Tarih: 27.01.2007 - 19:13 Mesaj konusu: calinti cbr 600 F
2003 model siyah Honda CBR 600 F Nihat Germeyan arkadaşımızın Rumeli Hisarı sırtlarındaki evi önünden tahminen dün (26 Ocak 2007) akşam sularında çalınmıştır. Motosikletin en temel karakteristik özelliği hem Top case hemde side case bağlantı demirlerinin bulunmasıdır. Motosiklet evin önünden üzerinde disk kilidi ve zincire rağmen üzerinde örtüsü ile birlikte çalınmıştır.
Renk : Siyah
Model : 2003 HONDA CBR 600 F
Motor Numarası : PC35E2407886
Şasi Numarası : JH2PC35E53M403861
Plaka : 34 SF 821
Tesadüfen gören veya motosikleti teşhis edebilen bir arkadaşımız olursa 0532 723 11 14 nolu telefondan Nihat Germeyan arkadaşımıza bildirmesini rica ederiz. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 27.01.2007 - 19:55 Mesaj konusu:
Kesinlikle gördüğüm her 600F'i inceliycem. Aynı şekilde benim F6'm da evimin önünden branda ve zinciri ile komple çalındı. Sanırım bu birkaç ay zarfında istanbulda çalınan 5. 600F ve son değil. Benimki bulunamadı. Kimse aramadı... Kasko fiyatları da artar bu gidişle. Birşeyler yapmak lazım ama ne?
Tarih: 27.01.2007 - 20:12 Mesaj konusu:
buyuk makıne sahıbler nasıl bırakıyosunuz onları dısarda ben hysung marka motorumu bıle dısarda bırakmazken sız 20 30 mılyar verdıgınız makınelşerı bırakıyorsunuz sonrada uzuluyoruz hep beraber atalarımızız bosa dememıs saglam kazıga baglayalım su serefsızlerden koruyalım makınelerımızı
flowrider, ilk önce geçmiş olsun diyorum işallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun....birde bugün bir gazateden bulduğum haberi yazmak istiyorum...
Organize İş Çıkardılar
istanbul polisi,bir oto yıkama atölyesine baskın düzenledi.Atölyede 110 adet el yapımı kontak,11 otomobil,2 motosiklet ele geçirirdi.Gözaltına alınan 4 zanlının çaldıkları araçları parçalarını değiştirerek sattıkları ileri sürüldü...
bunlar çaldıkları motorları böyle satıyorlar sanırım.kötü haber söylemiş gibi olmayım ama bunu gazeteden buldum.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 27.01.2007 - 20:29 Mesaj konusu:
Arkadaşlar o haberi bende okudum o çalıntı motosikletlerden biri scooter model..Digeri siyah-kırmızı renkte bir kawasaki ninja..Yabi cbr 600 f degil _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
....Motosikletin en temel karakteristik özelliği hem Top case hemde side case bağlantı demirlerinin bulunmasıdır. Motosiklet evin önünden üzerinde disk kilidi ve zincire rağmen üzerinde örtüsü ile birlikte çalınmıştır...
Bu motoru biliyorum sanırım. İstanbul'daki nadir yan çanta demirli ve topcaseli motorlardan biridir.
İşin ilginç yanı, brandayla beraber gitmesi. Belli ki, zinciri açıp ya da kesip, Kaldırıp kamyona vs. koyuyorlar. Branda olmasına rağmen almaları da olayın takipli gittiği anlamına da gelir.
Bu adamları nasıl bitirecekler bilmiyorum. Her gün birisi türüyor. Mororcudan çok hırsız var.
tolga_ybr125 demiş ki:
Arkadaşlar o haberi bende okudum o çalıntı motosikletlerden biri scooter model..
Benim bir scotterım açılınmıştı. Markası vs. belli mi acaba? Polis bulsa arardı gerçi..Nedense anlamsız bir umut var işte içimde _________________
[/url]
Tarih: 29.01.2007 - 10:50 Mesaj konusu:
İnşallah en kısa zamanda bulunur
Alıntı:
İşin ilginç yanı, brandayla beraber gitmesi. Belli ki, zinciri açıp ya da kesip, Kaldırıp kamyona vs. koyuyorlar. Branda olmasına rağmen almaları da olayın takipli gittiği anlamına da gelir.
Büyük ihtimalle takipli bu iş.Bizim r1 inde üstü kapalıydı. zincirlerle bağlıydı çalınma şekli aynı _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız