Tarih: 04.02.2007 - 14:36 Mesaj konusu: Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı
Yamaha ve Valentino Rossi, 2008 sezonu sonuna kadar bir arada yarışmaya devam edecek.
Sözleşmeyi uzatan Rossi,motosikletinden ve ekibinden oldukça memnun oldugunu ifade etti.
2004 yılından beri YAMAHA ile yarışan İtalyan pilot,bu süre içinde iki dünya şampiyonlugu kazanarak önemli bir başarı elde etmişti.Valentino Rossi, Yamaha ile yarıştıgı üç sezonda, 25 yarışı kazandı, ve bununla birlikte "Tüm zamanlarda en çok MotoGP yarışı kazanan pilot" ünvanınıda elde etmiş oldu.
2007 MotoGP sezonunda Yamaha'nın yeni 800cc motosikletinin gelişmesine öncülük eden Rossi, önümüzdeki hafta yapılacak olan test sürüşlerinde ilk yarış olan KATAR öncesinde motosikleti birkez daha test etmiş olacak.
Haber: Hakan DİNÇER _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 04.02.2007 - 15:04 Mesaj konusu:
mutant insanlar için idael örnek doktor...
motosikletle hızlı gitmenin sadece motor gücüyle alakalı olmadıgının kanıtı bir insandir. motoru vucudunun bir uzvu gibi gordugu ve lastiklerin yola ne kadar dokundugunu teninde hisseder gibi hissettigi icin bu kadar hızlı olduğunu söylemişti röportajında ve beni gerekten bu cümlesi ile duygulandıran bir pilot
viraja girisi/çıkısı büyüleyici. yaptıgı gec frenajlar sonrasında, virajin icinde o motoru nasil stabil halde tutabildigini hayranlikla izlerim ve ve ve yamaha ile anlaşmasını uzuttığına da sevindim o moto gp nin tanrısı hangi marka olursa olsun o kadar da önemli değil doktor için
başkanım bugün siz bir numarasınız çok güzel topicler _________________ gargamelin düşmanı
şirinlerin dostu MOTORDELİSİİİİİİİ
Alemin Kralı ROSSİİİ!!!!! Geçen sezon kılpayı kaçırdı şampiyonluğu, bu yıl asla bırakmıcaktır...........Go Rossi Goooo _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 05.02.2007 - 10:03 Mesaj konusu:
Geçen yıl çok şanssız bir sezon geçirdi Rossi..Tamamladıgı yarışlar sayıldıgında açık ara şampiyon olurdu zaten...
Ama çok şanssızdı..
Hele son yarışta düşmesi,Rossi için kötü bir tecrübe oldu..
Ama ne olursa olsun,sonuçta geçen yıl şampiyon olan HAYDEN dı ve kutlamak gerekir..
Rossi eger geçen yıl şampiyon olsaydı, üst üste 6 şampiyonluk olacak ve bu seri ile Mick Doohan'ın 5 sene üst üste şampiyon olma rekorunu geçecekti.Ama egale ederek zaten bu rekorun sahibi olmuştu..Rossi henüz çok genç,sanırım ilerleyen yıllarda birçok rekorun sahibi olacaktır..
Ben bu sene PEDROSA ya dikkatinizi çekiyorum..Bu çocugu iyi seyredin. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Hakan_Dincer, Hayden'ı ben kutluyamıyorum. Bu tür yarışlarda garantici oynayanlar genelde başarılı oluyor, ama heyecan verici, seyirciyi ayakta tutan bunlar değil. 100 kişiden 98'i Rossi'nin şampiyon olmasını istemiştir. Hakettiğinden dolayı..Hayden'a bu sene piyango vurdu başka bir şey değil... _________________
[/url]
kivanckaplan, piyango vurmuş doğru ama bu piyangonun sebebi şans değil çalışma ve başarı azmi tabiki maddi imkanlar...
birinin şampiyon olması ve sürekli kazanmasından çok çekişme benim daha çok hoşuma gidiyor. _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız