Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için)

acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 25.01.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Ağlıyorum Ağlıyorum İstemiyorum oofff yaaaa başımız saolsun.ailesine sabır kardeşimizede Mevlamın Rahmetini diliorum.Mekanı Cennet olsun...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.01.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpeRR, Vefat eden arkadaşımızın nick'i neydi aceba..
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.01.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum çookk üzgünüm allahım ailesıne sewenlerıne sabır wersın.allah rahmet eylesin Ağlıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 25.01.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.umarım aran kan bir an önce bulunur Üzgünüm

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 25.01.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmeteylesin Ağlıyorum ailesinede sabır versin İstemiyorum kan konusuna gelince gerçekten çok hassas bi nokta benim kanım rh(-)B ve kana ihtiyacım olunca çok zor bulmuştum ve hala korkuyorum yine lazım olursa ne yaparım ailemdede bu kana sahip kimse yok kan bankasını ihmal etmeyelim arkadaşlar Ağlıyorum
Başa dön
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.01.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içim bi fena oldu allah rahmet eylesin arkadaşlar lütfen dikkatli olalım yaa Ağlıyorum
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal