Nice mutlu yıllara Rabbitim tüm sevdiklerinle _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Hakan_Dincer, abi umarım güzel bi gece olur. Arzu ablaya da yeni yaşının bol huzur sevinç ve sağlık mutluluk getirmesini dilerim. İyi eğlenceler muhabbetiniz bol olsun. İnşallah birgün izmirde hepberaber oluruz
Arzu ablacım,umarım herşey gönlünüzce olur saglık mutluluk dolu nice senelere BURSA MD olarak kutlarız _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Motordelisi sayesinde tanışma fırsatı elde etmiş ve sahip olabileceğim mükemmel bir dost kazandım...
Her daim yanımda olduğun için, bana destek verdiğin için, sadece iyi günlerde değil de aslında kötü günlerde destek olunması gerektiğini ve dostluk kavramının aslında sadece bunların olmadığını, aslında çok daha fazlasının bile olduğunu bana gösterdiğin için...
iyi ki varsın, iyi seni tanıyabilme fırsatım olmuş, canım can dostum benim nice sağlıklı, mutlu, umutlu, huzurlu yıllara...
_________________ >Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır<
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7707 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 02.02.2007 - 10:56 Mesaj konusu:
rabbit arzu sevdiklerinle ömür boyu mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsun ben gelemiyorum benim pastamı hakanla beraber yiyin _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız