Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 2 Şubat Cuma Ugrak Bar da Rabbit in d.günü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 2 Şubat Cuma Ugrak Bar da Rabbit in d.günü

İzmir MD 2 Şubat Cuma Ugrak Bar da Rabbit in d.günü
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:39    Mesaj konusu: İzmir MD 2 Şubat Cuma Ugrak Bar da Rabbit in d.günü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık herkes biliyorki her CUMA günü İzmir MD UĞRAK BAR da buluşuyor-eğleniyor..
Yine bu Cuma günüde yani 2 Şubat da saat: 20:00 den itibaren UĞRAK BAR dayız..Bu haftada sevgili eşim Arzu nun doğumgünü partisinide kutluyacagız..Yani PASTA var Çok gülüyorum
Tüm dostlarımızı ,sevdiklerimizi ve bizi sevenleri bekliyoruz..

Gelmeyenleri bizimki KARA LİSTEYE alacaktır,demedi demeyin...

"Uğrak Bar nerde?Ben bilmiyorum" bahanelerini önlemek adına kroki veriyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım maleseef orda olsaydım gelirdimm Üzgünüm ...kroki de var bulaamam deiil Gülümsüyorum ama kalbim sizinlee..bisde burdan resimlere bakarıs artıkk Gülümsüyorum
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaaa benim canımmm Arzu abLam(annem,dostum,arkada$ım)ın d.günü mü Ağlıyorum Ağlıyorum
Offfffffffffffffff offfffffffffffffffffffff Öfkeliyim
Arzu abLacım sewdikLerinLe,hayaLLerinLe,sağLıkLa,huzurLa doLu bir ömür diLerim.
SENİ ÇOK SEVİYORUM..!
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzu ablam dogum günün kutlu olsun ben hediyeni gönderirim artık Üzgünüm
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ordada olamayacağım için üzgünüm
şimdidden arzu ablanın doğum gününü kutluyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu zuum doğum günün kutlu olsun Alkışlıyorum
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bune yaaa herkes abla diyooo o kadarda yaşlımı arzu Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

yaa walla merak ettim Hakan_Dincer, yenge kaç yaşına basıyoo Gülümsüyorum

Hakanla nice mutlu yıllara arzu Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 şubat halamın dogum günü ve 31 ocakta burda 2 şubatta izmirde ohhh halacım 44 yaşına girerken 2 ildede kutluyacan yani dogum gününü ohh ohh ne güzel ne güzel...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28 olacak ... benden 4 yaş küçük... Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi bu arada yaşınıda söylemiş olsun
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, benı kandırma sen 48 o 44 işte yoksa nasıl halam olur davşan benim... gerçi benım yaşım daha 18 ama olsun az yaşlı olmalı halam...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz artık konyadan gelemiyoruz ama sgor bizim yerimize birşeyleri halleder
yengemizin de doğum gününü artık buradan kutluyoruz
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bilgintaneRR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇAYELY

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden rabbit in doğum günü kutlu olsun Alkışlıyorum
bilgintaneRR1 Çevrimdışı bilgintaneRR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah uzun ömür versin Aplama. Bende oradayım inşallah..
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 30.01.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzu ablacım doğum gününü seni bol bol öperek kutluyorum.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
biliyosun beni almıyolar o yüzden gelemiycem... Üzgünüm Üzgünüm
iyşallah bir daha ki d.g beraber kutlarız... :d :d
seni çok sewiyorum... Çoook seviyorum Çoook seviyorum
kendine çok iyi bak byby.... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal