Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın..

MotoGP 2007 Sezonu tahminlerinizi yapın..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle en iyi çıkışı dani pedrosa yapacak. en azından kilo bakımından avantajlı Çok gülüyorum Ama şampiyonluk için hazır olduğunu sanmıyorum.

Rossi favori olmasına rağmen artık daha zorlu rakipler onu bekliyor.

Hayden şampiyonluğunun tesadüf olmadığını göstermek isteyecektir.

Heyecan hat safhada olcak.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene melandri drif yapıcak her yarışında ama her türlü rossi ilk baş yok onun üstüne Çok gülüyorum
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi : Jübilesini yapar.

Hayden : Zorlar.

Melandri : Driftiyle yine gözlere bayram yaptırır.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
rossi favori
hayden plase
melandri plase
pedrosa sürpriz

sanki at yarışı tahmini gibi oldu ama neyse Gülümsüyorum . 800cc ye düşmesiyle bence pilotaj önemini yitirmeye başladı, hayden bu sene daha avantajlı

bence tam tersi motorlar güçsüzleştikçe pilotaj öne çıkar
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.02.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni sezon kesinlikle çok heyecanlı olacak..
Motorların gücü azaltıldı ama zaten düzlüklerin dışında kontrolsüz bir güç vardı..
Pilotaj çok daha önplana çıktı artık..
Tabiki markaların dayanıklılıgı,yarışlardaki stratejide önemli etken olacaktır...

Rossi herzamanki gibi favorim ama ısrarla PEDROSA ya dikkat edin diyorum...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.02.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.herzaman benim adamım 46 the doctor valentino rossi Alkışlıyorum Alkışlıyorum
2. nick hayden Alkışlıyorum
3.pedrosa ?
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.02.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valantıno rossi tabikide
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Souber
Üye
Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence buyıl dani pedrosa ve loris capirossinin yılı olacak.
Başa dön
Souber Çevrimdışı Souber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sezon başlamadan önce motordelisi formuna yazmaktan en çok zevk aldığım başlık burası herhalde. Gerçi benim tahminlerim genelde ufak tefek aksilikler yüzünden hep hüsrana uğramıştır yaa, neyse bu önemli değil. Adet yerini bulsun ve benim de tahminlerim şu şekilde;

Rossi hariç; pedrosa, sotener, melandri, hayden, elias arasında sıkı bir 1.lik çekişmesi yaşanması neredeyse kesin. Yine bu sene suzukiden avustralyalı chris vermeulen, kawasakiden randy de puinet göze çarpanlar arasına girebilir. Capirossi geçen sezon ki performasını korumuşsa ne olur biliyor musunuz ? şampiyon olur.

ama kader bu ya, isimlerini bile dahi hatırlamadığımız alex barros, eski şampiyon roberts, amerikalı colin edwards illa bir şekilde biraz önce isimlerini saydıklarımız genç yeteneklerden daha fazla olan yetenek ve tecrubelerini ortaya koyarlar. Yani bunu her sezon başlangıcında yapıyoruz. Genç ve karizma pilotları görünce coşuyoruz ama eski yeteneklerin gayretlerini hiç görmüyoruz. Onlara da saygımız sonsuz.

ben 2007 tahminlerim hakkında bunları söylemek istiyorum. Tek isteğim biraz daha çekişme. Bravo
Başa dön
tamada Çevrimdışı tamada Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 14.02.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melandri yada pedrosa Bravo OK
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 14.02.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamada, Bu başlıkta seni görmesem nerelerde aceba derdim. Gülümsüyorum Hadi bakalım sezon açılsında daha çok yorumlar alıcaz senden.. Göz kırpıyorum
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi,gecen sezon kılpayı kaybettigi sampiyonlugun acısını cıkaracak diyorum,Pedrosa cok hafif oldugu için 800cc bir handicap olabilir ama bu sene cok daha tecrubeli cok daha sogukkanlı olacaktır ve Rossi ile kapısacaktır diyorum.Stoner ise Ducatiyle basarılı olacaktır üst sıraları zorlasada totalde kendisine cok yukarlarda yer bulamayabilir
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 15.02.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi kendisine geçilmesse kimseye geçilmez.yok eğer geçilirde düşer saçarsa plasem pedrosadır.oda olmassa sürprizde hayden melandri diye sıralarım
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 15.02.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossı gecen sene gıbı sanssızlık yasamassa bırıncı olurr onun cılgınlıgı sansıssızlıgını kırar dıe dusunuyorm
Başa dön
hayta_ Çevrimdışı hayta_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
genc26
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 15.02.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar 1. belli (rossi) peki listenin gerisi?
genc26 Çevrimdışı genc26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal