gerçekten süperrrrrr _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
güzel çok güzel de fotoraflar tam iyi çekilmemiş tam kafadan ve tam yandan foto yok bazı resimler tam gözükmüyo,ellerine saglık çoşkun _________________
freddy_, kardesım fotoları ben hakan dinçere ulaştırdım fakat sgor arkadaşımız başka bir siteden alıp koymuş fotoları..sağolsun.
tum yapım aşamaları ve sonrası daha fazla fotografla, sanırım bugunlerde tekrar konulur siteye..
bu arada herkese ilginiz için teşekkürler .. _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Tarih: 29.01.2007 - 21:29 Mesaj konusu:
taboostudio, abi ben motora airbrush yaptırmak istiyorum fiyatlarhakkında bilgi ve bir tel.no.istiyorum www.ilhan_sariyildiz@hotmail.com haber verirsen sevinirim teşekkürler
elinize emeğinize sağlık çok çok başarılı inşallah bu yaz ayvalığa geçerken uğrayacağım yanınıza _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
arkadaşlar sağolun..yeni işler yolda..
bu arada fiyatlar bizim gruba yarı yarıya:)
sıkıntı yapmayın elimden geleni yapacagım herkese _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
beyazpapagan, sağol usta..bak bu saat oldu iş şimdi bittii..
sevdiğim bir işteyım fakat iş değilde bazen insanlar cok yoruyor...
bunca çabaya değermi zaman gösterecek! _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız