Tarih: 31.01.2007 - 10:56 Mesaj konusu:
Barışa,Burağa ve Sertaça yeni sezonda başarılar diliyorum
Birde, şimdi ismini açıklamayacağım bir dostuma başarılar(anladın sen onu ) _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7060 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 31.01.2007 - 11:28 Mesaj konusu:
Barış kardeşim hayırlısı olsun
Kazasız belasız başarılı bir sezon dilerim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 31.01.2007 - 16:37 Mesaj konusu:
Barış arkadaşımla aynı takımda olmaktan büyük onur duyuyorum, bu sene için birlikte güzel başarılara koşucağımızdan hiç şüphem yok. Burak abiyide unutmamak lazım, onunda bize her konuda büyük desteği var, ne diyelim sezonun başlamasını bekliyoruz ve her yarış sonu kürsüde aroma bayrağını sallıycağımızdan hiç şüphem yok. Bu senenin bize ve tüm yarışçı arkadaşlarıma hayırlı olmasını dilerim. _________________ MOTOLAND-Sertaç Terzi
Yamaha Yetkili Servis-Yedek Parça
0212 664 19 84
0532 383 59 78
Barış arkadaşımla aynı takımda olmaktan büyük onur duyuyorum, bu sene için birlikte güzel başarılara koşucağımızdan hiç şüphem yok. Burak abiyide unutmamak lazım, onunda bize her konuda büyük desteği var, ne diyelim sezonun başlamasını bekliyoruz ve her yarış sonu kürsüde aroma bayrağını sallıycağımızdan hiç şüphem yok. Bu senenin bize ve tüm yarışçı arkadaşlarıma hayırlı olmasını dilerim.
bu sene yenılenen AROMA YARIS TAKIMI bunyesıne SERTAC TERZİ'yi de dahıl ederek buyuk bı cıkıs yapacagının sınyallerını verıyor..
a grubunda BARIS TOK ve B grubundada gecen sene C sınıfında 6 da 6 yaparak dıkkat ceken SERTAC TERZİ ıle yollarına devam eden AROMA YARIS TAKIMI nın yenı yarıs sezonu ıcın onemlı hedeflerı bulunuyor..
arkadaslarımıza en ıcten dıleklerımle basarılar dılıyorum..
ozgur turkmen _________________ yamaha yzf r6 blue 133 ps 20.000 d/d
(0 rh +)
Çok sağlam bi yarış takımı olmuş gerçekten..........Bu sezon yarışlar bambaşka olucak belli ki.........Barış Tok'a başarılar....... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 14.04.2007 - 22:34 Mesaj konusu:
PeLLiNe demiş ki:
Hakan başkanım , tek rakibi benim
Abla Orası Hiç Şüphesiz Zaten
Barış Abime Sezon Boyunca Hep Destek Tam Destek... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız