Tarih: 03.02.2007 - 11:25 Mesaj konusu: son çığlık canımı acıttı.
ördek değilsin, kaz değilsin suavi abi. çok şükür suavi ağabeyde de motorumuzda da bişey yok.geçen yıl bir drag denemesinin ana fikri başlığımda saklı,son çığlığı dinleyin lütfen.
startı veren abim olunca herzaman o işin sonunu merak etmişimdir.
yer istanbul bahçelievler
http://www.youtube.com/watch?v=-7tqeyWl72E _________________ Dü?mandan kaçacak kadar korkak, kaçany kovalayacak kadar zalim de?ilim.Hz. Ali
Quasimodo
lem ne korumasından bahsediyorsunuz adam 15-20km ile düşüyo
beni heyecanlandıran kısmı ara sokakda kalkış yapmaları way bee güzel videoydu
Son Mesajdan 58 saniye:
lem ne korumasından bahsediyorsunuz adam 15-20km ile düşüyo
beni heyecanlandıran kısmı ara sokakda kalkış yapmaları way bee güzel videoydu _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Jan 19, 2007 Mesajlar: 40 Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden
Tarih: 04.02.2007 - 15:50 Mesaj konusu:
ben de bişii oldu sandım,,düşmüş işte,akıllı olsaymış doğru düzgün kalkış yapsaymış,sokak ortasında drag yaparsan olacağı da bu işte _________________ üç kuru?luk insana be? kuru?luk de?er verirsen aradaki 2 kuru?a seni satar"
yazık olmuş arkadaşa düşmesinin sebebide parke taşlar lastiği ii tutar... acemilikte olunca _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız