abi paylasim icin saol. ama ben 2 sene icinde bu klibi 500 kez (abartmiyorum) izledim, ve artik nefret etme decesine gelmistim. Derseniz neden izledin o zaman. Cok sevdigim bir arkadasim bu klibi cok sevdi ve bizde kucucuk odanin icinde onunla beraber izlemek zorunda kalmistik. zor ama guzel gunlerdi.
belkide bu yaptığıyla sevdığı kıza kötülük yapmış oldu...okız onu gercekten seviyosa böylebişeyi yapmasını istemezdi çünkü sevdigine zarar gelmesini istememeli.şimdi kızın halini bi düşünün gercekten seviyosa oda bi fedakarlık yapsın gözleri geri versin ozaman...!!aynı fedekarlıgı yapamıyosa adamın gözleri boşuboşuna gitmiş olacak...sonra ağlamaya gözde yok napıcan bakiimmm... _________________ racing bir ya?am tarzydyr!!!...
Tarih: 19.01.2007 - 23:42 Mesaj konusu:
halilRR, koreliler böyle abi bir aşk filmi yaparlar en duygusuz insan bile abartmıyorum bir hafta ağlar! Ben kendimden biliyorum merakı olan arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim klipleri böyle filmleri adamın psikolojisiyle oynuyor _________________ LOST
Kayıt: Dec 31, 2004 Mesajlar: 239 Nereden: Kastamonu/Merkez
Tarih: 24.02.2007 - 15:32 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar bu konu ile ilgili bi topic daha açılmış,yalnız oradaki şarkı farklı,ben o şarkıya mest oldum o şarkıyı kim soluyor bana yardımcı olurmusunuz... _________________ Motor yalnyzlaryn aracydyr. Gürültüsü ise en güzel a?k ?arkysyndan daha güzel gelir motorcuya.
Abi,paylaşımın için teşekkürler.Film süper.Aşktan payımı fena aldığım için artık yoğurdu bile üfleyerek yiyenlerdenim.Motosikletimden başka kanımı kaynatacak başka bir aşk çıkar insallah.
Tarih: 25.02.2007 - 01:25 Mesaj konusu:
Sevgilimi sırf egzoza bastığı için motordan atıp terk ettiğimi hatırlıyorum Tabi o aşka değil psikopatlığa giriyo demi hehehe _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız