Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın..

MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 13:45    Mesaj konusu: MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni bir sezon,yeni bir heyecan daha başlıyor...
MotoGP 10 Mart günü KATAR da ilk yarışla sezonu açacak...
Peki bu sezon bizi neler bekliyor...?
Motorlar artık 800cc....Pilotlar,takımlar,markalar sezona hazır...

Tahminleriniz neler...

Bence..;

Rossi yine favori..
Ama bence en önemli sürprizi genç pilot Pedrosa yapacak,bu çocugu 2007 de dikkale izleyin..Rossi nin başına bela olabilir..
sezonun hayal kırıklıgı yaratan piloto Nicky HAYDEN olacak.

Melandri ilk 3 içerisinde yer alabilir..

Türkiye de yapılacak yarışta bu sefer Rossi birinci olabilir..

Szice ne olur bu sene?????

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

the doctor motogp nin son peygamberi valentino rossi Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zaman ki gibi rossi favorim ama pedrosanın büyük bir çıkış yapıcağına inanıyorum . bence nicky hayden ' ın hayal kırıklığı yaratacağına inanmıyorum daha da hırslanarak rossi'yi geçmeye çalışabilir .
herşey ilk yarışdan sonra dahada belli olucak dört gözle yarış anını bekliyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ruhcanr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kırcali

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. Rossi (deliliğinden)
2. Hayden (hırsına yenik düşebilir)
3. Melandri (heyecanından)
ruhcanr Çevrimdışı ruhcanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forza rossiiii!!!!!!................................
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde rossi favorim ama du bakaluım neler olacak İyi fikir Bravo
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46 - Valentino Rossi.. geçen sezonun intikamını alıcak Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino rossi Bravo Bravo Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon arkdaşlar cruel_tumay, avatarını değiştirmiştim acık kalmış ondan yazmışım silemedim

dr.rossi diyorum bende Bravo
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesler rossi diyo.. ben bende bu sezon pedrosaya destek veriyim. Gülümsüyorum Pedrosa foreverr..
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossiiiiiii Bravo
hayden
bu ikisini bilirim ben
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Yamaha + Rossinin oldugu yerde birincilik baskasının olmaz ...

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi geçen sezon birinci olamadığı için GP'yi bırakıp F1'e geçemedi. Bu sene şampiyon olmak için bütün kozlarını oynayıp şampiyon olduktan sonra GP'yi bırakacak. O bir efsane ve deli. Onu kimsenin tutacağını sanmıyorum...

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde favorim rossi ama diğer yarışçılarda bı o kadar hırslı olucak Bravo
Başa dön
fast_rider Çevrimdışı fast_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi favori
hayden plase
melandri plase
pedrosa sürpriz

sanki at yarışı tahmini gibi oldu ama neyse Gülümsüyorum . 800cc ye düşmesiyle bence pilotaj önemini yitirmeye başladı, hayden bu sene daha avantajlı
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal