Tarih: 11.11.2004 - 14:34 Mesaj konusu:
süper olur buluşunca resim çekmeyi unutmayın........hakkan seneye bende gelirim yapalım almanyaaa _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Arkadaslar söyle yaza dogru sicak havalarda yapariz toplantiyi ve zevkli olur !!
Haa bu arada vtr-Honda senin yarana tuz basayim.. :oops:
Kacirilirmi yaaa 2004 model zx6r daha 850 km gitmis kazasiz ve 6500€ ya !!! Üfffffff yaaa 8) ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 27.12.2004 - 12:37 Mesaj konusu:
Hakan kardesim insallah gelirsin seviniriz.gurur verici bir sey .senin sayende parti yapariz.ben Baden baden yakindan süd schwarzwaldhochstr tarafinda kaliyorum.eglenceye herzaman varim,ve mangal,ver gece kalcak yer var yerleri var , schlafsack,ve cadir gerek o kadar.gerisini ben ayarlarim.gelmek isteyen yada hafta sonu tur yapmak isteyenler arkadaslar. menim e mail:hdemircan57@msn.com. _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 530 Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)
Tarih: 02.01.2005 - 22:39 Mesaj konusu:
En yeni uyelerden biri olarak bende katilmak isterim. Fakat Hollanda´dan katilacagimdan dolayi, Almanya´nin ortasi bana bir hayli uzak, soyle 300/400 km. ye kadar tamam derim ben bu bulusmaya, tabi musaadenizle...
Bakicaz rustavi .. Kac kisi gelecek ve nerelerden ve bunlarin muhtemelen en ortasini bulacagiz ve orada bulusacagiz!!Olmazsa benim yanima gelirsin beraber gideriz buradan Duisburg dan !
Ama bulusma sabah erkende olmasi lazim cünkü yine herkes evine gitmek isteyecektir... ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız