Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce hangi renk

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce hangi renk

sizce hangi renk
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
turgutlu__md
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KASABA'DAN

MesajTarih: 31.01.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllll
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 31.01.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bana sorarsan kawasaki dedinmi aklıma gelen ilk renk yeşil olur......kawasaki yeşil abi başka yok.... Göz kırpıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 31.01.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa dedigin yeşil olur yav yeşilden şaşma Bravo
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 16.02.2007 - 05:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx6-r denince akla ilk gelen şey yeşil oluyo Çok gülüyorum SEN MESAJI ANLADIN Dil çıkarıyorum
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 16.02.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

636 da siyah bir başka duruyorda kawasaki denincede akla gelen ilk renk yeŞildir bence .

oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.02.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başka marka olunca yeşili gözüm görmez bile, amma velakin Kawasaki' de iş değişiyor. Diğer yandan siyahı da tek kalemde silmek mümkün değil, bir motora siyah ancak bu kadar yakışabilir. Birini seçmem gerekseydi, sanırım benim tercihimi kura belirlerdi.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 16.02.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah siyah siyah siyah asaleti başka bence siyahh+1000000
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yesılde hos renk ama eger motor alırken yesıl yokda sıyah varsa o da olabılır yanı 1-2 ay yesılı bekleyemem.siyah da hem huzur buluyo ben kuzen gıyersın sıyah sıyah cıcılı bıcılı nolcak sorun etme sıyah camı da taktınmı off offf Dil çıkarıyorum
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah siyah siyahhhhh....
yeşil yeşil yeşillllll..
ya karar vermedimmm...
2sinden de al Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider şimdi Çevrimiçi strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeşili tavsiye ederim siyahtan daha çekici Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben de yeşil derim
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeşillllllllllllllllllllllllllllll Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki ninjanın kendine has rengi yeşil yıllardan beri ama..bence siyah.. Bravo
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 16.02.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeşillllllllllllllllllllll
Bravo
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
redknight
Üye
Üye

Nereden: Kyrklareli/tekirda?

MesajTarih: 16.02.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiiiiiii ki yeşil Göz kırpıyorum yeşil yeşil yeşil Bravo Bravo Bravo
Başa dön
redknight Çevrimdışı redknight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal