Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Motosikletimi Askere çağırdılar!!! Okuyunuz!!"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Motosikletimi Askere çağırdılar!!! Okuyunuz!!"

"Motosikletimi Askere çağırdılar!!! Okuyunuz!!"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 03.02.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Askerliğide bitirmiş, artık evlendir abü hayırlısıyla Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum e artık askerlik te bittiğine göre ,başgöz etme zamanıda geldi delikanlıyı Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

riko aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 03.02.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Askerliğide bitirmiş, artık evlendir abü

Abü olur da şöyle bir durum var ben Transalpimi alırken Allahın emriyle aldım Çoook seviyorum yani dişi bir makina aldım Delirdim Delirdim Delirdim Ondan askerlik olayına çok şaşırdım dermişim Çok gülüyorum
F118
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.02.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatan borcu bu ödenmeden olmaz bak bitmiş ne güzel tezkerenide almışsın geçmiş olsun arkadaşım Dil çıkarıyorum
Başa dön
F118 Çevrimdışı F118 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 03.02.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilginç gerçekten ama burası türkiye olur bzaen böyle şeyler
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 03.02.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro,
Alıntı:

Abü olur da şöyle bir durum var ben Transalpimi alırken Allahın emriyle aldım yani dişi bir makina aldım Ondan askerlik olayına çok şaşırdım dermişim

Abü o zaman ben bi erkek Transalp aliim de dünür olalım yav.deermişim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(Bi sürü 50 cc.lik yavru Transalplerimiz olur) Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 04.02.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulaaaaaaaaa...
Şok oldum İyi güzelde ,,, ya askerliğini yapmadı diyerek gelip Jandarma bizim motorları alıp götürmesn!!!

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 04.02.2007 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaka gibi gerçekten..

little-CBR demiş ki:
Ulaaaaaaaaa...
Şok oldum İyi güzelde ,,, ya askerliğini yapmadı diyerek gelip Jandarma bizim motorları alıp götürmesn!!!

GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum Olur olur neden olmasın..
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 04.02.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro,
Dostum motorunla vedalaşırken söz verirsin artık."Askerliğin bitene kadar seni bekleyeceğim,asla başka bir motor almayacağım" Çok gülüyorum

Bu nasıl bir olaydır yav ?
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ranzou
Üye
Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motor kayseri hava indirmedeydi 81-3 belki tertiplerdir. bir ara bulusturalım cay corba içsinler Çok gülüyorum Çok gülüyorum
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 04.02.2007 - 05:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha nelerle karşılaşcaz bakalım ...
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
birkan_cbr
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar normaldir böle şeyler türkiye burası bak askerliği yapmış bitirmiş benim daha 640 günüm var el değmemiş şubat 22 bende askerim benim dede
olur kendisi
Başa dön
birkan_cbr Çevrimdışı birkan_cbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.02.2007 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhahha koptum ya .. neyse gözün aydfın dıyelım artık teskereyı almıs senın canvar darısı basıma Gülümsüyorum
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya motosikletin kaza yapıp ceza alsaydı nolurdu herhalde ceza alıp olduğu yerden kaldırılmayıp basındada nöbet tutan askerler olurdu askerlık yaptığım yerde cezalı bir kamyonet vardı asker de devamlı basında nöbet tutardı.... bu nasıl zihniyet çözebilmiş değilim.
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşlar ; gazetelerden okuyoruz , bazen kadınları sen asker kaçağısın diye evden alıyorlar , eline beline diline motoruna arabana manitana sahip çık , Delirdim
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal