beyazkardelen79, Çok güzel birşey buz pistine çıkıp kendini o atmosferin içinde bulmak. Fakat gerçektende sabır & azim isteyen bir iş. Bunun sorumluluğunu üstlendiğin için sana ne kadar teşekkür etseler azdır. Çok ince bir düşünce. İzmir MD arkadaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Gerçektende çok güzel bir aktivite birde buza çiftli çıktığında daha da güzel ve anlamlı oluyor. İzmir MD takip edin bu topiği. Senide tekrar dan tebrik ederim beyazkardelen79 _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
nur ablacımm süper fikir bahsetmiştinn,çok isterım ama izmir nere konya nere gönüller bir olsun yeterrr bissde sen konya ya gelince burda kayarızz.bi hawuzu dondururr pist yaparızz ellerine sağlık ablacım _________________ olmasanda seni yaşatırım
beyazkardelen79, abla bu buz pateni yarışması varya orda bir kız var paten yapan aynı sana benziyor o senmisin yoksa ya _________________ ..::Kony@ MD T€@M::..
yanlizkartal_86@hotmail.com
eveeeet
süper bi olay bu.
buz pateni istiyorum ben de
uzun zamandır buz üstünde kaymamıştım.
zevkle katılırım bu etkinliğe.
beyazkardelen79 çooook teşekkürler sana
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7062 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.02.2007 - 15:17 Mesaj konusu:
Ben gelmem sen bilerek düşürürsün beni
Hatta pistin ortasında bırakırsın ben artık sürüne sürüne giderim dıları
Banane ben gelmiyommm _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
halilRR, ben ilk önce sana tavşan yürüyüşü sonrada limon çizmeyi öğreticem daha sonrada artistik hareketlere geçicez sen çok profösyenel buz dansçısı olursun eminim sonra izmir md ye show yaparsın havanıda atarsın
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
halilRR, hem sen bu hareketleri yapıcaksın
gerçi bu tek teker yapmaya benzemez _________________
çok iyi olmuş buz pisti bucadada vardı yıllar önce orası faliyette değil sanırım.. ders verirseniz bende katılmak isterim ama denemiştim yıllar önce hiçte kolay birşey değil bayağı zor öğretmensiz yapılacak bir spor değil ....
öğrenmek isteyen arkadaşlarıma ücretsiz tarafımdan ders vericem.bunun için hafta sonu uygun diye düşünüyorum.isteyenler bana yazabilir
hafta sonu ben işimden dolayı İstanbul'da olacağım artık başka zamana... _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız