Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu seviyesiz esprilere hiç gerek yoktu...
Hayır herşey birkenera aileyiz diyoruz ama burda bayan üyelerimizin, benimde eşimin yazdıgı yerde yapılan espriler hiç dogru degil...
Motordelisi'nde belden aşagı esprileri yapmayın lütfen...

Aynı esprileri eşinizin yanında,annenizin yanında yapsalar hoş karşılarmısnız..
MD Portalı çok gözönünde bir topluluk,Bu camiada sporcusundan,yöneticisine herkes bizi izliyor ve yazdıklarınızı okuyor..Sonra bana eleştri yapmakda haklılar...
Çok üzüldüm

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:19    Mesaj konusu: buz pateni Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaymayı çok iyi bilirim diyenler, hayatında ilk kez kayacak gibi heyecanlı gördüğüm kadarıyla İstemiyorum

gerçekten seviye diplere düştü, yakıştı mı şimdi MD ye Öfkeliyim

arkadaşımın topicini neye çevirdiniz allah allah Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selisede rabbitede katılıyorum.Hoş olan topiçi maffettiler. Berna yeni bir üye bende yeni bir üyeyim bende bir etkinliğinize katılmıştım tabiki grup içinde biraz yapancılık çektim garibimede gitti kimseyi tanımıyorum bowlinge gelmiştim. Yinede güzel ve hoş vakit geçti yine bana uyğun olan buz etkinliğine gitmeye karar verdim . illaki biri hoş geçmedi diye bırakmak olmaz. Vede gördüğüm kadarı ile hoş grupsunuz daha doğrusu ailelerinizle birlikte geliyorsunuz samimi olmamak gayet doğal nur ların gruptaydım bende ilk orda tanıdım ....bence berna arkadaşımızıda dışlamayalım hep hoşluk ve güzellikler olsun ben bu gruba o yüzden katıldım .
Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal