Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - barış tok ,2007 de aroma yarış takımında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

barış tok ,2007 de aroma yarış takımında
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barışa,Burağa ve Sertaça yeni sezonda başarılar diliyorum Alkışlıyorum
Birde, şimdi ismini açıklamayacağım bir dostuma başarılar(anladın sen onu Dil çıkarıyorum ) Alkışlıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozelburak
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barışçım tebrikler senin için iyi bir sezon olması dileğiyle!!!Eee bu sponsorla şampiyonda belli oldu galiba!!Kolay gelsin !!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans
Başa dön
ozelburak Çevrimdışı ozelburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 31.01.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış kardeşim hayırlısı olsun Bravo

Kazasız belasız başarılı bir sezon dilerim Bravo
Ser_Touch
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış arkadaşımla aynı takımda olmaktan büyük onur duyuyorum, bu sene için birlikte güzel başarılara koşucağımızdan hiç şüphem yok. Burak abiyide unutmamak lazım, onunda bize her konuda büyük desteği var, ne diyelim sezonun başlamasını bekliyoruz ve her yarış sonu kürsüde aroma bayrağını sallıycağımızdan hiç şüphem yok. Bu senenin bize ve tüm yarışçı arkadaşlarıma hayırlı olmasını dilerim. Bravo
0532 383 59 78
Başa dön
Ser_Touch Çevrimdışı Ser_Touch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ser_Touch demiş ki:
Barış arkadaşımla aynı takımda olmaktan büyük onur duyuyorum, bu sene için birlikte güzel başarılara koşucağımızdan hiç şüphem yok. Burak abiyide unutmamak lazım, onunda bize her konuda büyük desteği var, ne diyelim sezonun başlamasını bekliyoruz ve her yarış sonu kürsüde aroma bayrağını sallıycağımızdan hiç şüphem yok. Bu senenin bize ve tüm yarışçı arkadaşlarıma hayırlı olmasını dilerim. Bravo

evet sertacım,butun ıyı dıleklerıne bende katılıyorum..
hakan baskanımız sanırım haberı yaparken bıkaç kucuk seyı gozden kaçırmıs..

kucuk bı ekleme yapmakta fayda goruyorum..

bu sene yenılenen AROMA YARIS TAKIMI bunyesıne SERTAC TERZİ'yi de dahıl ederek buyuk bı cıkıs yapacagının sınyallerını verıyor..

a grubunda BARIS TOK ve B grubundada gecen sene C sınıfında 6 da 6 yaparak dıkkat ceken SERTAC TERZİ ıle yollarına devam eden AROMA YARIS TAKIMI nın yenı yarıs sezonu ıcın onemlı hedeflerı bulunuyor..

arkadaslarımıza en ıcten dıleklerımle basarılar dılıyorum..

ozgur turkmen
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CockyAngel
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üslupları ortada olan, klas iki arkadasımız. Barış ve Sertaç'a hayırlı olmasını dileriz... Aroma ile cok daha iyi işler yapacaklardır...Tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
CockyAngel Çevrimdışı CockyAngel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 31.01.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılarını gormekten acayıp mutlu oluyoruz.. daım olması dılegı ıle.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sağlam bi yarış takımı olmuş gerçekten..........Bu sezon yarışlar bambaşka olucak belli ki.........Barış Tok'a başarılar.......
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 04.02.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALnının akıyla sezonu tamamlar insallah ... Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 06.02.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam 2007 yılı bol kupa getirir umarım ... Alkışlıyorum
selo600rr
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bigadiç

MesajTarih: 31.03.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barışa başarılar diliyoruz
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 31.03.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolu her zaman açık olsun Alkışlıyorum
Başa dön
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.04.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşım teşekkürler
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 14.04.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PeLLiNe demiş ki:
Hakan başkanım , tek rakibi benim Dil çıkarıyorum Motordelisi Motordelisi

Abla Orası Hiç Şüphesiz Zaten Dil çıkarıyorum

Barış Abime Sezon Boyunca Hep Destek Tam Destek...
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal