Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten süperrrrrr Alkışlıyorum
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel çok güzel de fotoraflar tam iyi çekilmemiş tam kafadan ve tam yandan foto yok bazı resimler tam gözükmüyo,ellerine saglık çoşkun Alkışlıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.01.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, kardesım fotoları ben hakan dinçere ulaştırdım fakat sgor arkadaşımız başka bir siteden alıp koymuş fotoları..sağolsun.
tum yapım aşamaları ve sonrası daha fazla fotografla, sanırım bugunlerde tekrar konulur siteye..
bu arada herkese ilginiz için teşekkürler ..
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 28.01.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglik coskun,güzel olmus Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, usta sağolda fotolar ıyı değil Üzgünüm
sanırım başkan bı ara atar ıyıleri
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 29.01.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, GSXR 1000'in maliyeti nedir desem.?? Daha evvelde sormuştum ama karambole geldi.
hukukcu_gurhan
Üye
Üye

MesajTarih: 29.01.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coskun kardesimize calısmalarında basarılar hakan tesekkür ederim güzel bir calısmaya güzel bir paylasım Alkışlıyorum tebrikler
Başa dön
hukukcu_gurhan Çevrimdışı hukukcu_gurhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ilhan_
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli/izmit

MesajTarih: 29.01.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, abi ben motora airbrush yaptırmak istiyorum fiyatlarhakkında bilgi ve bir tel.no.istiyorum www.ilhan_sariyildiz@hotmail.com haber verirsen sevinirim teşekkürler
Başa dön
ilhan_ Çevrimdışı ilhan_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize emeğinize sağlık çok çok başarılı inşallah bu yaz ayvalığa geçerken uğrayacağım yanınıza Göz kırpıyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi harbi çok güzel büyük titizlikle yapılan bişey çoşkununun ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaheser
ama birgün bende başaracağım
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sağolun..yeni işler yolda..
bu arada fiyatlar bizim gruba yarı yarıya:)
sıkıntı yapmayın elimden geleni yapacagım herkese Göz kırpıyorum
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 30.01.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, belli ki uyku kalmadı günlerdir gözünde ama çabanla da sanatın kadar hayranlık uyandırıyorsun. Başarılar tekrar tekrar...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.01.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan, sağol usta..bak bu saat oldu iş şimdi bittii..
sevdiğim bir işteyım fakat iş değilde bazen insanlar cok yoruyor... İstemiyorum
bunca çabaya değermi zaman gösterecek!
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 31.01.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, sen usta mükemmelsin yaa
izmire arabayı getireceğim sana
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  Sonraki
10. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 1.07 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal