Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 02.02.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
motorcu olmak kolay değildir sevgiline yada eşine ...benmi omu diye sorulduğunda yürekten motorum diye haykırabilendir.
tıpkım ben yani
anne razı ol motor almama ben seni hacca göndereceğim diye söz verip.
6 adet üçlü burmaya kalem çekmektir .yetmedi ailesine rüşvet mahiyetinde hediyeler almaktır.
yatarken bile motorunun hayaliyle yaşayan,
motorunu çizenin kestanesini çizendir.
motorcu motorunu isteyen motorsuz motorcuya .sevabına bir turluğuna verip karşılık beklemeyendir _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6208 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.02.2007 - 14:35 Mesaj konusu:
ben racingçiyim tam motorcu sayılmam! racing haricinde hiç bir 2 teker ilgimi cekmez sadece mecburen kullanırım onları! racing makinamı taxicilik için kullanmam,ise gidip gelirken kullanmam,onu ben gazlamak için aldım otoban için aldım bana haz versin adrenalin versin die aldım! taksici adamlarla yola bile cıkmam yakın dostlarım vardır aynı kafadan çıkarız sıkarız biz racingçiyiz!
yağmur olmasın hava -4derecede otobanda olduğumu bilirim kahvaltıya gittik kankalarla bunu kast edenler olabilir bi laf vardır tatlı su motorcusu die ben buna tam katılmam!motorcu adam zeki olur ve eğer araba varsa yani imkan varsa nie yağmurda ıslanayımki hastamıyım ben! ayrıca makinam benim çocuğum gibidir sen çocuğunu yağmurda sokağa çıkartırmısın boşuna??ben motorda yağmur damlası izi bırakmam zaten motoruma yağmur suyu değmez benim ya su lekesine bile tahammül edemem oyuzdende uygun sartlarda uygun yerlerde motorun hakkını veririm! motorcu değilim racingçiyim! allah racing makinasız bırakmasın tüm tutkunları.... _________________
Nosscu abimiz gayet iyi söylemiş demişki ;
Motorcu motorunu isteyen motorsuz motorcuya .sevabına bir turluğuna verip karşılık beklemeyendir
Motorcu nasıl olunur?
Motorcu olmayı beklemeden bir anda kendini o Dünya'da bulan insandır.İşte O Dünya anlatılamaz yaşanır.
Her motrora binen motorcumudur?
Asla her motora binen motorcu olamaz ama kendini motorcu sanar. Önüne gelen her insan motorcu olsa vay halimize
Parayı basıp en kral motoru alan adam motorcu olabılırmı?
En kral motorun olabilir fakat en kral motorcu olamazsın. Maddi olan herşeyi satın alabilirsin fakat manevi olan hiçbirşeyin kralını satın alamazsın.
Motoru olmayan adam motorcu olamaz mı?
Motorcu olmak için illa Motorunun olması gerekmiyor. Motoru olmayanlar bu aşk ile yanmıyormu sanıyorsunuz. Motorcudur fakan motoru yoktur. Motoru vardır fakat motorcu değildir. Motoru olmayanda motorcudur. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Dj_Crazy, yavvvv gankaa her yere beni böyle anlatma demedimmi sana benee aaaa olmazki ama canım benim her özelligimi yazıp duruyorsun ha bire bak kızarım haaa
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 02.02.2007 - 15:39 Mesaj konusu:
nosscu,
of of seninle beraber gidelim hacca benım annemde benı beklıyor hacca gıtmek ıcın aynen senınkı gıbı bana sat dıyor bende her sordugunda satılık zaten anne dıyorum sattım satacagım diyorum _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 02.02.2007 - 16:07 Mesaj konusu:
meLanchoLie demiş ki:
Dj_Crazy demiş ki:
motorcu:motorcu! Olmak için motora önce candan motorcu olmayı ıstemektır sonra ise doğal oalrak delı olması gerekir !!!
-motorcu cadede lastık yakan havasını atan kısıdr
-motorcu dıger motorcu yu gordunde slm veren kısıdr
-motorcu yeri geldinde cadelerde hız yapan kişidir
-motorcu rüzgarı hiseden kişidir
-motrcu trafikte saygılı kişidir
-motorcu motorunla arkadaş olan kişidir
-motorcu kendınısı tam korumay alaan ful giyinen kısıdır
diye düşünüyorum bn
Lastik yaktıgın icin hava atmak mıdır motorculuk ??
2 tekerli bi aracı sürüyor olmak bize neden böyle bi vasıf verir ?
Benim görüşüm bu bilinç motorcu bilinci degil. Digerlerine sözüm yok dogrudur ama Hava Atmak konusuna katılmıorum arkadaşım. Motorcu Hava atan adamsa gercekten o sıfat benden uzak dursun.
sen oyle dusnuyor olabılrısın ama ben boyle dusnuyorumdusunceye saygı
ayrıca bana katılanlara tesekurler _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
Tarih: 02.02.2007 - 16:19 Mesaj konusu:
mehmet_RR, kanka cok güzek bi konu açmışsın .motrcu ruhunu taşımayan insanlar motorcu deildir. motora sadece güzel havada binip otobanda gaz açmak motorculuk ruhuna ters düşer motoru kullandınmı hakkını vercen.vermezsen adama yuh derler demi ama _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 1345 Nereden: istanbul/Maltepe/cadde
Tarih: 02.02.2007 - 16:27 Mesaj konusu:
bu soruyo 500 kere sordular be arkadasım ama motorcu motoru hissederek egtimli bilincli binendir tasıt diyedeil zevk diye ask die binendir _________________
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 02.02.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
taylamon, canım kardesım gereksız topic e gereksiz bi yorum yaptıgın ıcın saol daha fazla konusma..... böle bı yorumun senın nasıl bı motorcu oldugunu gosterıyo zaten
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
kısaca motorcu taylamon ve gıbılerıdır ıste
dar zihniyetlı insanlar kendını cok sey bılen sannanlar
ve senin gibileri herseyi bilen ınsanlar
önce saygı
saygın olmadan saygınlıgın olmaz
gereksız bı topic se neden yorum yapıyon
neden gerek duyuyon
sen kımsın de bole baslılar dıyon
yaw adamı hasta etmeyin
herseyı bılmeden haddınızı bılın
bakın bu sıtede motorcu denılebılecek ınsan sayısı parmakla gostercek kadar azdır
ben de o grubun ıcınde deılım
neden cunku bu gıbı ınsanların sevıyesıne dusup cevap verıyom ama yeter be
bu gune kadar benım kask doldurmak amacıyla bos bır mesajım yoktur
ama taylamon ve benserlerının motorculuk anlayısını cok merak edıyorum
nedır
yenı alana hayırlı olsun
ölene basın saolsun
kaza yapana gecmıs olsun
ıste buyuk motorcular hepsı bı arada
paylasım ıcın saol da var bunuda eklıyım
EGERKI!!!! KULLANDIGINIZ ARACLARIN,TAKINDIGINIZ MOTORCU SIFATININ ANLAMINI BILMIYORSANIZ BIRAKIN KONUSMA YI .kımseyıde agzınızı buzdurmek zorunda bırakmayın
surcu lısan oldu af olmasın yerınde bı surcu lısan..
SİTE YÖNETİMİNE.........EGERKI GEREKSIZ BI TOPİC İSE KITLENMESINI RICA EDERIM
AMA BİRBİRİMİZDEN BİRSEYLER ÖGRENELİM DERSENİZDE BU VE BENZERİ ARKADASLARI KONUSTURMAYIN....
SAYGILAR
MEHMET YILMAZÖRS.....
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
diğer arkdaslarada guzel yorumlarından dolayı tesekkur ederım _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız