nosscu,zx-636r,deliemin we eko kardeşlerim,,gelirsem hepinizi yerim bak meydanı boş buldunuz yiyorsunuz videolar kanıtlar falan fişman,ses var icraat yok
sende kimsin dostum böyle işkembeyi kübradan atıyorsun... atla gel hemen bayramoğlu mc'e beklşyorum .. hastamıdır nedir yaa
yaaa nosscu, kim bu hudaverdiii, yavrum bu bilmiyormu bizimle sıkabilirmi bu yaa bunu ali sen ben araya aldıkmı parçalarız bunu zuhahahaa
eko_r1, dostum hayırlı uğurlu olsun gelde bi akşam sıkalım şöyle
zaten gece gece uyus etti bu hudaverdiii, _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Jan 19, 2007 Mesajlar: 40 Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden
Tarih: 06.02.2007 - 22:55 Mesaj konusu:
olm deli aklını alırım senin bak uğraşma benle,,,,tüm gebzelilere ekoya aliye nosscuya we özellikle sana gider yapıyorum işte warmı ötesi,,bu arada eko rr600 le video çekilmişsin fakat basamamış we hakkını werememişin be kardeş,sen ne biçim motorcusun böle,,görende motor biniyor sanıyor be eko geleyim oraya da nasıl çekim yapılıyormuş gör,,bu arada paslamadan bahsetmişiniz sen noscu ali falan,,sen basket ten önce motor kullanmasını öğren be baba,,sonra paslaşırsınız aranızda,o da beni değil paslasan paslasan deliemin yada nosscuyu paslarsınız aranızda puahahahahahahah,,,yinede hayırlısı olsun diyelim eko,motor güzel fakat jokeyde iş yok yani sende _________________ üç kuru?luk insana be? kuru?luk de?er verirsen aradaki 2 kuru?a seni satar"
Tarih: 06.02.2007 - 23:33 Mesaj konusu:
hüdaverdi baba ayıp değil mi hem r1 hem special edition makineyle hem de standart 1000 liklerle uğraşmak, bir yüklemediğin dereceli egzantrik kaldı, sana bir rakip bulacağım inşallah bu taraftan. Uçakla yollarım o tarafa, artık havaalanında mı kapışırsınız, çeşme otobanda mı onu siz belirleyin.
Kayıt: Jan 19, 2007 Mesajlar: 40 Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden
Tarih: 06.02.2007 - 23:36 Mesaj konusu:
alptoker,,,allah aşkına bana eko nosscu ali we özellikle deliemini gönder baba ne olur,,,sende gel kamera da al hezimeti seyret we belgele lütfen onlar bi gelsin ben istedikleri yerde yol bulurumda,ama farz oldu ben gidecem bu arada dereceliyi de taktım power de taktım _________________ üç kuru?luk insana be? kuru?luk de?er verirsen aradaki 2 kuru?a seni satar"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız