Forum Kuralları: 10- Kullanıcılar forumda küfürlü konuşamaz , küçük düşürücü laflar söyleyemez.
7 tane mesajının hepsi boş iken Sosyal aktivite için gönüllü olmaya çalışan ve bir dönem gönüllü antrönörlük yapan birinin hevesini kırmaya çalışmak neden?
Forum Kuralları: 28-Foruma uye olan kişilerin birden fazla üyelik alarak forumda yazışması yasaktır. Durum tespit edildiğinde Forum Yönetimi gerekli cazai yaptırımları derhal uygulayacaktır.
Ayrıca ip numaran melisa_35 ile çakışıyor.Onun da mesaj sayısı 4'ü geçmemiş.Yani ben şimdi bu durumda art niyet aramayayım da ne yapayım???
Forum Kuralları: 16-Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek admin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Size zaman ayırıp mesaj yazdıysam bir kaç kez okumanızı tavsiye ederim.
Üslubunuza dikkat ediniz
Forum Kuralları: 25-Foruma uyum saglayamayan, genel huzursuzluğa neden olan, kurallara ısrarla uymayan üyeler ve/veya yönetici tarafından forumun sağlığı açısından ihracı istenen üyeler forumdan ihtar sistemine gidilmeksizin uzaklaştırılır. Bu konuda forum yönetiminin herhangi bir açıklama yapma zorunluluğu bulunmamaktadır.... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 07.02.2007 - 11:03 Mesaj konusu:
kardelen sanırım BERNA seni tanımıyor.. Bu şekilde konuşması çok normal .. Ayrıca MD tarihinde yeni üyeler arasında bu tür polemikler çok oldu anlayışla sevgiyle yaklaşmak lazım.. Umarım en yakın zamanda tanışırsınız arkadaş olursunuz o da yaptığı hatayı anlar...
Hoşgeldin BERNA
beyazkardelen79 demiş ki:
benim sertifikam yok ben gönüllü antrönörüm benim gönül serifikam var.
İşte budur başka söze gerek yok..
Aslında ben de çok severim buz patenini izlemek isterdim...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6208 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.02.2007 - 11:09 Mesaj konusu:
ha bide kayma konusunda moldovyanın ABUUU kentinde uzun süre çalışmış tam bir profesyonel!! 10-UR kardesim orda ögrendiği teknikleri burda berna hocama da gösterecektir! eminim _________________
Tarih: 07.02.2007 - 11:16 Mesaj konusu:
bi kötü söhreti var sadece kendisine hoca dayanmıyormuş diye duydum! 10-UR kardesime valla bilemem artık! teknik kapasitesi çok yuksek bi sporcumuzdur durmak nedir bilmez durmadan dinlenmeden saatlerce kayarmış!! görenler var kendisi moldoyva turkiye arasında kayak elçisi secildi hatta!! moldovyada kendisine en iyi kayan türk ünvanı bizzat ABUU kaymakamı tarafından verildi ben sahidim!!
jean claude vandamme için UCAN HOLLANDALI DERLER Dİ
onur kardesim için içinde KAYAN TÜRK!! seni ayakta aklışlıorum berna ile partner olunca kimse duramaz sizin önünüzde _________________
selis, Bu gibi polemiklerin sebeleri nedense hep Yeni üyelerin Üslubuna dikkat etmeyişidir..
Yeniysen yazdıklarına dikkat edeceksin,üslubuna dikkat edeceksin,gelir gelmez insanlara sataşmak yerine MD portalına neden üye olduğunu hatırlayacak kendini tanıtacaksın..
Nokta.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3885 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 07.02.2007 - 11:32 Mesaj konusu:
BERNA CANIM BENIM ben son noktayı koyuyorum.sen cuma gunu ugraga gel bana kaymayı ogret.. yada deısık taktıkler verelım bırbırımıze sen bana kaymayı ogret bende sana!!ısın ıcınden cıkamazsak sradhan yada akrepkral yada ıbrrahım yada bıcok uyelerde sana kaymayı ogrete bılır..ama emın olkı (benım yurt dısı tecrubemde var) sana ben yeterım....hadı sımdı gıt sen kumda oyna _________________
İşte budur; Arzu Abla duruma el koymuş sonunda.....Büyüksün Arzu Abla ...........İlk defa bi tartışmada haksız çıkmadım bu da güzel
SRAD-HAN, tabi ki de ben çok kibar bi çocuğum, annem derdi hep: oğlum tanımadığın kızlarla konuşma; terbiyeni bozarlar senin, kandırırlar seni ..........Tamam cuma günü beraber gidelim uğrağa, ama önce fotoğrafını göndersin çirkinse kaymam ben ............hehehe bu buz pateni olayı süpper bi eğlence olcak bize, sıkılmıştım bende hayat sıradan gidiyo diye Hatta bikaç kişi toplanıp gidelim, grup olarak kayalım daha çok keyif alırız..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 07.02.2007 - 11:38 Mesaj konusu:
ben 1,5 yıl buz pateni, 8 yılda bale yaptım ama rahatsızlığımdan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım..sonra tekrar gitmek istedim iyi bir yer bulamadım..
inciraltı çok çok iyi oldu..
ben kesinlikle düzenli olarak gelmek istiyorum..
ama unutmuş olabilirim..
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 07.02.2007 - 11:38 Mesaj konusu:
Sanırım yeni üyeler ilk defa katıldıkları ortamda yabancılık çekmemek, kendini göstermek adına bu tür polemiklere giriyorlar...
Buna, ''eski üyelerin aralarındaki samimiyeti kıskanarak sivrilmek de'' diyebiliriz... Kendi adıma konuşuyorum kimseye laf söylemek haddim değil... Ama zamanla tüm meyvelerin olgunlaştığı gibi BEN de olgunlaştım ...
Sanırım bu konu hiç bitmeyecek ama ben bitmesinden yanayım... Rabbit _________________
Arkadaşlar lütfen bir birinizi kıracak kelimeler kullanmayın sonuçta bizler dostuz her zaman şu sözü hatırlayın(motorcunun motorcudan başka dostu yoktur) onun için lütfen seviyeli olun.
Neyse öğretmen,öğrenci,gelen,gelmeyen kimler olursa olsun bizler çekirdek gurup gelir maksat birlikte olup eğlenmek,saygılar sevgiler. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 07.02.2007 - 11:46 Mesaj konusu:
Alıntı:
Hatta bikaç kişi toplanıp gidelim, grup olarak kayalım daha çok keyif alırız.....
YUH TÜRKER GRUPMUUU buz kırılır oğlum ondan yoksa yanlış anlasılmasın!! azizoran baskanım kusura bakma türkçe işte lastikli nereye ceksen oraya geliyor! ama bi bayan da çıkıpta gel sana kaymayı ögreteyim yazmaya cekinmiyorsa bizde cevap yazmaya cekinmiyoruz ama sana olan saygımızdan dolayı uzatmıyoruz topiği saygılar baskanım!! _________________
Tarih: 07.02.2007 - 11:56 Mesaj konusu:
Arkadaşlar siz gülüp,egleniyor olabilirsiniz ama belden aşagı esprileri herkes okuyor ve Sitenin seviyesiyle ilgili bana eleştriler geliyor..
Bu topic için birçok üye MSN den beni uyardı..
Lütfen bu tarz esprileri forumdan yapmıyalım... _________________
selis, konunun uzaması adına her fırsatta Yeni Üye Psikolojisi'ni yorumlayan sensin.
Yeni katıldığım ortamda ; Hiç kimsenin samimiyetini kıskanıp kendime hedef seçerek sataşmam,Bayanlığıma yakışmayan üslupla kelime oyunu oynamam.Sanırım bu kültürle alakı bir durum..
Bir bayanın çıkıp seviseyizce yorumlarına karşılık verilen cevapların olması hoşmu şimdi.Bayan dediğin ağır olacak.Bak ne hale getirdi başlığı..Yakışıyor mu MD'ye .. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız