arkadaşlar sizce gt 250 almalımıyım yoksa 2007 de gelecek ybr 250 yimi beklemeliyim.? ybr enjeksiyonlu olduğu için km de 10 ykr i geçmez diyorlar yakıt olarak. ve çok performanslı ve sağlam bir makineymiş 7500 civarı tahmin ediliyor ne dersiniz ? _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
Bence YBR 250 hem dizayn hemde teknik veri olarak daha çok Honda CBF 250 ile kıyaslanabilecek bir makine Örneğin Hyosung 29 Hp Honda 22 Hp YBR 21 Hp...Honda ve Yamaha tek silindirli ve hava soğutmalı 4 sübap Hyosung çift silindirli yağ soğutmalı ve 8 sübap...Honda ve Yamaha 138 kg tam olarak Hyosung ise 150 civarı..Honda ve Yamahanın ön frenler disk arka frenler kampana Hyosungta her iki frende disk...Fiyat olarak Honda 7950 ytl Hyosung 6950 Yamahada bu aralarda bir şey olacaktır diye düşünülüyor...
Ben görünüm ve teknik veriler açısından Honda ile Yamaha arasında çok bir fark göremiyorum hatta alttaki resimlerine bakarsan depodaki yazılar olmasa karıştırmak bile mümkün.Hatta dikkat ederseniz motor soğutma kanal borularının bağlantıları bile aynı yerden yapılmış...Henüz gelmemiş bir makine ile ilgili yorumlar yapmak çok doğru değil yanlız Honda ve Hyosungla ilgili açılan topic ve yorumlar malum.YBR beklemeden Hondayıda seçenekler arasına koyabilirsin,tercih senin hayırlısı olsun...
En son artayt tarafından 02.01.2007 - 10:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 02.01.2007 - 11:05 Mesaj konusu:
hyosung piyasaya yeni cıktı kalıte anlamında kesınlıkle bellı degıl kımı kullanıcı pişman kımısıde sorun yasamamıs bence sıralı sılındır olsa daha ıyı olurdu zzr 250 gıbı ama bence onemlı olan makınaın saglam olması kesınlıkle uzun yıllar kullanılabılır olması egretı durmaması _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
arkadaşlar peki gt 250 km de ne kadar yakıyor yani malum ekonomide önemli bir faktör bu konuda bilgi verirseniz seçimimde bana çok yardımcı olacak 2 silindirli olması yakıtın daha yüksek olacak anlamına geliyormu ? _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
sofuoglu, topiğin başlarında aradığın bu bilgi olmalı , ama yine tekrarlamak gerekirse 100km de 4 litreye yakın takıt tüketimi var. _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
ya arkadaşlar ben nim sizden bir ricam war bu forumu bi kansanız iyi olur bende 250r almak istiyorum ama şağlam olmdığı söyleniyor ne olcak abi http://www.motordelisi.com/ftopict-40792-.html ne olur tıklayın ve bana yazın
birde abi hyosungun resmi sitesini bilen warsa bana yazsın
ya arkadaşlar ben nim sizden bir ricam war bu forumu bi kansanız iyi olur bende 250r almak istiyorum ama şağlam olmdığı söyleniyor ne olcak abi http://www.motordelisi.com/ftopict-40792-.html ne olur tıklayın ve bana yazın
birde abi hyosungun resmi sitesini bilen warsa bana yazsın
Altta Türkiye genel distribütörü var...bence sen bu makineyi kullananlara bir sor yani bizlere ufak tefek sorunlar var elbette ancak duydukların eski distribütörden kaynaklı problemler şu an için makine iyi yolda ve bende memnunum Forumları okursan objektif olumlu yada olumsuz bir çok yaklaşım göreceksin...
http://www.globalmotor.com.tr/index.asp
Bu arada fiyatlar zamlanmış ...
Evet arkadaşlar ben de artık bu ailedenim c.tesi GT250R ımı aldım zewkine doyamıyorum şimdi.
Makine henüz rodajda olduğu için yakması ile ilgili kesin bir bilgi veremesem de, kabaca şöyle söyliyim, 8 kademeli benzin göstergesi var, depoyu alır almaz fulledim ve 110 km yol yaptım ne hikmetse 1 kademe bile düşmedi hala full gösteriyo. Yokuş aşağı 1 kademesi gidiyo tabi ama düzde full gösteriyo hala.
Tarih: 31.01.2007 - 11:59 Mesaj konusu:
Merhaba...!
Artık ben de 4500 km lik GV 650 tecrübemden edinmiş olduğum bilgileri sizlerle paylayaşayım dedim.
İlk olarak şunu söylemek istiyorum, altınızda Gv 650 gibi bir makina var ise, sağ elinizi acilen terbiye etmeyi öğrenmeniz gerekmekte kesinlikle. Makinanın teknik özelliklerine bakıldığında, bir cruser dan beklenenin aksine maksimum gücünü, düşük devirler de değil, yüksek sayılabilecek devirler de vermekte makina. Race makinalar dahil, kendi cc sindeki her makinayla peşpeşe gidebilecek durumdaki bir makina. Yani oldukça hızlı.
Sağ elinizi terbiye ettiğiniz ve vites aralıklarını kavradığınız andan itibaren. Şehir içinde bir scuterdan farkı yok kullanmanın. İnanılmaz rahat, atak ve manevra kabiliyeti çok yüksek bir makina. Bana virajlara girerken hep, makina sanki virajı kendi görüp ona göre yatıyormuş gibi geliyor. İnanılmaz rahat. Vibrasyon sorunu yok denecek kadar az. Soğuk motorla yüksek devirle kullanırsanız vibrasyon yükseliyor. Motor ısınıp formunu bulduktan sonra %60-70 azalıyor.
Bir Düzce, bir Adapazarı ve bir kez de Tekirdağ Çerkesköy yolu yaptım. Uzun yolda performans inanılmaz. Ama boyum 185 olmasına ve kol ve bacak boylarımın boyuma göre oldukça uzun olmasına rağmen. Uzun sürüşlerde bir parça sırt ağrısı yaşatıyor. ( Gerçi bende cam olmadığı ve ortalama 160 - 190 km aralığında gittiğimi ve her seferinde de havanın rüzgarlı ve soğuk sayılabilecek bir düzeyde oluşunu da göz önüne alırsak. Yazın aynı şartlarda tekrar denemek gerek diye düşünüyorum). Ben 219 km otobanda anlıkda olsa gördüm. Ama gerek camım olmadığı için, gerekte eşim ve kızım aklıma geldiği için daha fazla zorlamadım. Şunu söylemeliyim 219 a hiç zorlanmadan çıktı, daha üst hızlara mutlaka çıkacaktır. Limitinin o kadar olmadığını hissettirdi makina bana.
Benim makinam sıfır aksesuar. Makinayı bu çıplak hali ile çok sevmeme rağmen, uzun yol için gerekli aksesuarları bu yıl istemesem de takmak zorunda kalacağım sanırım.
Şimdi bu makinanın hiç mi kötü bir şeyi, bir sorunu yok mu kardeşim diyecek olanlar için söyleyebileceğim şu olabilir ancak. Benim için sorun değiller ama başkaları için sorun olabilirler. Benzin deposu kapağından ve gösterge panelinden yüksek devirlerde, ne yaptıysam kesemediğim bir cızırtı geliyor. (çeşit çeşit contalar, kauçuk destekler neler denemedim. Yok yok, kesilmiyor)
Debriyaj telim koptu her makinada kopacaktır, beni sinirlendiren ve üzen kopması değil. Anadolu yakasının tek bayisinde bir debriyaj teli bulamamam oldu. Bunun dışında benzin koyup geziyorum. Başka bir sorunum yok.
Km lerim arttıkça buradan mutlaka sizlerle paylaşacağım.
Sevgiyle... _________________ Hyosung Aguila GV 650
34 ASS 33
Tarih: 01.02.2007 - 20:45 Mesaj konusu:
arkadaşlar bende hyosung gt 250r kullanıcısıyım çok memnunum motordan eksoz konusuna gelince değiştirmeye gerek yok çünkü motorgücü düşük olduğundan ses alamazsıınız böyle kullanmak daha hayırlı hem beğenmediğiniz orjınal eksozun fiyatı 360dolar haberiniz ola
arkadaşlar bende hyosung gt 250r kullanıcısıyım çok memnunum motordan eksoz konusuna gelince değiştirmeye gerek yok çünkü motorgücü düşük olduğundan ses alamazsıınız böyle kullanmak daha hayırlı hem beğenmediğiniz orjınal eksozun fiyatı 360dolar haberiniz ola
Aynen katılıyorum, 2 silindirli motor zaten asla o istediğiniz sesi vermeyecektir, motorun orjinalliğini bozmaya hiç gerek yok bence de.
Ben orjinal kullanıyorum ve sesinden de performansından da gayet memnunum, ha tabi daha çok yeniyim 350km lik tecrübe ile konuşuyorum ama artık ben de bu aileden biri olduguma göre km arttıkça tecrübelerimi paylaşmaya da devam edicem...
Son Mesajdan 2 saat 41 dakika sonra eklendi:
ha bir de eklemeyi unuttum, egzozda modifiye aracınızın garanti kapsamı dışında kalmasına neden oluyor. ki sıfır aldığım 2 yıl garantisi olan bir motora sırf bir parça daha gürültü yapıcam diye garantisini bozamam, bozana da hll olsun iyi cesaret varmış derim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız