valla bana sorarsan kawasaki dedinmi aklıma gelen ilk renk yeşil olur......kawasaki yeşil abi başka yok.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Başka marka olunca yeşili gözüm görmez bile, amma velakin Kawasaki' de iş değişiyor. Diğer yandan siyahı da tek kalemde silmek mümkün değil, bir motora siyah ancak bu kadar yakışabilir. Birini seçmem gerekseydi, sanırım benim tercihimi kura belirlerdi. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
siyah siyah siyah siyah asaleti başka bence siyahh+1000000 _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 16.02.2007 - 15:42 Mesaj konusu:
yesılde hos renk ama eger motor alırken yesıl yokda sıyah varsa o da olabılır yanı 1-2 ay yesılı bekleyemem.siyah da hem huzur buluyo ben kuzen gıyersın sıyah sıyah cıcılı bıcılı nolcak sorun etme sıyah camı da taktınmı off offf _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 16.02.2007 - 16:04 Mesaj konusu:
siyah siyah siyahhhhh....
yeşil yeşil yeşillllll..
ya karar vermedimmm...
2sinden de al _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız