Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.02.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha ve Valentino Rossi, 2008 sezonu sonuna kadar bir arada yarışmaya devam edecek.
Sözleşmeyi uzatan Rossi,motosikletinden ve ekibinden oldukça memnun oldugunu ifade etti.
2004 yılından beri YAMAHA ile yarışan İtalyan pilot,bu süre içinde iki dünya şampiyonlugu kazanarak önemli bir başarı elde etmişti.Valentino Rossi, Yamaha ile yarıştıgı üç sezonda, 25 yarışı kazandı, ve bununla birlikte "Tüm zamanlarda en çok MotoGP yarışı kazanan pilot" ünvanınıda elde etmiş oldu.
2007 MotoGP sezonunda Yamaha'nın yeni 800cc motosikletinin gelişmesine öncülük eden Rossi, önümüzdeki hafta yapılacak olan test sürüşlerinde ilk yarış olan KATAR öncesinde motosikleti birkez daha test etmiş olacak.

Haber: Hakan DİNÇER

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha ıcın ii bir haber ama hondaya gecseydı daha memnn olurdum hakan abihaber için tesekurler Alkışlıyorum

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutant insanlar için idael örnek doktor... Bravo
motosikletle hızlı gitmenin sadece motor gücüyle alakalı olmadıgının kanıtı bir insandir. motoru vucudunun bir uzvu gibi gordugu ve lastiklerin yola ne kadar dokundugunu teninde hisseder gibi hissettigi icin bu kadar hızlı olduğunu söylemişti röportajında ve beni gerekten bu cümlesi ile duygulandıran bir pilot Ağlıyorum
viraja girisi/çıkısı büyüleyici. yaptıgı gec frenajlar sonrasında, virajin icinde o motoru nasil stabil halde tutabildigini hayranlikla izlerim ve ve ve yamaha ile anlaşmasını uzuttığına da sevindim o moto gp nin tanrısı hangi marka olursa olsun o kadar da önemli değil doktor için
başkanım bugün siz bir numarasınız çok güzel topicler Alkışlıyorum

motorların gücü adına MD
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol hakan abi

aykut_8520@hotmail.com
aykut_R_251_R Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Photographer
Photographer

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alemin Kralı ROSSİİİ!!!!! Geçen sezon kılpayı kaçırdı şampiyonluğu, bu yıl asla bırakmıcaktır...........Go Rossi Goooo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene inş. ROSSİ şampiyon Motordelisi
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.02.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen yıl çok şanssız bir sezon geçirdi Rossi..Tamamladıgı yarışlar sayıldıgında açık ara şampiyon olurdu zaten...
Ama çok şanssızdı..
Hele son yarışta düşmesi,Rossi için kötü bir tecrübe oldu..
Ama ne olursa olsun,sonuçta geçen yıl şampiyon olan HAYDEN dı ve kutlamak gerekir..
Rossi eger geçen yıl şampiyon olsaydı, üst üste 6 şampiyonluk olacak ve bu seri ile Mick Doohan'ın 5 sene üst üste şampiyon olma rekorunu geçecekti.Ama egale ederek zaten bu rekorun sahibi olmuştu..Rossi henüz çok genç,sanırım ilerleyen yıllarda birçok rekorun sahibi olacaktır..
Ben bu sene PEDROSA ya dikkatinizi çekiyorum..Bu çocugu iyi seyredin.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ay lav yu Kurancarpsın Gülümsüyorum Vale46 Seviorum Rossi yi Baska Tanımam Gülümsüyorum
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.02.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sezon yine ateşli geçicek Delirdim Delirdim Delirdim

KIRLARDA DOLAŞIR ÇİÇEK AÇARIM BEN , BÖĞRÜM YANAR KANARIM BEN , ZİNCİRE VURULAMAM ASLA , BULAŞANA ÇOK PİS DALARIM BEN
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.02.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sezon kendinden baya söz ettirecek sanırım başarılar Bravo
cemSULTAN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.02.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROSSİ ROSSİ ROSSİ bu habere cok sevındım yaaa ısteeee Delirdim
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 13.02.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b]ROSSİ[/] bu adam herşeyi hakediyor... Bravo

başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.02.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Hayden'ı ben kutluyamıyorum. Bu tür yarışlarda garantici oynayanlar genelde başarılı oluyor, ama heyecan verici, seyirciyi ayakta tutan bunlar değil. 100 kişiden 98'i Rossi'nin şampiyon olmasını istemiştir. Hakettiğinden dolayı..Hayden'a bu sene piyango vurdu başka bir şey değil...

Satılık 2000 model, 23.500 km'de XL650V TA
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 13.02.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, piyango vurmuş doğru ama bu piyangonun sebebi şans değil çalışma ve başarı azmi tabiki maddi imkanlar... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

birinin şampiyon olması ve sürekli kazanmasından çok çekişme benim daha çok hoşuma gidiyor.

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.02.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing, maddi imkanlar ile ne ilgisi var yahu, bu pilotların maddi olanak sıkıntısı yok ki Gülümsüyorum

Hayden aradan sıyrıldı puan fazlasıyla birinci oldu. Şans işte...

Satılık 2000 model, 23.500 km'de XL650V TA
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye