Kayıt: Jan 19, 2007 Mesajlar: 40 Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden
Tarih: 06.02.2007 - 16:52 Mesaj konusu:
nosscu yeter artık,bu kadar palavra dinleyemiyeceğim kardeşim,,kameraları hazırla,geldiğimde görecez kimin neler yapabildiğini,md ye koyup hep birlikte izleyeceğiz kim nasıl kopuyormuş asıl sen benim geçtiğim yolları görsen yaşamaz intihar ederdin o yüzden klawye şowunu bırak bi kenara adres wer gelip göreyim neymişsin,çok gördüm sen gibi kıtır atıp sallayanları,,en son bana sataşanı virajdan topladım,takılma bana uçarsın,durmam we dönmem bak,kalırsın biyerlerde,adres wer özel pm den geldiğimde deli emini ekoyu we ali yi de hazır et mümkünse alenalper de gelsin ki gebze faslını bi taşla vurmuş olayım,,,,hadi çaw atıcı tırt nosscu _________________ üç kuru?luk insana be? kuru?luk de?er verirsen aradaki 2 kuru?a seni satar"
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 06.02.2007 - 17:00 Mesaj konusu:
hudaverdiii, tamam senin eşşeğin ...... olsun.benden pes .valla inşallah nasip olurda görüşürüz. sana (yani senin adına)peglerle viraja girip çıkamama garantisi veriyorum.hayat sigortanı yaptırki viraj dönüşü alenalperle birlikte lastik sıfırlamayı öreteceğiz.arkadaşlarınada de gelsinler kınalı virajı nası uygunmu ?artık orada dilimiz değil bileğimiz konuşacak.hadi bakalım tanrı verdi birader.bu arada adınada hasta oldum . _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Jan 19, 2007 Mesajlar: 40 Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden
Tarih: 06.02.2007 - 17:06 Mesaj konusu:
nosscu yani yalçınım sen beni iyi bilirsin de neyse boşwer,,böyle daha iyi,bu arada alenalperin bana lastik borcu war bunu bi bilsen böyle konuşmazdın bana,bu arada adıma sadece sen değil ege hasta ama merak etme gelicem allah nasip ederse,işte ozmn sana yolları dar edecem söz,bende uğraşamıcam senle hadi eyvallah tırt nosscu yalçın kardeş _________________ üç kuru?luk insana be? kuru?luk de?er verirsen aradaki 2 kuru?a seni satar"
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 06.02.2007 - 17:10 Mesaj konusu:
darısı motoru olmayanlara hayırlı olsun kardeş fiyat nerlerde aldın
?????model kaç?km kaçta? _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
nosscu, Hocam kimdir bu hudaverdiiii derdi neymiş anlayamadım?
en iyisi şöyle yapalım ben anahtarını alayım E6 da sonra sana pas atayım sen aklını al, sonra sende aliye pas at onun boyu uzun potaya smac basar en sonda etini kemiğini de deliemine verelim artık naparsa yapsın _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 06.02.2007 - 18:33 Mesaj konusu:
eko_r1, nerdesin be gebzelileri savunacam diye saçım sakalımı ağarttım.
hudaverdiii, okadarda dedim gebzelileri ağzına almadan önce git bi abdest al dedim ama ;tanrıverdi kardeşim biraz nato mermere benziyor.kafa şarj yapmıyo herhalde.
otobanda paslaşırız tanrıverdiyi basket topu gibi zıplatırız. puhahaha
ne güzel olur ama. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız