Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - barış tok ,2007 de aroma yarış takımında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

barış tok ,2007 de aroma yarış takımında
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:26    Mesaj konusu: barış tok ,2007 de aroma yarış takımında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tecrübeli pilot Barış Tok 2007 sezonunda AROMA Yarış takımı Ana Sponsorlugunda yarışacak.
Co-Sponorlugunu ise geçen yıl oldugu gibi bu sezonda "Zafer Motor" yapacak.
Kariyerinde birçok şampiyonlukları olan, aynı zamanda Kulübümüzünde sözleşmeli antrönörü olan Barış TOK, yeni takımıyla önümüzdeki sezonda şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.
Burak ALBAYRAK ile takım arkadaşı olmanında mutluluk verdiğini söyleyen TOK,yıllarca şampiyon oldugu 600cc drag yarışlarındaki kariyerinede nokta koydugunu,tamamiyle pist yarışlarına konsantre oldugunu belirtti.
Tecrübeli pilot yeni sezonda Türkiye Pist Şampiyonası SuperSport "A" Klasmanında 13 numarayla mücadele edecek.

Haber: Hakan DİNÇER

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 30.01.2007 - 07:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkında hayırlısı olur inş.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan başkanım , tek rakibi benim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

umarım , kendi için tecrübe ve başarı dolu bir yarış olur Motordelisi

ben şimdiden başarılar diliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Motordelisi Motordelisi
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun hakkında hayırlı olur inşallah Alkışlıyorum Motordelisi bu arada AROMAnın sahibi antalya aksekili merhum hayır sever işadamı ÖMER DURUK'A da allah rahmet eylesin.

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Erkengel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarının devamını diliyoruz Gülümsüyorum
Erkengel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir hader.Başarılı olur İnşallah. Alkışlıyorum Başarılı olmasını en çok ben isterim.Çünkü bende AROMA çalışanıyım.Bu arada proracing, sanada teşekkür ederim,bizim Ömer amcamızı hatırlattığın için.Keşke Ömer amca gibi çok iş adamımız olsa,Allah rahmet eylesin. Çoook seviyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarışcımız barışa başarılar diliyorum yolu açık olsun inş. Alkışlıyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum yeni sezonda hersey gönlünce olsun,tabiki burakla beraber!! Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolu açık olsun başarılar dilerim
efsanezzr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarının devamını diliyoruz Bravo Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarıları'nın devamını dileriz Alkışlıyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ohhh takıma bak.B de Sertaç terzi.A da Barış tok. Bide kurt Burak Albayrak. E bide Cenk esener....Aroma iyi topladı yarışcıları helal olsun...Geliyordu kulağıma A dada isim bir yarışcı ile anlaşacakları ve olduğunu gördük.Herşeyin herkese hayır getirmesi dileklerimle....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar inşallah Alkışlıyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Manisa

MesajTarih: 30.01.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 30.01.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PeLLiNe, sana ve Barış TOK'a başarılar dilerim.
Mutluve kazasız bir sezon geçirmeniz dileğiyle... Bravo

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye