Bencede dayanabilirse zaten 1. dir. Başarılar Dilerim _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Başarılar dilerim. Televizyonla pek aram yok,haberler dışında.Denk gelirse izlemeye çalışırım.Ayrıca sanatıyla, tiyatrosuyla, etkinlikleriyle ve daha bir çok özelliğiyle MD, motosiklet camiasının serseri olarak bilinen ve yanlış bilinen yüzünü değiştiriyor.Bunu fark ettiniz mi? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 01.02.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
Değerli MD ailesi göstermiş olduğunuz ilgiye ve güzel sözlerinize çok teşekkür ediyorum...Yarışma boyunca desteğinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum...
Bütün MD ailesine sevgilerimle...... Ayşen
Dile kolay 24 yıllık arkadaşımın eşi, pırlanta gibi bir insan, Tek kelime ile MUHTEŞEM BİR SES, duruşu, konuşması, sahnesi, ağırlığı ile dört dörtlük gerçek bir SANATÇI. Bunları bir profesyonel olarak söylüyorum. Yarışmayı kazanırsa gerçekten bileğinin hakkıyla kazanacak. Seni seviyoruz Ayşen ve seninle gurur duyuyoruz.YOLUN AÇIK OLSUN...
_________________ deejay say's carpe dyem...
yamaha fazer 600fz6-s(05)
34 dg 9747
www.fazerturkiye.org
Başarılar dilerim şimdiden _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız