Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ONEMLI-Kaza sonucu hastane masraflari hakkinda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ONEMLI-Kaza sonucu hastane masraflari hakkinda
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Crack
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/B.çekmece/Bizimkent

MesajTarih: 06.02.2007 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin hastanemize kaldırılan kazazedelere bu bilgiyi seve seve veriyoruz yukarıda belirtildiği gibi kimsenin bu uygulamadan haberi yok ve hastane masraflarını hastahanemiz tarafından karşılanmış casına sevinç ve minnettarlıla teşekkür ediyorlar.
Başa dön
Crack Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 06.02.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alalh devlete millete zeval vermesin Bravo gerekli bilgi için ve paylaşım için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sarp24
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten kımsenın haberı yook.....garip bi ülkede yasıoruz yaw.. Sinirlendim Sinirlendim çook değerli bilgiler için teşekkürler..
bakkeyfine
Üye
Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 07.12.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazazede sağlık konusunu ortaya ben atmıştım fikirin yaratıcısı bendim ,yinede paylaşım güzel. bu kadar teşekkür ben alamadım yanıt olarak yönetim yer vermediğinden kaynaklandığını anladım. sağ olsunlar....
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürlerr bilgi için...
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 09.01.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için
Başa dön
flash55 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jawaufuk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TRABZON

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten güzel bir bilgi sağol daha çok araştıran bir toplum olmamız gerek var olan haklarımızı bile bilmiyoruz.
Başa dön
jawaufuk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi için teşekkürler umarım buna ihtiyacımız olmaz... Bravo
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topıc ı kım hortlattı yaaa Gülümsüyorum ...

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ocal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hastanelerde kazazedelere sağlık yardımı yapılmadan evvel bütün sağlık giderlerinin kendileri tarafından karşılanacağına dair evrak imzalattırmaya çalışıyorlarmış 2918 sayılı trafik yasasını işletmemek için .okuduğum bir yazıda bu durumla karşılaşırsak bizimde onlardan eğer bu yazıyı imzalamazsak bize sağlık yardımı yapmayacaklarını yazan bir belge istememiz öneriliyordu.mutlaka faydalı olur .umarım o anda bunu istememize mani olacak kadar canımız yanmamış olur
Başa dön
ocal Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karaprens_08
Üye
Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş wikipedia gibisiniz yahu helal size teşekkürler Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye