motorumu evin griş kapısından çıkarırken kapı açık kalınca bir kedi girmişti apartmana, usulca dışarı çıkardım apartmandan laf gelmesin diye.
sen misin çıkaran!!!
hayvanoğlu hayvan dışarı çıkar çıkmaz kapıda duran motorumun üstüne, diz örtüsünüde kirletecek kadar yükseğe çişini yaptı....
bide ben yanına koşuyorum çıldırmış bişekilde hayvan tınmadı bile, hatta salladı şöle son damlaları falanda
Tarih: 17.01.2007 - 21:43 Mesaj konusu:
Naftalin iyi çözüm, yaratıcı zeka tebrik ederim. Aslen kedinin sele üzerinde uyumusı çok problem diil de sele üzerinde tırnak bileme operasyonu yaparsa çok sakat. Özellikle sünger ve deri tarzı şeylerden çok hoşlanırlar. Kedilerin tırnakları normalde patinin içinde bir tendon vasıtasıyla gömülü durur. İstediği zaman patideki kasları sayesinde bu yaylı mekanizmayı çekerek tırnaklarını çıkarır. Ama kaslar tek yönlüdür yani tırnakları geriye çekmek için bir kas bulunmaz tendon yaylı mekanizma görevini yapar. Bu sebeple hem tendon esnekliğini korumak hem de kaslarının gücünü korumak için sık sık tırnak antrenmanı yapar. Bunu seleniz üzerinde gerçekleştirirse motorunuz parça pinçik olur.
Diğer arkadaşın da dediği gibi bölge sahiplenme dürtüsünden kediler koku bırakmak için motorunuza işeyebilirler. Ama bu daha çok sele yerine lastikler veya alt kısımlar olur. Naftalin iyi çözüm ama daha pratik ve pahalı bir çözüm istiyorsanız pet shoplarda kedi spreyi var satın alın. Ben kedi beslediğim zamanlarda evde kullanıyordum. Spreyi sıktığınız yere kedi yaklaşmıyor. Benim kedi sağolsun müzik setine çok meraklıydı sorunu bu spreyle çözmüştüm. _________________ "Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
www.ssrider.com
Tarih: 02.02.2007 - 12:55 Mesaj konusu:
Bir başka forumda da bi arkadaş selenin üzerine parke taşı koyarak çözdüğünü anlatıyor soğuk olduğu için gelmiyormuş _________________ x-max250
34 fb 7617
12.09.1965
0rh+_____
Tarih: 02.02.2007 - 17:46 Mesaj konusu:
Capitano_Zeus, Ben motorun üstünü brandayla örttüm sora içeri girip oturmasınlar diyede selenin üstüne mermer taş koydum. Sabah bi gittim mermerin üstüne oturup bi güzelde işemişler. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
arkadaslar kedi çisini falan yapmaz koltuğa lütfen uydurmayın, benim de basıma gelıyor (motocu kedi diye aratırsanız bulursunuz) silince gecer ğeti izi kılı flan, ama herkes hayvan sevecek dıe bi durumda sozkonusu dııl tabi... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Tarih: 04.02.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
DarkHaze demiş ki:
arkadaslar kedi çisini falan yapmaz koltuğa lütfen uydurmayın, benim de basıma gelıyor (motocu kedi diye aratırsanız bulursunuz) silince gecer ğeti izi kılı flan, ama herkes hayvan sevecek dıe bi durumda sozkonusu dııl tabi...
Tabiiki seleye işemiyorlar , ayaklık ve tekerlere püskürtüyorlar ve örtünün altında kaldığı için örtü kaldırılınca iğrenç kokuyor ,seledeki bit pire kıltüy + akşam yemeğinden miğdesi bulanan pisinin , kusmuğunu ayıklamak iğrenç , hayvan sevmeyen biri değilizde iğrençlikleriylede yaşamak zorunda değiliz dimi _________________ x-max250
34 fb 7617
12.09.1965
0rh+_____
kadiRR_delisi == Şu ağzı cırtlı poşetler varya , ona dosya delgeçi ile delikler açtım onun içine koydum 6 tane , selenin altında taşıyorum akşam evin önüne park edincede selenin üstüne bırakıp motoru örtüyorum sabah tertemiiiz .
sanchez == Çiş olayı tüm kedigillerde var bölgeyi sahiplenme güdüsü motorun her yerine fışkırtıyorlar şerrefsizler
Tarih: 04.02.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
PIERzig arkadaşım inan öyle ,camdan seyrettim de önce kokluyor sonra yanağını sürüp kaşınıyor veee dönüp arkasını kuyruk havaya veee prrruuuşş diye püskürtme şeklinde işiyo ,
Bizde küçükkkenn arkadaşlarla sidik yarıştırırdıkta bu tekniği bilmiyoduk _________________ x-max250
34 fb 7617
12.09.1965
0rh+_____
hani motorun ustunde uyudun.. brandanın altına girdin.. bunlar yetmedi arabanın sunroofunda ne arıyosun be kedi! hayır arabanın onu egimli kesin 2-3 kere dusuyo, her gun camda asagı dogru kaymış 4 pati izi.. bi de yuzsuz, arabaya binicem istifini bozmuyo hani bıraksam bursa yapıp gelecek benimle. _________________ -mca-
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 18.02.2007 - 08:55 Mesaj konusu:
Karabiberde i$e yariyor, keskin kokusunu kediler hic sevmiyorlar, genizlerini yaktigi icin...isterseniz bir deneyin...
köpeklerinde burnu insandan 1 milyon kat daha hassas, emin degilim ama kedi de olduktan sonra ,köpeginde etkilenecegi düsüncesindeyim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız