Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kefeni zor yirttim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kefeni zor yirttim

kefeni zor yirttim
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geşmiş olsun dostum .....makasa girmediğin iyi olmuş. allah korusun... Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.12.2004 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmişler olsun
Allah korumuş
hussar125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -Ystanbul-

MesajTarih: 27.12.2004 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman dikkat :!: kardes...cok geçmiş olsun..

hakangursu@hotmail.com
Başa dön
hussar125 Çevrimdışı hussar125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun pride
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 27.12.2004 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun,
hani zaman zaman hepimiz kelleyi omuz üzerinden çıkarıp koltuğa alıyoruz sürerken ama arkadaşın başına gelen örnekteki gibi herşeyi bi anda yalan eyleyebilecek kadar büyük bi risk göze almış oluyoruz böyle yaparak... ne denir ki... Üzgünüm
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
S.F.E.N.K.S
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 27.12.2004 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi zaten taksi :md: minibüs :md: otobüs :md: ve özellikle :md: bayan :md: araba kullanıyorsa 100 mt fazla yaklaşmayacaksın büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.....

En son S.F.E.N.K.S tarafından 27.12.2004 - 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
S.F.E.N.K.S Çevrimdışı S.F.E.N.K.S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 27.12.2004 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pirede geçmiş olsun dostum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AYLA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.12.2004 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi zaten taksi minibüs otobüs ve özellikle bayan araba kullanıyorsa 100 mt fazla yaklaşmayacaksın büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.....

Çok büyük geçmiş olsun.....
Ama yukarıdaki yorumda beğenmediğim kısımlar var arkadaşlar önyargılı olmayın derim sadece....
Başa dön
AYLA Çevrimdışı AYLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 27.12.2004 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ya şanslıymışın gerçekten..
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 27.12.2004 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önyargılı olmayalım ama tedbirimizi de alalım derim Dil çıkarıyorum
yani direksiyonda sarışın bi bayanı gördüğüm anda (hele de telefonla konuşuyorsa) aman diim! Göz kırpıyorum
aynen topuk! Bravo
(tabii bu işin şakası)
aynı şey yaşlı adamlar, cadeci GTIcılar, bilimum otobüs, dolmuş, (özellikle) taksiciler, alaman plakalı mercedesler için de geçerli tabii...
kimseyi suçlamıyorum yahu! ama bu gruplar genelde bizim için risk yaratacak şekilde sürmüyor mu? ya da bana mı öyle geliyor??
yanlışım varsa düzeltin....
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 27.12.2004 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun dostum
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli

MesajTarih: 27.12.2004 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum çok geçmiş olsun, makasa girmemen belkide hayatını kurtardı
Allah korumus vallahi...
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 27.12.2004 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun... :-|

Benim anladigim, iki seritli bir yoldasin, sen bir TIR in arkasinda sag serittesin, senin seridinde arkanda kimse yok. Sol seritte arkadan bir Laguna ve bir minibus geliyor.

TIR fren yapiyor. Sen de fren yapip carpismayi onluyorsun.

Sol seritteki laguna da fren yapiyor nedense, yani onun onu bos, TIR senin onunde. Arkadan gelen minibus Laguna ya carpiyor nedense o hic fren yapmiyor ve yine nedense Laguna kaciyor...

Yani ben de pek anlamadim galiba... Çok gülüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
zonta
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Direkten dönmüşsün Büyük geçmiş olsun..

Sevgiler.
Başa dön
zonta Çevrimdışı zonta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 27.12.2004 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük geçmiş olsun...
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 2.62 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal