Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı

Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 17.01.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanchez,
Alıntı:

yahu yatmakla bitmiyor çişlerini yapıyo şerefsizler

motorumu evin griş kapısından çıkarırken kapı açık kalınca bir kedi girmişti apartmana, usulca dışarı çıkardım apartmandan laf gelmesin diye.
sen misin çıkaran!!!
hayvanoğlu hayvan dışarı çıkar çıkmaz kapıda duran motorumun üstüne, diz örtüsünüde kirletecek kadar yükseğe çişini yaptı....

bide ben yanına koşuyorum çıldırmış bişekilde hayvan tınmadı bile, hatta salladı şöle son damlaları falanda
buda iyiydi yaffff puhaahahahah Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.01.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naftalin iyi çözüm, yaratıcı zeka tebrik ederim. Bravo Aslen kedinin sele üzerinde uyumusı çok problem diil de sele üzerinde tırnak bileme operasyonu yaparsa çok sakat. Özellikle sünger ve deri tarzı şeylerden çok hoşlanırlar. Kedilerin tırnakları normalde patinin içinde bir tendon vasıtasıyla gömülü durur. İstediği zaman patideki kasları sayesinde bu yaylı mekanizmayı çekerek tırnaklarını çıkarır. Ama kaslar tek yönlüdür yani tırnakları geriye çekmek için bir kas bulunmaz tendon yaylı mekanizma görevini yapar. Bu sebeple hem tendon esnekliğini korumak hem de kaslarının gücünü korumak için sık sık tırnak antrenmanı yapar. Bunu seleniz üzerinde gerçekleştirirse motorunuz parça pinçik olur.

Diğer arkadaşın da dediği gibi bölge sahiplenme dürtüsünden kediler koku bırakmak için motorunuza işeyebilirler. Ama bu daha çok sele yerine lastikler veya alt kısımlar olur. Naftalin iyi çözüm ama daha pratik ve pahalı bir çözüm istiyorsanız pet shoplarda kedi spreyi var satın alın. Ben kedi beslediğim zamanlarda evde kullanıyordum. Spreyi sıktığınız yere kedi yaklaşmıyor. Benim kedi sağolsun müzik setine çok meraklıydı sorunu bu spreyle çözmüştüm. Gülümsüyorum
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.01.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende denedim. Test edip onaylanmıştır. Naftalin birebir bu sorun için.
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.02.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir başka forumda da bi arkadaş selenin üzerine parke taşı koyarak çözdüğünü anlatıyor soğuk olduğu için gelmiyormuş Şok oldum
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 02.02.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capitano_Zeus, Ben motorun üstünü brandayla örttüm sora içeri girip oturmasınlar diyede selenin üstüne mermer taş koydum. Sabah bi gittim mermerin üstüne oturup bi güzelde işemişler. Sinirlendim
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.02.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.02.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

uyandırmayada kıyamıyorum valla hep yatmak olmaz bide yagına suyuna baksa ya

Çok gülüyorum hayvan beleş yatak bulmuş yatıyo.sen motor yağı ne kadar bilion mu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 04.02.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar kedi çisini falan yapmaz koltuğa lütfen uydurmayın, benim de basıma gelıyor (motocu kedi diye aratırsanız bulursunuz) silince gecer ğeti izi kılı flan, ama herkes hayvan sevecek dıe bi durumda sozkonusu dııl tabi...
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DarkHaze demiş ki:
arkadaslar kedi çisini falan yapmaz koltuğa lütfen uydurmayın, benim de basıma gelıyor (motocu kedi diye aratırsanız bulursunuz) silince gecer ğeti izi kılı flan, ama herkes hayvan sevecek dıe bi durumda sozkonusu dııl tabi...
Tabiiki seleye işemiyorlar , ayaklık ve tekerlere püskürtüyorlar ve örtünün altında kaldığı için örtü kaldırılınca iğrenç kokuyor ,seledeki bit pire kıltüy + akşam yemeğinden miğdesi bulanan pisinin , kusmuğunu ayıklamak iğrenç , hayvan sevmeyen biri değilizde iğrençlikleriylede yaşamak zorunda değiliz dimi Çok gülüyorum
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.02.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capitano_Zeus demiş ki:
kadiRR_delisi == Şu ağzı cırtlı poşetler varya , ona dosya delgeçi ile delikler açtım onun içine koydum 6 tane , selenin altında taşıyorum akşam evin önüne park edincede selenin üstüne bırakıp motoru örtüyorum sabah tertemiiiz .
sanchez == Çiş olayı tüm kedigillerde var bölgeyi sahiplenme güdüsü motorun her yerine fışkırtıyorlar şerrefsizler

Gülmekten yarıldım ya Delirdim
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PIERzig arkadaşım inan öyle ,camdan seyrettim de önce kokluyor sonra yanağını sürüp kaşınıyor veee dönüp arkasını kuyruk havaya veee prrruuuşş diye püskürtme şeklinde işiyo ,
Bizde küçükkkenn arkadaşlarla sidik yarıştırırdıkta bu tekniği bilmiyoduk Çok gülüyorum
0rh+_____
Başa dön
McA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 05.02.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani motorun ustunde uyudun.. brandanın altına girdin.. bunlar yetmedi arabanın sunroofunda ne arıyosun be kedi! hayır arabanın onu egimli kesin 2-3 kere dusuyo, her gun camda asagı dogru kaymış 4 pati izi.. bi de yuzsuz, arabaya binicem istifini bozmuyo hani bıraksam bursa yapıp gelecek benimle.

*mondial kt 125
Başa dön
McA Çevrimdışı McA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 18.02.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karabiberde i$e yariyor, keskin kokusunu kediler hic sevmiyorlar, genizlerini yaktigi icin...isterseniz bir deneyin...
köpeklerinde burnu insandan 1 milyon kat daha hassas, emin degilim ama kedi de olduktan sonra ,köpeginde etkilenecegi düsüncesindeyim...
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 18.02.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ii fikir gerçekten Bravo
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben makinemi yanımda yatırıyorum dantel bile ördüm hehe yaşasın naftalin Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal