Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)

HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cc03
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: olursa olsun, hepimiz ayny kany ta?yyoruz sonuçta!!!

MesajTarih: 10.01.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi tüylerim diken di,ken oldu yaw
Başa dön
cc03 Çevrimdışı cc03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.01.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

fakat videodan etkilenmemek içten bile değil defalarca izlenmeye değer bir klip
insan duygulanıyor

gerçekten öyle hakikaten Ağlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 18.01.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi paylasim icin saol. ama ben 2 sene icinde bu klibi 500 kez (abartmiyorum) izledim, ve artik nefret etme decesine gelmistim. Derseniz neden izledin o zaman. Cok sevdigim bir arkadasim bu klibi cok sevdi ve bizde kucucuk odanin icinde onunla beraber izlemek zorunda kalmistik. zor ama guzel gunlerdi.

Tekrar o guzel gunlere dondurdugun icin tesekkur ederim.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.01.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halılrr abı nereden buluyosun bole ılgınc seylerı anlayamıyorum cok guzel bır paylasım ben olsam aynısını yapardım hıc tereddut etmeden gozlerımı verır motorumdan vazgecerdım Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing81
Üye
Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 18.01.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belkide bu yaptığıyla sevdığı kıza kötülük yapmış oldu...okız onu gercekten seviyosa böylebişeyi yapmasını istemezdi çünkü sevdigine zarar gelmesini istememeli.şimdi kızın halini bi düşünün gercekten seviyosa oda bi fedakarlık yapsın gözleri geri versin ozaman...!!aynı fedekarlıgı yapamıyosa adamın gözleri boşuboşuna gitmiş olacak...sonra ağlamaya gözde yok napıcan bakiimmm...
tylertyler
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, koreliler böyle abi bir aşk filmi yaparlar en duygusuz insan bile abartmıyorum bir hafta ağlar! Ben kendimden biliyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum merakı olan arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim klipleri böyle filmleri adamın psikolojisiyle oynuyor Ağlıyorum Ağlıyorum
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.01.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper süper süper ilk defa isledim paylaşım için saol Bravo Bravo
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 20.01.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir klip ellerine saglık
Başa dön
kawasaki_46_46 Çevrimdışı kawasaki_46_46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 05.02.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söylenecek fazla söz yok. Daha önce izlemiştim ve tekrar izlemek için fırsat olmuş oldu.Paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 24.02.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bu konu ile ilgili bi topic daha açılmış,yalnız oradaki şarkı farklı,ben o şarkıya mest oldum o şarkıyı kim soluyor bana yardımcı olurmusunuz...
34ens28
Üye
Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin saol Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
34ens28 Çevrimdışı 34ens28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi,paylaşımın için teşekkürler.Film süper.Aşktan payımı fena aldığım için artık yoğurdu bile üfleyerek yiyenlerdenim.Motosikletimden başka kanımı kaynatacak başka bir aşk çıkar insallah.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.02.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgilimi sırf egzoza bastığı için motordan atıp terk ettiğimi hatırlıyorum Çok gülüyorum Tabi o aşka değil psikopatlığa giriyo demi hehehe Çok gülüyorum
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem gusel hm duygulu içim bi hos olduu
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal