Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, Çok güzel birşey buz pistine çıkıp kendini o atmosferin içinde bulmak. Fakat gerçektende sabır & azim isteyen bir iş. Bunun sorumluluğunu üstlendiğin için sana ne kadar teşekkür etseler azdır. Çok ince bir düşünce. İzmir MD arkadaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Gerçektende çok güzel bir aktivite birde buza çiftli çıktığında daha da güzel ve anlamlı oluyor. İzmir MD takip edin bu topiği. Senide tekrar dan tebrik ederim beyazkardelen79
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, anladım abla,okullar açıldıktan sonra,evden bile çıkmak zor olacak benim için...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur ablacımm süper fikir bahsetmiştinn,çok isterım ama izmir nere konya nere gönüller bir olsun yeterrr Bravo bissde sen konya ya gelince burda kayarızz.bi hawuzu dondururr pist yaparızz Çok gülüyorum Delirdim ellerine sağlık ablacım Alkışlıyorum
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.02.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, abla bu buz pateni yarışması varya orda bir kız var paten yapan aynı sana benziyor o senmisin yoksa ya
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.02.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız walla...Alkışlıyorum

bu konuda yapılacak etkınlıklerde varım Nur bilgin olsun Bravo
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TESS
Üye
Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeeet
süper bi olay bu.
buz pateni istiyorum ben de
uzun zamandır buz üstünde kaymamıştım.
zevkle katılırım bu etkinliğe.
beyazkardelen79 çooook teşekkürler sana Bravo
Başa dön
TESS Çevrimdışı TESS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.02.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben gelmem sen bilerek düşürürsün beni Şok oldum

Hatta pistin ortasında bırakırsın ben artık sürüne sürüne giderim dıları Çok gülüyorum

Banane ben gelmiyommm Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.02.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, ben ilk önce sana tavşan yürüyüşü sonrada limon çizmeyi öğreticem Çok gülüyorum daha sonrada artistik hareketlere geçicez sen çok profösyenel buz dansçısı olursun eminim Delirdim Delirdim Delirdim sonra izmir md ye show yaparsın havanıda atarsın Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

halilRR, hem sen bu hareketleri yapıcaksın Dans Dans

gerçi bu tek teker yapmaya benzemez Çok gülüyorum Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rosemoon
Üye
Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi olmuş buz pisti bucadada vardı yıllar önce orası faliyette değil sanırım.. ders verirseniz bende katılmak isterim ama denemiştim yıllar önce hiçte kolay birşey değil bayağı zor öğretmensiz yapılacak bir spor değil ....
Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

öğrenmek isteyen arkadaşlarıma ücretsiz tarafımdan ders vericem.bunun için hafta sonu uygun diye düşünüyorum.isteyenler bana yazabilir

hafta sonu ben işimden dolayı İstanbul'da olacağım artık başka zamana... Üzgünüm

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selim81
Üye
Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi olmuş açıldığı ama bence bi sorun var gibi Üzgünüm orası 350 metrekare değilmiydi???
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur volkan gelirse bende gelirim.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ceymo Çevrimdışı ceymo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.02.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceymo, volkide gelicek sende oleyyyyyyyy ben ders vericem size Delirdim Delirdim Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BERNA
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.02.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyazkardelen79 büyükşehir belediyesinde de buzpateni diye bir takım yok....küçük atta civ civler yesin
Başa dön
BERNA Çevrimdışı BERNA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 06.02.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar anlattıgınız yer tam olarak nerde birşeylerden bahsetmişsiniz ama pistin yerinin nerde oldugunu ögrenemedim

Bilen arkadaşım varsa tam yerini ögrene bilirmiyim ...
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal