Tarih: 08.02.2007 - 16:50 Mesaj konusu:
Şahane bir gezi oldu. Hasta olan herkese tavsiyem, Motorla gezin başka hiçbir ilaca gerek kalmaz. _________________ ERDİNÇ HARAÇ
v-strom dl 650
Tekirdağ
Tarih: 01.03.2007 - 15:52 Mesaj konusu:
Bende Çorlu da oturuyorum ancak şu an okuduğum için ıspartadayım.Yaza görüşmrk dileğiyle selamlarrrr...... _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Tarih: 01.03.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
bende çerkezköydenim geziye gideceğiniz zaman haber verin yeter.(ama karda gelemem motorum gitmez ) _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
işteee yaaaa motor delileri burda valla hella olsun abi size kar camur hiç valla harikasınız tekirdag motor delileri _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
ben konya dan nasip olursa yazın tekirdağ a gelmeyi düşünüyorum beşiktepede askerlik yaptım oraları birkezde sivil olarak gezip keyfini sürmek istiyorum _________________ düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı taşıyanlardan ögrendim
Tarih: 30.04.2007 - 17:20 Mesaj konusu:
yeni organizasyon yokmu . _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız