Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda 600RR Aldık Resimli...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda 600RR Aldık Resimli...

Honda 600RR Aldık Resimli...
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KAAN10
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: BALIKESYR

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Allah kaza bela vermesin.

inşallah bir daha satma düşüncesine kapılmam.
herkese kazasız sürüşler. Bravo
Başa dön
KAAN10 Çevrimdışı KAAN10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hudaverdiii
Üye
Üye

Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu yeter artık,bu kadar palavra dinleyemiyeceğim kardeşim,,kameraları hazırla,geldiğimde görecez kimin neler yapabildiğini,md ye koyup hep birlikte izleyeceğiz kim nasıl kopuyormuş Göz kırpıyorum asıl sen benim geçtiğim yolları görsen yaşamaz intihar ederdin Çok gülüyorum Çok gülüyorum o yüzden klawye şowunu bırak bi kenara adres wer gelip göreyim neymişsin,çok gördüm sen gibi kıtır atıp sallayanları,,en son bana sataşanı virajdan topladım,takılma bana uçarsın,durmam we dönmem bak,kalırsın biyerlerde,adres wer özel pm den Göz kırpıyorum geldiğimde deli emini ekoyu we ali yi de hazır et mümkünse alenalper de gelsin ki gebze faslını bi taşla vurmuş olayım,,,,hadi çaw atıcı tırt nosscu
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun arkadaş allah kaskını ve giranaj,larına asfalt göstermesin Delirdim
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hudaverdiii, tamam senin eşşeğin ...... olsun.benden pes .valla inşallah nasip olurda görüşürüz. sana (yani senin adına)peglerle viraja girip çıkamama garantisi veriyorum.hayat sigortanı yaptırki viraj dönüşü alenalperle birlikte lastik sıfırlamayı öreteceğiz.arkadaşlarınada de gelsinler kınalı virajı nası uygunmu ?artık orada dilimiz değil bileğimiz konuşacak.hadi bakalım tanrı verdi birader.bu arada adınada hasta oldum .

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Hayırlı olsun....
HONDA almışsın daha ne denirki?? Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hudaverdiii
Üye
Üye

Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu yani yalçınım sen beni iyi bilirsin de neyse boşwer,,böyle daha iyi,bu arada alenalperin bana lastik borcu war bunu bi bilsen böyle konuşmazdın bana,bu arada adıma sadece sen değil ege hasta Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama merak etme gelicem allah nasip ederse,işte ozmn sana yolları dar edecem söz,bende uğraşamıcam senle hadi eyvallah tırt nosscu yalçın kardeş Göz kırpıyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darısı motoru olmayanlara hayırlı olsun kardeş fiyat nerlerde aldın
?????model kaç?km kaçta?
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umutmd
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlıı olsunn kazasızz belasızz kullanırsınn inşallahh allahh olmayan laradaa wersinnn
Başa dön
umutmd Çevrimdışı umutmd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi günlerde kullanmak nasip olsun.. Bravo Bu makinanın ilanı vardı bu sitede,çok temiz gerçekten. Bravo
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Hayırlı olsun güle güle kullan
Araba bi yetişebilse sana güzel çekecekte yetişemiyor
inşallah bizlerede nasip olur
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Hayırlı olsun Allah kaza hata vermesin ,dertsiz sıkıntısız sürüşler dilerim
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Hocam kimdir bu hudaverdiiii derdi neymiş anlayamadım?
en iyisi şöyle yapalım ben anahtarını alayım E6 da Delirdim sonra sana pas atayım sen aklını al, Delirdim sonra sende aliye pas at onun boyu uzun potaya smac basar Delirdim en sonda etini kemiğini de deliemine verelim artık naparsa yapsın Delirdim
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, nerdesin be gebzelileri savunacam diye saçım sakalımı ağarttım.
hudaverdiii, okadarda dedim gebzelileri ağzına almadan önce git bi abdest al dedim ama ;tanrıverdi kardeşim biraz nato mermere benziyor.kafa şarj yapmıyo herhalde. Çok gülüyorum
otobanda paslaşırız tanrıverdiyi basket topu gibi zıplatırız. puhahaha
ne güzel olur ama.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.02.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun abi..muhteşem ses var makinada tüylerim diken diken oldu yaaa.... Bravo
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 06.02.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun darısı başıma sağlıkla kullanman dileğiyle.... Göz kırpıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.74 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal