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
caborzon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.01.2007 - 22:19    Mesaj konusu: zincirle başım dertte! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaklaşık iki ay önce aldığım 2005 model cbr 125imin bir haftada iki defa zinciri koptu!!!!? bunun dışında alet kesinlikle 100 km.nin üzerine çıkamıyo. nedir ne değildir, tecrübeli cbr 125 sahipleri?
Başa dön
caborzon Çevrimdışı caborzon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 25.01.2007 - 22:43    Mesaj konusu: cbr 125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henüz garanti bitmeden hemen servise git derim ben.
buradan yardımcı olmaya çalışsakta işi yapacak yer servistir.
bir haftada iki kez zincir kopması enteresan. çok bolluk - gerginlik olabilir veya dişliler aşınmış olabilir.
motorun 100 ü geçmemesi ise zincirden kaynaklanıyor olabilir.
öncelikle bu sorunu halledip bakmak lazım.
zaten bütün bunları serviste yapacaklardır.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 25.01.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caborzon, 100 geçmemesi sebebi zincir kasıyodur. zincirin 125 cc. sıfır bi motorda kopması çok saçma hele honda gibi sağlam bi markaysa hemen götür servise karlı çıkıcaksın o-ring li zincir pahalıdır. garanti kapsamına girerse senin için ii olur. Bravo

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 25.01.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş cbr 125 dediğin 125 cc motor gücünemi? sahip??cevap İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ikibira
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.01.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım öncelikle hoşgeldin. "2 ay önce aldığım 2005 model..." dediğine göre motorunu ikinci el almışsın. önce motorunu aldığın amcayı arayıp ona bi sorsan iyi olur. adam sana gazlamış gibi görünüyor. zincire kötü bakmış, o-ringleri bozmuş olabilir. 1 seneden fazla CBR125 kullandım. ilk defa senden böyle bir şikayet duydum. en kısa zamanda bir yetkili servise göster. garanti kapsamında olup olmadığını da öğren.
ikibira Çevrimdışı ikibira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.01.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bir yürüyen aksam benim bidigim türkiyede garanti kapsamında degildir.zincir,dişliler ve lastikler.servis bence sana fazla fiyatlı orjinal oringli zincir yerleştirecektir nerden katıldıgını ve bilmiyorum .sorun sadece zicir- dişli olmayabilir.arka göbek bilyende dagılmış olabilir .yetkili servise degilde özel servise gidip normal zincir taktırmanı tavsiye edebilirim burdan sadece Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 26.01.2007 - 04:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet yuruyen aksama garanti vermiyorlar... Ağlıyorum
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 125R kullanıcısıyım.Motorum 1800 km de ama zinciri hala prıl prıl,kopması veya aşınması sözkonusu bile degil.Maximum hızıda benim cüsseme ragmen 140 çok rahat.Bence eski sahibi zincire hiç bakmamış oyüzden koptu yada cok gergin veya bol.Zincir garanti kapsamına girmez,ama motorun en önemli parçalarından biridir bakımı ihmale gelmez.Ben motorumu 2.el aldıgımda bakımına daha cok olmasına ragmen hemen bakım yaptırttım tekrar.Eski sahibinin nası kullandıgı beni ilgilendirmez.Sen o kişiye sorsanda iş işten geçti bence....
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.01.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 7 aydır cbr125r kullanıyorum sıfır aldım motorumu daha hiçbir sorun yok.motor 7300 km de zinciri 400-500km de bir yağlıyorum..bence sen motoru servisine göster...hız konusu ise düz yolda 130 gördüm yokuş aşağı 140 ı geçemedim,motor benim altımda biraz ufak kalıyor ondan Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbrblue
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar cbr125 im var km 24binde zincirin ömrü diye bir olay varmı ? Mutlaka vardırda 24 binde zincirin bitmesi durumu söz konusumu ses yapıyor ve tahminimce sürtme yapıyor zinciri değiştirmemin iyi olacağı söylendi siz ne dersiniz.? Birde bu orta sehpa konusu orta sehpanın olmayışı zincirleri sık yağlamada sıkıntı yaratıyor sehpa alabileceğim bir yer bilen varmı arka tekerleri havaya kaldırmak için
Başa dön
cbrblue Çevrimdışı cbrblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 04.04.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caborzon, zincirin bollaştıktan sonra büyük ihtimal tek taraflı yani sadece zincir tarafından gerdin, bu aşırı gerginlik motosikletini kasar ve hızlanmasını engeller, tek taraflı germiş olman da arka dişlinin açısını zincirin doğrultusundan bozar ve arka dişlin zinciri keser, tahminim bu yönde zincirinizi gererken sadece zincirin olduğu taraftan değil lastiğin hem sağından hem solundan eşit miktarda germezseniz arka dişli açısı bozulduğu için gergin zinciri kesmesi olasıdır.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal