Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Castrol-TeamX Racing"2007 de yeni-güçlü bir takım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Castrol-TeamX Racing"2007 de yeni-güçlü bir takım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 06:23    Mesaj konusu: "Castrol-TeamX Racing"2007 de yeni-güçlü bir takım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ana Sponsorumuz Team-X tarafından geçilen basın bültenidir.

2004 yılında, Team X Racing Türkiye adıyla yarış hayatına başlayan ve Türkiye motosiklet pist şampiyonasında bugüne kadar birçok ilke imza atan Team X Racing yine bir "ilk"in öncülüğünü yaptı.
Team X Racing, 2007 yarış sezonunda Dünyanınen büyük madeni yağ şirketi Castrol Ana sponsorluğunda yarışacak takımın adı da CASTROL TEAM X RACING TÜRKİYE olarak revize edildi.

Bu yıl Türkiye motosiklet pist şampiyonası Supersport A grubunda Tolga Hadimoğlu ve Berk Gündaş ile yarışacak olan Castrol Team X Racing Türkiye, yapılan bu sponsorluk anlaşması ile hem motosiklet sektörüne hemde motosiklet yarış organizasyonlarına yeni bir heyecan yeni bir renk katacak.
20 Ocak Cumartesi günü Team X Racing Center'da yapılan ve Castrol yetkililerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında Castrol ile yapılan sponsorluk anlaşması duyuruldu. 2007 yarış sezonunda Tolga Hadimoğlu ve Berk Gündaş yarış motosikletlerinde Castrol'ün en son geliştirdiği motosiklet yağı; Power1 Racing 4T'yi kullanacaklar.

CASTROL BASIN BÜLTENİ

1953 yılından beri Castrol ürünlerini Türkiye’de ithal ederek dağıtımını yapan Türkpetrol Anonim Şirketi, 1988 yılında Castrol firmasıyla ortak olarak Turcas Petrolcülük Anonim Şirketi’ni kurarak ticari hayatına hız verdi.

Bu tarihten itibaren Castrol markalı madeni yağları Türkiye'de üreterek pazarlayan Turcas Petrolcülük Anonim Şirketi, 1996 yılı Haziran ayında Castrol, Turcas ile ortaklığına son vererek ve o yılın en büyük miktarlı yabancı sermayesini Türkiye'ye getirmek suretiyle CASTROL MADENİ YAĞLAR ANONİM ŞİRKETİ’ni kurdu.

Otomotiv ve Motosiklet Yağları, Sanayi Yağları, Deniz Yağları, Antifrizler, Gresler, Fren Hidrolikleri olmak üzere 120'den fazla çeşit ürün imal edip Castrol markasıyla pazara sunan Castrol'ün yaklaşık bir asırdan beri sürdürdüğü madeni yağ teknolojisinde önderlik vasfını tüm dünyadaki şirketlerinde görmek mümkündür.

Otomotiv ve sanayi sektörlerinin dev firmalarıyla yaptığı ortak çalışmalar Castrol'e dünyanın dört bir yanındaki müşterilere en iyiyi sunma imkanı sağlamaktadır.

Dünyada motorsporlarına destek veren şirketlerin başında gelen Castrol, Türkiye'de de 1982 yılından beri bu sporun içinde aktif olarak yer almış ve Castrol ekiplerinin elde ettiği şampiyonluklarla ürünlerinin dayanıklılık ve güçlülüğünü de ispat etmiştir.

Castrol dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çevre koruma konusunda en hassasiyetle yaklaşan firmaların başında gelmektedir. Bu özellik Castrol'e önemli bir rekabet avantajı sağlamaktadır.

1997 yılında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları nedeniyle "1997 yılının en başarılı şirketi" ödülüne layık görülen Castrol Türkiye, Mart 2000 yılında dünya devi petrol şirketi BP'nin bünyesine katılarak çok daha fazla geniş üretim, dağıtım ve pazarlama sistemlerine sahip bir dünya markası haline gelmiştir.

TEAM X RACING TÜRKİYE BASIN BÜLTENİ

Team X Racing Türkiye, 2004 senesinde motosiklet yarış hayatına Tolga HADİMOĞLU öncülüğünde başlayan bir motosiklet yarış takımıdır.Team X Racing Türkiye, 2 senelik bir arge çalışmasından sonra, profesyonel ve hedefleri olan bir ekip hüviyetinde, 2004 senesinde pistlerde boy göstermeye başlamıştır.

Takım, 2005 senesinde, tamamen disiplinli bir sisteme sahip, kendi yatırımları ile birlikte,Profesyonel ve temsile yönelik bir işletme haline gelmeye başlamıştır. Bu seneden itibaren,
Sahip olduğu profesyonel sistem ve zihniyet ile birlikte, pistteki sportif başarıları yavaş, yavaş yükselişe geçmeye başladı.

Bununla birlikte, tamamen ileriye yönelik düşünce tarzı ve vizyonu ile, bir dahaki senelerin, kurumsal derecede yatırımlarını yapmaya, sportif başarılarına, lansman ve reklam başarılarınıda ekleyerek, sponsorlarına ayrı bir değer katmıştır.

2005 deki başarıları ile, görsel ve yazılı medyada, sponsorlarına yönelik, 150.000 usd değeri kadar reklam ve lansman olanağı sağlamıştır. Bununla birlikte, 2005 senesi hızlı bir başarı ile kapatılmış ve 2006 için hazırlık aşamasına gelindiğinde, Team X Racing Türkiye, pistlerimizde motosiklet sporu içerisinde en fazla konuşulan, örnek alınan ve dikkat çeken ekip durumuna gelmiştir.

2006 senesinde, Team x racing Türkiye artık;

1- www.teamx-racing.com adlı, günde 2.000 civarında kullanıcının ziyaret ettiği bir resmi siteye
2- 4 adet takım lojistik aracına
3- 4 adet yarış motorunu bünyesinde bulunduran
4- İzmir ve İzmit’ te bulunan 1’er adet takım servis pitine
5- Kadiköy hasanpaşa’da takım üyeleri için bulunan konuta
6- Kadiköy hasanpaşa’da 850 m2, 3 kattan oluşan, 1 katı cafe, 1 katı mağaza, 1 katı Türkiye’de tek olan motosiklet servisinden meydana gelen bir takım lokaline
7- 4 kişilik, interaktif ve halkla ilişkiler ekibine
8- 5 kişilik profesyonel mekanik ve servis ekibine
9- Gene ilk defa Türkiye, bir yarış takımı şirket olarak, kurumsal bir kimlik taşımaktadır; Etap Motosporları Ltd. Şti. Team X racing Türkiye...

Türkiye’nin en büyük takımı haline gelerek, yaklaşık 800.000 usd. lik bir yatırma sahip, sponsorlarına ve destekci firmalarına, en iyi lansman ve reklam hizmetini verebilecek bir kurum haline gelmiştir.

Sektördeki büyük firmaları bünyesine katmış ve 2006 sezonunu, 258.000 usd lik, reklam ve lansman değerleriyle tamamlamıştır.

Bunun yanında, 2006 sezonunu, Tolga HADİMOĞLU Türkiye Pist Şampiyonu olarak, takım arkadaşı, Berk GÜNDAŞ Türkiye 2. si olarak sezonu bitirerek, sportif anlamda, alınabilecek en iyi sonuca ulaşılmıştır.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 18.04.2007 - 22:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu oluşumu ilk duyduğumdada söylemiştim. Cesurca bir adım.
bu cesaretin karşılığını görmüş olmak mutluluk verici. umarım motorsporlarına sağladıkları katkılar günden güne dahada artar.

Bu arada eski şirketimede teşekkür etmek gerekir. Bir çok sporcuya daha öncede sponsor olarak destek olmuştur. buna devam etmelerini görmek çok güzel.
speedycrew Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konudaki düşüncem şudur..
Castrol nasılki Team-X için güçlü bir sponsor ise aynı oranda Team-X de Castrol için bir şansdır..
Çünkü ilk günden beri TeamX bu spor için çok önemli çalışmalar yapmıştır..
Çıtayı hergeçen gün yukarıya taşımıştır..
Fotograflara ilk baktıgımda zaten bu imza töreni konseptini Tolga HADIMOGLU nun hazırladıgını anladım,çünkü Tolga HADIMOĞLU baştan sona bu spora profosyonelce bakan ve koydgu tüm hedefleri gerçekleştiren bir spor adamı..
İmza masasının arkasındaki Castrol-Motorbike-TeamX logolu pano kesinlikle Tolga HADIMOGLU nun fikridir..
Neden?
Çünkü işini önemsiyor,çünkü bu sporu bir hobisi olarak degil profosyonel bir iş gibi yapıyor..
İşte bu ve benzeri birçok sebepten dolayı CASTROL ,TeamX gibi bir takımla yola çıktıgı için çok şanslı..
Bu iki güç birleştiğinde bu sezon harika şeyler izliyecegiz..
Umarım sektördeki diger insanlar bu adımı örnek olarak alırlar ve üstlerine düşen görevi laiki ile yaparlar..
Bu çok degerli ,zevkli ve seyredilesi bir spor..Ona hak ettiği degeri verdiği için Castrol yöneticilerine ve Team-X takımına teşekkür ederim..
Bu haberi zevkle ve keyifle bu haftaki Gazete köşemde yazacagım.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabırlı güzel bir tırmanış yolları engelsin olsun inş. Bravo
2006 ya kadar gayet güzel mükemmel imzalar atılmış 2007 için bir plan yokmu?

sponsorumuz olan Team-X ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Alkışlıyorum
seycan
Üye
Üye

Nereden: manisa/turgutlu

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım basarılı olurlar Bravo
Başa dön
seycan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılı bi sezon geçiriller

Son Mesajdan 40 saniye:

başarılı bi sezon geçiriller umarım Bravo Bravo Bravo
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hingindin
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 31.01.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son derece başarılı bir ortaklık her iki taraf içinde hayırlı olsun.Ancak basın bülteninde dikkatimi çeken bir konu var.Tolga Hadımoğlu Tr şampiyonu ve Berk Gündaş TR 2.si değildirler. Grup B de 1. ve 2. oldular TR şampiyonu Tolga Uprak tır,2. side Barış Tok.BU hatayı sezon sonunda Tolga Hadımoğlu tişörtlerine TÜRKİYE 600 cc PİST ŞAMPİYONU yazarakda yapmıştı.O zaman C grubunda şampiyon olan Sertaç Terzi de aynı ünvana sahip...Ama kimin asıl şampiyon olduğu seneye belli olur bakalım "1" numarayı kim takacak?? öyleya Tr şampiyonu sadece taşıma hakkına sahip o numarayı... Benim dikkatimi çekti sadece..Yanlışsam düzeltin....Kazasız keyifli sürüşler dilerim...
Başa dön
hingindin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar dilerim... Kazasız belasız keyifli bir sezon olması dileğimdir...
Hingindin doğru noktadan yakalamışsın Alkışlıyorum Motordelisi
CockyAngel
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...haklısın arkadasım...tabi taraf olmak son derece normal...biz kendi grubumuzun Türkiye Şampiyonu ve 2. si olduk....bunu bu kadar sıkıntı yapma kendine...onumuzde yeni bir sezon var, Sinan düşmezse, her zamanki gibi arkalarındakilere yol acmazsa, herkez bileğinin hakkıyla derecesini alır nasılsa...ama sonucta tesadufler ve sanslarda yanıltmasın kimseyi...hakkı olan kazandıktan sonra problem yok...

herkeze basarılı seneler dileriz

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

..artı Sertaç arkadasımızında kendi grubunda Türkiye şampiyonu olmasından dolayı onunda buna hakkı var...Bileğinin hakkıyla aldı sonucta bu ünvanı.

Bir Çin Atasözü: Onlar gibi neden olamıyorum derken, olmaya gayret edenleri yargılarsan, basamagın daha başındasın demektir..
Başa dön
CockyAngel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 01.02.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hingindin, geçtiğimiz yıl verdiğimiz bir ödül vardı "YILIN SPORCUSU" adı altında ve geçen yıl bu ödülü Name EKİN e vermiştik..
Çünkü bayan bir sporcunun pistlerde yarışması herkesi etkilemişti..
Bu yıl bu ödül işini yapmadık ama eger yapsaydık Kesinlikle verilecek kişi Tolga HADIMOGLU olacaktı..
Bir Sporcu , sadece dereceleriyle degil,genel anlamda A dan Z ye herşeyiyle ele alınır..
Bu pencereden baktıgımızda Tolga HADIMOGLU sadece aldıgı şampiyonlukta degil,Motosiklet Sporuna olan katkılarından dolayıda tebrik edilmeli.
Hergeçen yıl üstüne koyarak ,istikrarı korumak önemli bir meziyet..

hingindin, yaptıgın yorum dogru degil..
Bir sezon boyunca sporcular kendi klasmanarında mücadele ettiler ve sezonu kendi klasmanlarında 1. bitirenler ŞAMPİYON olurlar..
Kaldıki 600 cc de yarıştıgına göre bunu belirtmekde hakkıdır..
A,B,C diye bir ayrım söz konusu degildir..Öyle olsaydı sezonun sonunda TMF nin organize ettiği ve ödülleri dagıttıgı gecenin adı "ŞAMPİYONLAR GECESİ" degil.."ŞAMPİYON GECESİ" olurdu..Demekki bir degil birden fazla Şampiyon var.

C den başlarsın,B ye yükselirsin,ordada şampiyon olduysan demekki sen dogru yolda gidiyorsun..
Kimse A klasmanda başlayıpda şampiyon olmadı Türkiye de..

Gelecek sezon güçlü bir takımlazevkli mücadeler izletecek bize Castrol-TeamX takımı..

SAGOPA
Başa dön
burakcrazy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 01.02.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendimi pistlerde görmek istiyorum arkadaşlar bana sponsor bulun yaww Gülümsüyorum

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackheart
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berk Gündaş' ın geçen sezon geçirdiği kazadan sonra kendini toplayıp tekrar hem de süper sport A da yarışmaya devam etmesine sevindim gerçekten. A klasmanında çok keyifli yarışlar olacak anlaşılan bu sezon Bravo
blackheart Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hingindin
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 yılının Türkiye şampiyonu kimdir? Hakan Dinçer bana söyler misin?600 cc Türkiye Pist şampiyonu kimdir?Konu anlamsızca uzamasın sadece uyarmak istemiştim bu yanlış yorum lafına gerek yok çünkü Türkiye Şampiyonu olmak yoruma açık bir konu değildir.Tektir yani oda bir kişidir...Sence kimdir Hakan Dinçer?cookyangel sende gereksiz dialoğa girmişsin bence domogojiye gerek yok!Ben sizin motorsporlarına katkınızı herzaman takdir eden biriyim, keşke daha fazla takım kurulabilse ve taşın altına elini sokabilse!Umarım bu sene A grubunda 1. olur bana ve herkese gerekli cevabı verirsiniz sizin şampiyon olmamanızı isteme gibi bir durumum yok Tolga Uprak ıda sadece yarışlardan tanırım o kadar konuşmuşluğumuz bile yoktur onuda belirteyim...

Son Mesajdan 1 saat 21 dakika sonra eklendi:

cocky Angel yanlış yazmışım ismini...
Başa dön
hingindin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 01.02.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackheart demiş ki:
Berk Gündaş' ın geçen sezon geçirdiği kazadan sonra kendini toplayıp tekrar hem de süper sport A da yarışmaya devam etmesine sevindim gerçekten. A klasmanında çok keyifli yarışlar olacak anlaşılan bu sezon Bravo

evet bende katılıyorum berk gündaş ı da burdan tebrık edıyorum gercekten gecen sezonkı o kazadan sonra yarıslara devam edıp basarılı bır sezon gecırmesını canı gönulden kutluyorum Bravo ayrıyetten Tolga UPRAK ın da gecen sezonkı perfonrmansını ayakta alkısladım gecen sezon Alkışlıyorum .Önümüzdekı sezonun da cok zorlu ve guzel bır sezon gececegını tahmın edıyorum butun yarıscı ve yarıs takımlarına başarılar dılıyorum Bravo
Başa dön
fast_rider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.02.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hingindin, ben seni tanımıyorum..En azından "hingindin" diye..
Ama gerçek ismini söylersen belki tanırım ve ısrarla anlamak istemediğin şeyi sana anlatabilirim..
Bana sordugun sorunun cevabını istemeden önce sen benim soruma cevap vermelisinki o zaman tartışma tartışma olabilsin..
Demiştimki..
"Öyle olsaydı sezonun sonunda TMF nin organize ettiği ve ödülleri dagıttıgı gecenin adı "ŞAMPİYONLAR GECESİ" degil.."ŞAMPİYON GECESİ" olurdu..Demekki bir degil birden fazla Şampiyon var. dimi?"

Tolga UPRAK ı senden eski tanırım ve sanıyorumki senden çok daha fazla samimiyetim vardır,yani UPRAK ın başarısına,şampiyonluguna da fazlasıyla mutlu olmuşumdur..
Hatta sezon içinde birçok yarışa aynı ekiple gittik,aynı yatakta yattık,aynı tastan yedik..
Benim söylediğim şey farklı..
Tolga HADIMOGLU yarıştıgı kategorinin ŞAMPİYONU olmuştur ve bu degerli ÜNVAN ı anasının ak sütü gibi haketmiştir..Tıpkı Tolga UPRAK ın hakettiği gibi..
Senin bu topicde durduk yere bu konuyu açmanın alemi yok..Yani burda anlattıgımız şeyle senin yorumladıgın şeyler alakasız..
"Castrol-Team X Racing Türkiye" takımın basın bildirisidir bu ve busene Motosikelt Camiasında atılan en profosyonel ve önemli adımdır..
Konumuz bu...

SAGOPA
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye