Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 07.02.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BERNA, Bu nasıl üsluptur???

Forum Kuralları:
10- Kullanıcılar forumda küfürlü konuşamaz , küçük düşürücü laflar söyleyemez.

7 tane mesajının hepsi boş iken Sosyal aktivite için gönüllü olmaya çalışan ve bir dönem gönüllü antrönörlük yapan birinin hevesini kırmaya çalışmak neden?

Forum Kuralları:
28-Foruma uye olan kişilerin birden fazla üyelik alarak forumda yazışması yasaktır. Durum tespit edildiğinde Forum Yönetimi gerekli cazai yaptırımları derhal uygulayacaktır.

Ayrıca ip numaran melisa_35 ile çakışıyor.Onun da mesaj sayısı 4'ü geçmemiş.Yani ben şimdi bu durumda art niyet aramayayım da ne yapayım???

Forum Kuralları:
16-Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek admin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Size zaman ayırıp mesaj yazdıysam bir kaç kez okumanızı tavsiye ederim.

Üslubunuza dikkat ediniz

Forum Kuralları:
25-Foruma uyum saglayamayan, genel huzursuzluğa neden olan, kurallara ısrarla uymayan üyeler ve/veya yönetici tarafından forumun sağlığı açısından ihracı istenen üyeler forumdan ihtar sistemine gidilmeksizin uzaklaştırılır. Bu konuda forum yönetiminin herhangi bir açıklama yapma zorunluluğu bulunmamaktadır....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelen sanırım BERNA seni tanımıyor.. Bu şekilde konuşması çok normal .. Ayrıca MD tarihinde yeni üyeler arasında bu tür polemikler çok oldu anlayışla sevgiyle yaklaşmak lazım.. Umarım en yakın zamanda tanışırsınız arkadaş olursunuz o da yaptığı hatayı anlar...
Hoşgeldin BERNA Çoook seviyorum

beyazkardelen79 demiş ki:
benim sertifikam yok ben gönüllü antrönörüm benim gönül serifikam var.

İşte budur başka söze gerek yok.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Aslında ben de çok severim buz patenini izlemek isterdim... Göz kırpıyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha bide kayma konusunda moldovyanın ABUUU kentinde uzun süre çalışmış tam bir profesyonel!! 10-UR kardesim orda ögrendiği teknikleri burda berna hocama da gösterecektir! eminim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oluyo burda!! kım kayıyoooo!!!nıye kıme kayıyooo!! bundan beınm haberım nıye yokkk!!bırakınnn ben kayarımmm!!! Delirdim Delirdim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kötü söhreti var sadece kendisine hoca dayanmıyormuş diye duydum! 10-UR kardesime Dil çıkarıyorum valla bilemem artık! teknik kapasitesi çok yuksek bi sporcumuzdur durmak nedir bilmez durmadan dinlenmeden saatlerce kayarmış!! görenler var kendisi moldoyva turkiye arasında kayak elçisi secildi hatta!! Delirdim Delirdim moldovyada kendisine en iyi kayan türk ünvanı bizzat ABUU kaymakamı tarafından verildi ben sahidim!! Alkışlıyorum
jean claude vandamme için UCAN HOLLANDALI DERLER Dİ
onur kardesim için içinde KAYAN TÜRK!! Alkışlıyorum seni ayakta aklışlıorum berna ile partner olunca kimse duramaz sizin önünüzde Alkışlıyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ckılın ben kayacam kımse kayamazzz ben kayarımmm Delirdim Delirdim okadar madalyayı bosunamı verdıler ııı kayıyorum ıste Göz kırpıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, Bu gibi polemiklerin sebeleri nedense hep Yeni üyelerin Üslubuna dikkat etmeyişidir..

Yeniysen yazdıklarına dikkat edeceksin,üslubuna dikkat edeceksin,gelir gelmez insanlara sataşmak yerine MD portalına neden üye olduğunu hatırlayacak kendini tanıtacaksın..

Nokta..
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BERNA CANIM BENIM ben son noktayı koyuyorum.sen cuma gunu ugraga gel bana kaymayı ogret.. yada deısık taktıkler verelım bırbırımıze sen bana kaymayı ogret bende sana!!ısın ıcınden cıkamazsak sradhan yada akrepkral yada ıbrrahım yada bıcok uyelerde sana kaymayı ogrete bılır..ama emın olkı (benım yurt dısı tecrubemde var) sana ben yeterım....hadı sımdı gıt sen kumda oyna Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte budur; Arzu Abla duruma el koymuş sonunda.....Büyüksün Arzu Abla Alkışlıyorum Alkışlıyorum ...........İlk defa bi tartışmada haksız çıkmadım bu da güzel Gülümsüyorum

SRAD-HAN, tabi ki de ben çok kibar bi çocuğum, annem derdi hep: oğlum tanımadığın kızlarla konuşma; terbiyeni bozarlar senin, kandırırlar seni Çok gülüyorum ..........Tamam cuma günü beraber gidelim uğrağa, ama önce fotoğrafını göndersin çirkinse kaymam ben Dil çıkarıyorum ............hehehe bu buz pateni olayı süpper bi eğlence olcak bize, sıkılmıştım bende hayat sıradan gidiyo diye Delirdim Delirdim Hatta bikaç kişi toplanıp gidelim, grup olarak kayalım daha çok keyif alırız..... Delirdim
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 1,5 yıl buz pateni, 8 yılda bale yaptım ama rahatsızlığımdan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım..sonra tekrar gitmek istedim iyi bir yer bulamadım.. İstemiyorum
inciraltı çok çok iyi oldu.. Bravo
ben kesinlikle düzenli olarak gelmek istiyorum..
ama unutmuş olabilirim.. Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım yeni üyeler ilk defa katıldıkları ortamda yabancılık çekmemek, kendini göstermek adına bu tür polemiklere giriyorlar...
Buna, ''eski üyelerin aralarındaki samimiyeti kıskanarak sivrilmek de'' diyebiliriz... Kendi adıma konuşuyorum kimseye laf söylemek haddim değil... Ama zamanla tüm meyvelerin olgunlaştığı gibi BEN de olgunlaştım ... Bravo
Sanırım bu konu hiç bitmeyecek ama ben bitmesinden yanayım... Rabbit İyi fikir

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar lütfen bir birinizi kıracak kelimeler kullanmayın sonuçta bizler dostuz her zaman şu sözü hatırlayın(motorcunun motorcudan başka dostu yoktur) onun için lütfen seviyeli olun.

Neyse öğretmen,öğrenci,gelen,gelmeyen kimler olursa olsun bizler çekirdek gurup gelir maksat birlikte olup eğlenmek,saygılar sevgiler.
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hatta bikaç kişi toplanıp gidelim, grup olarak kayalım daha çok keyif alırız.....

YUH TÜRKER GRUPMUUU Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum buz kırılır oğlum ondan yoksa yanlış anlasılmasın!! Dil çıkarıyorum azizoran baskanım kusura bakma türkçe işte lastikli nereye ceksen oraya geliyor! ama bi bayan da çıkıpta gel sana kaymayı ögreteyim yazmaya cekinmiyorsa bizde cevap yazmaya cekinmiyoruz ama sana olan saygımızdan dolayı uzatmıyoruz topiği saygılar baskanım!!
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar siz gülüp,egleniyor olabilirsiniz ama belden aşagı esprileri herkes okuyor ve Sitenin seviyesiyle ilgili bana eleştriler geliyor..
Bu topic için birçok üye MSN den beni uyardı..
Lütfen bu tarz esprileri forumdan yapmıyalım...
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.02.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, konunun uzaması adına her fırsatta Yeni Üye Psikolojisi'ni yorumlayan sensin.

Yeni katıldığım ortamda ; Hiç kimsenin samimiyetini kıskanıp kendime hedef seçerek sataşmam,Bayanlığıma yakışmayan üslupla kelime oyunu oynamam.Sanırım bu kültürle alakı bir durum..

Bir bayanın çıkıp seviseyizce yorumlarına karşılık verilen cevapların olması hoşmu şimdi.Bayan dediğin ağır olacak.Bak ne hale getirdi başlığı..Yakışıyor mu MD'ye ..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal