büyük geçmiş olsun,
hani zaman zaman hepimiz kelleyi omuz üzerinden çıkarıp koltuğa alıyoruz sürerken ama arkadaşın başına gelen örnekteki gibi herşeyi bi anda yalan eyleyebilecek kadar büyük bi risk göze almış oluyoruz böyle yaparak... ne denir ki...
Tarih: 27.12.2004 - 15:13 Mesaj konusu:
abi zaten taksi :md: minibüs :md: otobüs :md: ve özellikle :md: bayan :md: araba kullanıyorsa 100 mt fazla yaklaşmayacaksın büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..... _________________ S.F.E.N.K.S/stranger
A RH (+) / istanbul/üsküdar
**.................................**
En son S.F.E.N.K.S tarafından 27.12.2004 - 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
önyargılı olmayalım ama tedbirimizi de alalım derim
yani direksiyonda sarışın bi bayanı gördüğüm anda (hele de telefonla konuşuyorsa) aman diim!
aynen topuk!
(tabii bu işin şakası)
aynı şey yaşlı adamlar, cadeci GTIcılar, bilimum otobüs, dolmuş, (özellikle) taksiciler, alaman plakalı mercedesler için de geçerli tabii...
kimseyi suçlamıyorum yahu! ama bu gruplar genelde bizim için risk yaratacak şekilde sürmüyor mu? ya da bana mı öyle geliyor??
yanlışım varsa düzeltin....
Tarih: 27.12.2004 - 18:05 Mesaj konusu:
Gecmis olsun... :-|
Benim anladigim, iki seritli bir yoldasin, sen bir TIR in arkasinda sag serittesin, senin seridinde arkanda kimse yok. Sol seritte arkadan bir Laguna ve bir minibus geliyor.
TIR fren yapiyor. Sen de fren yapip carpismayi onluyorsun.
Sol seritteki laguna da fren yapiyor nedense, yani onun onu bos, TIR senin onunde. Arkadan gelen minibus Laguna ya carpiyor nedense o hic fren yapmiyor ve yine nedense Laguna kaciyor...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız